Zdravím,
mám problém.. Niekedy z času na čas (nepravidelne) sa mi zobrazujú na monitore kocky.. vyzerá to ako artefakty v nejakej hre keď nestíha grafická karta.. Domnievam sa, že to ňou asi aj bude, ale ak to niekto už mal, a podarilo sa mu to odstrániť, budem rád.. Nie je to moc veľké, ale bojím sa, že sa to môže zhoršovať..
Potom to buď zmizne, alebo keď reštartujem PC tak to zmizne.. Ale aj tak by sa to diať nemalo, preto to chcem eliminovať úplne..
Prikladám screenshoty prvý je zo známej browser hry, druhý z Facebooku.
Mám stolový PC, špecifikácie ak budete chcieť pridám bližšie.
Ďakujem za pomoc..
Kocky na obrazovke
Kocky na obrazovke
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (48.1 KiB) 896 zobrazení
-
- Snímka.PNG (2.29 KiB) 896 zobrazení
Re: Kocky na obrazovke
to vyzera na ovladace.. Skus ich preinstalovat na najnovsie, ked najdes.. mne robilo cosi podobne, sice inak, ale robilo.. ovladace pomohli... skoro urcite za to moze graficka karta..
Grafiku mam amd r9 280x a ovládače mam podla Radeon Settings najnovšie takže tam to asi nebude.. 
A nevšimol si si, kedy to začalo? Nemohlo to byť potom, ako si práve nainštaloval alebo aktualizoval na novšiu verziu ovládačov?
Tiež mi to totiž príde, akoby to s najväčšou pravdepodobnosťou malo byť spôsobené ovládačmi.
Tiež mi to totiž príde, akoby to s najväčšou pravdepodobnosťou malo byť spôsobené ovládačmi.
Opálená grafika, vadne VDDR. Každopádne je to grafická karta, HW chyba. Zmena ovládačov nepomôže.
Odoslané z LG-D855 pomocou Tapatalku
Odoslané z LG-D855 pomocou Tapatalku
Tak, tak, pamate na grafike. Novu grafiku treba alebo reklamovat tuto.
No zacalo to asi pred 2 mesiacmi.. len vzdy restartnem PC a neriesim to dalej.. len dnes uz som chytil nervy tak som napisal sem ci niekto nemal podobny problem..
odvtedy som ovladace uz urcite instaloval aj 2 verzie.. takze neviem ci to je akurat tym..
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2017, 13:49)
Shakal, dakujem za reakciu
heker, to ma napadlo tiez, ze reklamovat len som to bral pred rokom a pol na znameho firmu ked som menil cely PC a neviem ci on este ten blocek najde,hh..
Takze pri najhorsom asi treba novu.. ale uz urcite pojdem do Nvidie.
odvtedy som ovladace uz urcite instaloval aj 2 verzie.. takze neviem ci to je akurat tym..
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2017, 13:49)
Shakal, dakujem za reakciu
heker, to ma napadlo tiez, ze reklamovat len som to bral pred rokom a pol na znameho firmu ked som menil cely PC a neviem ci on este ten blocek najde,hh..
Takze pri najhorsom asi treba novu.. ale uz urcite pojdem do Nvidie.