Kod pre vyhladavace

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
murgy
Light Expert
Light Expert

Kod pre vyhladavace

Príspevok od používateľa murgy »

neviem ci to tu uz nahodou niekde nieje.. neviem podla coho to mam hladat tak som to ani nenasiel

jedna sa o to ze mam stranku v css a ked ju dam napr v googli hladat tak mi ju nenajde, viem ze sa niekde vkladaju klucove slova ktore ked najde google pri vyhladavani tak prida stranku do vysledkov...

mohol by mi niekto pomoct? dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

1) stránku v css ti google asi ťažko zaindexuje keďže to stránka nie je, je to iba štýl k nej
2) indexuje stránky podľa viacerých vecí. Musíš počkať kým si ju nájde (aj tak ale nečakaj že budeš hneď v top stránkach, možno že ju google už "vidí" ale ty ju vo výsledkoch nevieš nájsť)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Predpokladam ze aj ked mas vecsinu veci napisanych v CSS ale zaklad mas v HTML, preto skus do hlavicky dat META keywords.

Prikald:

Mas napr. stranku o PC tak tam daj toto:

Kód: Vybrať všetko

<META name="keywords"content="pc,notebooky,hardware,software,">
Mno a pokial bude niekto haldat stranku s takym obsahom, prehliadac zaradi do zoznamu vyhladanych stranok aj tvoju.

Avsak necakaj ze budes na prvych miestach. Inak plati to co napisal audiotrack.
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

jinak bych chtel jeste pridat ze tech klicovych slov tam muzes mit tisic ale google ti najde jen ty, ktere jsou v obsahu tech stranek ... jinak indexuje podle obsahu a title a odkazu to dela sam ... tim keywords mu pomuzes ale pagerank ti to moc nezvysi...
Napísať odpoveď