Koho by ste chceli vidieť v reprezentácii? (hokej, SR)
-
mirak2
Hardcore addict
v repre by som rad videl seba
ale to by sme uz na to mmuseli fakt zle 
realne: tesil som sa ze pride Visnovsky - nepride
tesil som sa ze pride Budaj a ze bude chytat uz u nas proti Bielorusom v nasej krasnej plechovke - nebude
dalsi stana, svatos, kolnik, stumpel atd atd atd..
jedno stastie ze nemame tazku skupinu..kto by nas zrusil na tolko aby sme nepostupili uz zo zakladnej skupiny? nori?
nemci? uspech bude ak sa dotlacime do stvrtfinale, v tom case by uz mohli byt aj nejake posily z nhl...
fandim anaheimu a teraz dvojnasobne, skore vypadnute minesoty znamena velku moznost ze budeme mat jedneho hviezdneho utocnika gaborika/demitra, radivojevic tiez nie je nejaka nula...a tiez si myslim ze zo suboja NYR - ATL vide ako porazeni jeden Hossa a pevne dufam ze bude ochotny reprezentovat..
realne: tesil som sa ze pride Visnovsky - nepride
tesil som sa ze pride Budaj a ze bude chytat uz u nas proti Bielorusom v nasej krasnej plechovke - nebude
dalsi stana, svatos, kolnik, stumpel atd atd atd..
jedno stastie ze nemame tazku skupinu..kto by nas zrusil na tolko aby sme nepostupili uz zo zakladnej skupiny? nori?
fandim anaheimu a teraz dvojnasobne, skore vypadnute minesoty znamena velku moznost ze budeme mat jedneho hviezdneho utocnika gaborika/demitra, radivojevic tiez nie je nejaka nula...a tiez si myslim ze zo suboja NYR - ATL vide ako porazeni jeden Hossa a pevne dufam ze bude ochotny reprezentovat..
-
MasterSvegga***
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja si myslim.Ale to sa dozvieme okolo 16:45, mozno aj skorDrago napísal:Hossa dojde ak ide G + D. Vidim to celkom dobre. Satan, Demitra, Gaborik, Hossa, Radivojevic, Chara, Jurcina a mozno aj Zednik. Celkom fajn
Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Július Šupler bude o výsledkoch svojich víkendových pozývacích telefonátov hráčom NHL informovať v nedeľu 22. apríla o 16.45 na brífingu po zraze reprezentácie v Košiciach.
http://slovaknhl.sk/2337-ms-2007--hossa ... ia-sr.htmlDrago napísal:nevymyslaj si, nic nie je potvrdene, iba Satan prislubil prichod, takze kapitan je uz jasny
miso2911 napísal:aj Majo Hossa pride na MS!! ...Petrovicky nepride lebo supler ho nepovolal je total mimo formy...Zednik nepride lebo ma vazne roddine problemy - choru mamu
S tym Zednikom ti ten zaruceny typ zrejme nevysiel.miso2911 napísal:dôkaz uvidis na MS
tak uz sa asi vyliecilappt napísal:S tym Zednikom ti ten zaruceny typ zrejme nevysiel.A DOKAZ MAS TU:
http://www.hokej.sk/clanok48004.htm