Koleso pre potkana
Koleso pre potkana
Zdravim
Kamaratka zhana nejake koliesko pre potkana...ma jedno s priemerom 20 cm, ale potrebuje nieco vacsie ...je mozne take zohnat niekde v predajni, alebo e-shope ?
Skusal som chovatelske fora, ale je tam uzivatelov ze odpovede sa dockam zrejme najskor v marci, tak to skusam tu ...
Dakujem
Kamaratka zhana nejake koliesko pre potkana...ma jedno s priemerom 20 cm, ale potrebuje nieco vacsie ...je mozne take zohnat niekde v predajni, alebo e-shope ?
Skusal som chovatelske fora, ale je tam uzivatelov ze odpovede sa dockam zrejme najskor v marci, tak to skusam tu ...
Dakujem
Re: Koleso pre potkana
Napíš, aký je ten potkan veľký, ale tak či tak pre potkany kolesá nie sú vhodné, lebo majú príliš dlhý chvost.
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Koleso pre potkana je zbytocnost.Iba mu bude zaberat miesto v klietke, radsej nech ho dava castejsie von a necha ho behat po sebe, aj tak jej asi zostane sediet na ramene.Ason ja mam take skusenosti s potkanmi, ked su domace tak ostanu lenive.
no prave ... totiz, Ona strasne rada beha na kolese ...aspon zatial, neviem ci sa to zmeni ... ale zatial to je tak ... videl som ju ked ju mala prvy den a fakt na tom salela 
kde sa jej to paci je jedna vec, ale kamoskyne potkany behaju radsej volne po izbe, dokonca som pocul o cloveku, ktory mal v byte urobene bludisko z trubic pre svojho potkana....
Presne ten isty problem som mal aj ja ked mi este zil potkan, chcel som mu kupit velke koleso nech trosku schudne
lebo bol fajne vypaseny
. Ked bol mensi tak behaval na takom strednom koliesku a uz ked vyrastol, koliesko som pre neho nevedel kupit
. Drzim palce, snad nieco zozenies 
zozen si vedro take s okruhlym deklom (na zavit, byva sirsie) navrtaj mu dos tredu dieru daj 6 šrob a ideš 
-
tomaxx_199
Medium Professional
omg to je taky problemy vybrat koleso ktore stoji 3€? chod to chovatelskych a popytaj koleso su vseliake velkosti aj velke aj male a neoplati sa niekde zhanat po e-shopov.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som koleso pre potkana nekupoval, zvykne im z toho švihnúť...
svihnut ? ... v marketoch to skusala ... ako, kupit to je vazne problem