Kolko pisomiek v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
puccik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Kolko pisomiek v skole

Príspevok od používateľa puccik »

Cafte mam taki problem u nas v skole na povedali ze mozme pisat aj č pisomky do dna a tak sa aj deje napr vcera sme pisali

2x Mat
1x A.J
1xS.J

moze sa to len mne sa to nezda tak poradte a tie pisomki su normalne nie patminutovki ale normal :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

[offtopic]ako vidim jak pises tak ta zo SJ dopadne zle :) [/offtopic]
puccik
Star
Star

blazer napísal:[offtopic]ako vidim jak pises tak ta zo SJ dopadne zle :) [/offtopic]
ne to bola litika to sa da inac mi neznamkuju pravopis chu..u
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A co chces vyriesit?Aj keby to bolo nejakym sposobom v zakone tak vzdy vsyhraju ucitelia.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

oni ti nato povedia, ze pisomka do 20 min. je ako ustna odpoved. takze teoreticky mozes mat len 1, ale prakticky aj 10...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Heh.. tiež sme mávali podobné dilemy.. a furt sme sa sťažovali profákom, že max. 3 písomky. A oni s kľudným svedomím, že sa môžme sťažovať vyššie. Nič proti tomu neurobíš. Ale nebuď smutný, lebo v živote Ťa čakajú ešte horšie neférovosti.
puccik
Star
Star

pekne si to povedal dik za vsetki nazori ale aj tak este to skusim u riaditela :)
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

puccik napísal:pekne si to povedal dik za vsetki nazori ale aj tak este to skusim u riaditela :)
najskor sa nauc pravopis a potom chod za riaditelom :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mame to v skolskom poriadku ale vela proti tomu robit nemozem, ja musim zajtra vediet 6 maturitnych tem z literatury, mam pisomku z nemciny, pricom polku lekcie sme brali este minuly rok a musim sa ucit na fyziku a NOSku...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Chlapec bud rad kym mate za den 4,5,6 pisomiek.Nam slovencinarka dava bezne sa naucit za 2 dni 30 stran z literatury a kedm i hrozila 5 na konci roka mal som medzi tak som sa musel naucit 118 ! (nepomylil som sa v cisle) stran na to aby mi prilepsila aj to este rozmyslala ci mi da 4.Myslis ze to mas tazsie?
puccik
Star
Star

Ok sak ja sa nehadam ze ci tazke abo ne ale ci to je normalne davat tolko pisomiek
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

no neviem, ale na nasom gympli mozme pisat denne maximalne 1 velku pisomku...je to asi z toho dovodu, ze sa musime toho ucit dost vela a 2 velke pisomky by boli asi pre nas K.O...alebo mozno nie :lol:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Myslim ze je to tak ze mozes za den pisat maximalne 2 pisomne prace...
Lenze ucitelia si to vymysleli tak ze za pisomku sa berie iba test ktory trva plnych 45min...

Minule sme sa stazovali ze piseme 3. pisomku na celu hodinu,tak nam testy zobrala po 44 minutach takze to nebola pisomka ale iba 44 minutovka:P
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zmier sa stym, inak na skole su horsie veci ako 4 pisomky za den, konkretne mna hneva arogantne vysupovanie ucitelov, neochota nepedagogickych zamestnancov a dalsie veci...ziadny respekt na skole, proste ako ziak si nula a ked saeste zle ucis tak si niekde v minuse :?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Aj my môžme písať len jednu velkú písomku denne. Lenže naši profesori to vždy nejako obalamutia a vyhovárajú sa vetami : Veď to bude len na 10 minút, nič veľké.

Lenže tu nejde o to aké to bude veľké, či na 45 minút, alebo 10 ale o to, že sa na to musím učiť! A to nevedia pochopiť
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

urcite by som to neriesil na vyssich miestach. kamarat mal podobny problem - 3 pisomky za sebou (posledna z nich bola nemcina) a ked sa boli stazovat u riaditela tak za to zje*al nemcinarku... odvtedy ich skusala na zaciatku kazdej hodiny (co nerobila v ziadnej inej triede)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

ja to nechapem su obdobia ked je cely mesiac uplny klud nic sa nedeje a zrazu v jeden tyzden ako keby sa vsetci spolu dohodli ze kazdy da pisomku a potom sa to nakopi a potom p*cuju na rodicovskom ze mame blbe znamky a potom to doma schytam :x
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

my to mame napisane aj v skolskom poriadku, ze mozme pisat najviac 2 pisomky, ktore trvaju celu hodinu...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

my mame jednu(v poriadku), a v pondelok boli dve, dokonca aj v kalendari bola jedna poznacena skor (Geo)...fasa ne? a o tej druhej som vobec nevedel (Aj)...este ze sa anglinu skoro neucim.. :)
no my ked sa mame vela ucit tak mam stale taku fasa strategiu ze 2 predmety sa nenaucim :D ale zatial mi to stale vyslo :D proste, ucime sa racionalne :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dieg0 napísal:Chlapec bud rad kym mate za den 4,5,6 pisomiek.Nam slovencinarka dava bezne sa naucit za 2 dni 30 stran z literatury a kedm i hrozila 5 na konci roka mal som medzi tak som sa musel naucit 118 ! (nepomylil som sa v cisle) stran na to aby mi prilepsila aj to este rozmyslala ci mi da 4.Myslis ze to mas tazsie?
Si pockaj na maturitu, take cifry budes hltat za vecer..
Napísať odpoveď