Heh.. tiež sme mávali podobné dilemy.. a furt sme sa sťažovali profákom, že max. 3 písomky. A oni s kľudným svedomím, že sa môžme sťažovať vyššie. Nič proti tomu neurobíš. Ale nebuď smutný, lebo v živote Ťa čakajú ešte horšie neférovosti.
mame to v skolskom poriadku ale vela proti tomu robit nemozem, ja musim zajtra vediet 6 maturitnych tem z literatury, mam pisomku z nemciny, pricom polku lekcie sme brali este minuly rok a musim sa ucit na fyziku a NOSku...
Chlapec bud rad kym mate za den 4,5,6 pisomiek.Nam slovencinarka dava bezne sa naucit za 2 dni 30 stran z literatury a kedm i hrozila 5 na konci roka mal som medzi tak som sa musel naucit 118 ! (nepomylil som sa v cisle) stran na to aby mi prilepsila aj to este rozmyslala ci mi da 4.Myslis ze to mas tazsie?
no neviem, ale na nasom gympli mozme pisat denne maximalne 1 velku pisomku...je to asi z toho dovodu, ze sa musime toho ucit dost vela a 2 velke pisomky by boli asi pre nas K.O...alebo mozno nie
Myslim ze je to tak ze mozes za den pisat maximalne 2 pisomne prace...
Lenze ucitelia si to vymysleli tak ze za pisomku sa berie iba test ktory trva plnych 45min...
Minule sme sa stazovali ze piseme 3. pisomku na celu hodinu,tak nam testy zobrala po 44 minutach takze to nebola pisomka ale iba 44 minutovka:P
zmier sa stym, inak na skole su horsie veci ako 4 pisomky za den, konkretne mna hneva arogantne vysupovanie ucitelov, neochota nepedagogickych zamestnancov a dalsie veci...ziadny respekt na skole, proste ako ziak si nula a ked saeste zle ucis tak si niekde v minuse
Aj my môžme písať len jednu velkú písomku denne. Lenže naši profesori to vždy nejako obalamutia a vyhovárajú sa vetami : Veď to bude len na 10 minút, nič veľké.
Lenže tu nejde o to aké to bude veľké, či na 45 minút, alebo 10 ale o to, že sa na to musím učiť! A to nevedia pochopiť
urcite by som to neriesil na vyssich miestach. kamarat mal podobny problem - 3 pisomky za sebou (posledna z nich bola nemcina) a ked sa boli stazovat u riaditela tak za to zje*al nemcinarku... odvtedy ich skusala na zaciatku kazdej hodiny (co nerobila v ziadnej inej triede)
ja to nechapem su obdobia ked je cely mesiac uplny klud nic sa nedeje a zrazu v jeden tyzden ako keby sa vsetci spolu dohodli ze kazdy da pisomku a potom sa to nakopi a potom p*cuju na rodicovskom ze mame blbe znamky a potom to doma schytam
my mame jednu(v poriadku), a v pondelok boli dve, dokonca aj v kalendari bola jedna poznacena skor (Geo)...fasa ne? a o tej druhej som vobec nevedel (Aj)...este ze sa anglinu skoro neucim..
no my ked sa mame vela ucit tak mam stale taku fasa strategiu ze 2 predmety sa nenaucim ale zatial mi to stale vyslo proste, ucime sa racionalne
Dieg0 napísal:Chlapec bud rad kym mate za den 4,5,6 pisomiek.Nam slovencinarka dava bezne sa naucit za 2 dni 30 stran z literatury a kedm i hrozila 5 na konci roka mal som medzi tak som sa musel naucit 118 ! (nepomylil som sa v cisle) stran na to aby mi prilepsila aj to este rozmyslala ci mi da 4.Myslis ze to mas tazsie?
Si pockaj na maturitu, take cifry budes hltat za vecer..