Kolko ste dali za vodicak?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
erytrocyt: Nie je to vobec vela za normalny kurz. Ked som sa pytal toho chlapika z autoskoly ohlaodom tej jazdy po luke a lese o com sme sa hadali v inej teme, tak som sa ho pytal na ceny. Tiez ma za 12 500 kurz, pricom tisicku vie dat dolu pre studentov, hoci pri konkurencii dalsich 7 autoskol v okrese je najdrahsi, argumentuje tym, ze tu bol prva sukromna autoskola, ma prestiz a podobne... a tak keby dal nizsie ceny, aj tych dalsich 7 autoskol, ktore maju uz teraz lacnejsie ceny, tak by potom spustili. Rychlokurz vravel tusim za 17 tisic.
-
ciernapuma
Amateur
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
8 tis vodicak + 1000 sk kolok na skusky + tusim ze 200 sk na policii ked som vyberal vodicak asi za samotny " doklad " ... inac som to dal na prvy krat
opakovanie testu stoji 800 a jadzy tusim 250, neviem opravte ma ak sa mylim
... len si pamatam ako nas instruktor v jednej nemenovanej autoskole v KE furt hovoril ze co by ste si kupili za 800sk
teda ucte sa ak nechcete calvoat 8 kila znova 
... len si pamatam ako nas instruktor v jednej nemenovanej autoskole v KE furt hovoril ze co by ste si kupili za 800sk
Nový čas: Za vodičák zaplatíme až 29-tisíc Sk!
http://www.cas.sk/clanok/76342/za-vodic ... ic-sk.html
Ak to nie je hoax, tak rýchlo robte vodičáky..
Inak mňa pred 10 rokmi vyšiel na necelých 5tis.. ešte som robil podľa starého zákona, podľa ktorého môžu skúšky absolvovať aj 17roční, avšak vodičák človek dostal až po dovŕšení 18. roku.. ja čakal takmer 3 mesiace..
http://www.cas.sk/clanok/76342/za-vodic ... ic-sk.html
Ak to nie je hoax, tak rýchlo robte vodičáky..
Inak mňa pred 10 rokmi vyšiel na necelých 5tis.. ešte som robil podľa starého zákona, podľa ktorého môžu skúšky absolvovať aj 17roční, avšak vodičák človek dostal až po dovŕšení 18. roku.. ja čakal takmer 3 mesiace..