Kolko toho za rok nabehate na bicykli ?
-
Andrej08
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kolko toho za rok nabehate na bicykli ?
My sme sli s kamaratom cez den a on spadol a mal prasknuty laket rozbitu bratu a zopar vybitych zubov...qwerty-xyz napísal: Jednoducho sa rad bicyklujem(hlavne v noci)
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Technickejšie je asi už len zakupit original s hrotmitinco napísal:hmm, musim pohladat nejaky stary plast, tento co mam teraz za dve tisicky mi je luto znicit...ale nejakej funkcnosti moc neverim, staci mensi zoskok alebo smyk, a tie sroby budu na sto pro v dusi....
myslel som, ze mate nieco "technickejsie" ale tento detinsky napad neuspeje asi u nikoho....
podlepil som to paskou na koberce, ale to sa mi za chvilu pretrhlo a spravilo defekt. tak som tam dal taku penovu podlozku, ktora je original na ochranu proti defektu. ma asi 1cm, takze pohoda. uz cakam len ked zamrzne priehrada a idem na totinco napísal:to mi je jasne, ze nie naopak...ale ako na to, aby tie sroby potom netlacili do duse??
// asi takto
Kámo to ako dlho si robil??????yoplin napísal:podlepil som to paskou na koberce, ale to sa mi za chvilu pretrhlo a spravilo defekt. tak som tam dal taku penovu podlozku, ktora je original na ochranu proti defektu. ma asi 1cm, takze pohoda. uz cakam len ked zamrzne priehrada a idem na to
// asi takto
Chcelo sa ti????
A ináč fasa robota!
tinco: trci to asi 4mm a dlzku srobov si musis zvolit sam podla vysky dezenu na plasti. orignal taky plast stoji dobre cez 1000,- Sk. mna to stalo: 1 plast 100,- Sk(vypredaj
) a 1 srob asi 50 hal. islo ich tam tusim 220 ks, to znamena 310,-Sk za obidva plaste
spike97: keby sa mi nechcelo, tak to nerobim
robil som to dobre 2 hodiny, uz mi z toho sibalo. a inac ze dik
ale budem tam davat na boky este dalsi rad, lebo to drzi len ked idem rovno, ale ked naklopim, tak to dobre nedrzi.
spike97: keby sa mi nechcelo, tak to nerobim
ale budem tam davat na boky este dalsi rad, lebo to drzi len ked idem rovno, ale ked naklopim, tak to dobre nedrzi.