kolko znamok z predmetu potrebujem, na znamku na vysvedcenie
Re: kolko znamok z predmetu potrebujem, na znamku na vysvedcenie
rados915 to je síce pekné čo hovoríš, ale za prvé pred prázdninami chýbal potom bola výstava a po prázdninách išiel na pohreb, tak som mu mal povedať, že počkaj je* na pohreb mi si tu máme napísať písomku. Nehovorím, že sa mi to chcelo písať, ale aj tak si myslím, že by to nedopadlo ináč...
Pred prázdninami chýbal 3,5 mesiaca, že od začiatku šk. roku ste nepísali ani jednu písomku? Ale tak najlepšie je sa vyhovoriť na učiteľaLaster napísal:rados915 to je síce pekné čo hovoríš, ale za prvé pred prázdninami chýbal potom bola výstava a po prázdninách išiel na pohreb, tak som mu mal povedať, že počkaj je* na pohreb mi si tu máme napísať písomku. Nehovorím, že sa mi to chcelo písať, ale aj tak si myslím, že by to nedopadlo ináč...
ked som nekvalifikovany to znamena ze prepadam ?
Mrto, asi myslíš neklasifikovaný
A áno, najskôr to znamená, že sa ročník opakuje...
A áno, najskôr to znamená, že sa ročník opakuje...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Teba museli tvoji spoluziaci nenavidiet jak tarhoňu na obed.maciatko99 napísal:Takým, ktorí sa vyhýbajú písomkám alebo odpovediam by som dala kľudne komisionálne preskúšanie. Je dosť neférové voči ostatným spolužiakom, ak študent nepríde v deň písomky do školy, potom sa po hodine vráti alebo nepríde vôbec. Preto by som tých, ktorí vymeškali písomku odplatila tým, že by si napísali na najbližšej hodine písomku z rovnakého celku, ale s inými otázkami. Kto by chýbal dlhšie, tak by to mohol písať až na tú ďalšiu hodinu po príchode do školy, aby sa nevyhováral, že nebol informovaný. Za mojich čias to fungovalo tak, že keď som chýbala na písomke z jedného predmetu, tak som išla najbližšie odpovedať a to jednoduchou formou: 5 otázok, každá znamenala jeden stupeň. Ak som odpovedala 4 otázky a jednu zle, tak to bola dvojka. Ak bola otázka neúplne zodpovedaná a učitelka videla snahu a aj slabší prehľad, tak sa buď priklinila k lepšej známke alebo dala na konci doplnkovú otázku. Tento systém bol dobre nastavený a ľudia radšej chodili na písomky, pretože tam máš možnosť radiť sa a odpísať.
Takým, ktorí sa úmyselne vyhýbajú aj tri týždne predmetom pred uzavretím známok, tak tým by som bez váhania dala upozornenie na komisionálne preskúšanie alebo ich požiadala ísť odpovedať aj mimo vyučovacej hodiny, ked tento predmet nie je - samozrejme by ich trebalo vopred informovať o tom.
hej bacha !!! tarhoňu mám rad !!! ale take ako mačiatko som ani ja nemal rád
vlastne stále nemám
mudrlantky 
jj asi to myslim, aj ked som len na pol roka ???? ci budem robit komisionalky teraz alebo ako ?
nie na pol roka sa prepadnuť neda
kam ? medzi ročniky neexistuju
takže ani komisionalky robiť nebudeš 
napišu ti len neklasifikovany a ideš dalej
napišu ti len neklasifikovany a ideš dalej
uuf takze to je ako keby som mal nedostatocnu ze, a este taka otazocka ked mam na pol roku 5 mozem mat na konci 1?
to zas záleži od učitelov , kedysi bol zákon alebo teda všeobecny školsky poriadok že žiak si nemože zlepšíť známku o viac ako 2 stupne ciže z 5 si mohol mať najlepšie 3 ale pred par rokmi to zrušili ciže ano možeš mať podla zákona z 5tky jednotku , ale kedže skvely ešte komunisticky učitelia maju svoje pravidla tak ti tu 1 neda aj keby nvm čo a najlepšie ti da 3-ku aj keby maš znamky same 1a 2
ale to záleží od učitelov ako sa ktomu postavy , ja som povedal tento priklad z vlastnej skusenosti , vačšinou mlady učitelia sa tým už nezaoberaju a uzatvaraju podla známok ty starý beru na ohlad ešte aj spravanie , prácu na hodine a podobne chobotiny
tak či tak aj keby ti dala nvm aku znamku možeš sa dať komisionalne(dobrovolne aj ked neprepadneš) preskúšať pred komisiou (aj teraz na polroku ale teraz to asi nema moc význam) no a tam je viacero učitelov dostaneš otazky ak odpovieš tak ti musi dať jednotku
samozrejme otazky budu z celeho roku a ak ta učitelka nema rada tak si asi moc neprdneš ale zas je vyhoda že možeš mať aj 20 petiek a prideš na komisionalky , spraviš na 1 a dostaneš na vysvečko 1
ale tak isto ak maš napr 4ku a požiadaš o komisionalky a tam nebudeš vedieť a dostaneš 5 tak prepadneš ( takže nielen na lepšie ale aj na horšie s ada ísť
)
ale to záleží od učitelov ako sa ktomu postavy , ja som povedal tento priklad z vlastnej skusenosti , vačšinou mlady učitelia sa tým už nezaoberaju a uzatvaraju podla známok ty starý beru na ohlad ešte aj spravanie , prácu na hodine a podobne chobotiny
tak či tak aj keby ti dala nvm aku znamku možeš sa dať komisionalne(dobrovolne aj ked neprepadneš) preskúšať pred komisiou (aj teraz na polroku ale teraz to asi nema moc význam) no a tam je viacero učitelov dostaneš otazky ak odpovieš tak ti musi dať jednotku
no to je super akurat z tych predmetov co mam teraz najhorsie znamky mam takych starych ucitelov, nevadi no nejako to uhram na dvojky
thx za info
ale tak zas nie každy stary učiťeľ je taky 
a ak ti fakt záleží na známkach tak treba zbehnuť za daným vyučujúcim a spítať sa ho že či to je možne čo maš preto urobiť atd. niekto ti povie ze ak budeš mať znamky dam ti aj dvojku a niekto ti poviem že ak chceš mať dvojku musiš sa viac snažiť ako ostatny a pracovať na hodine proste každy je iny a ak pojdeš slušne za vyučujucim a spýtaš sa ho slušne že chceš mať na konci roka to a to a že čo ma preto spraviť tak myslim že žiadny znich ta nepošle do .......
a ak ti fakt záleží na známkach tak treba zbehnuť za daným vyučujúcim a spítať sa ho že či to je možne čo maš preto urobiť atd. niekto ti povie ze ak budeš mať znamky dam ti aj dvojku a niekto ti poviem že ak chceš mať dvojku musiš sa viac snažiť ako ostatny a pracovať na hodine proste každy je iny a ak pojdeš slušne za vyučujucim a spýtaš sa ho slušne že chceš mať na konci roka to a to a že čo ma preto spraviť tak myslim že žiadny znich ta nepošle do .......
vlastne ked sa nadtym zamyslim tak dva predmety bych mohol dat tam nemame az takych zlych ucitelov no na tretom mame takeho einsteina, ale co este je predcasne nieco riesit hadam dostanem znamku aku si zasluzim
aj tak sa nebudem cely polrok ucit ako si teraz hovorim 
-
KaptMichal
King
Chlapče väčšina učiteľov nieje zlých, zlí sú žiaci... Každý nadáva na starých asi im vadí prísnosť ale čo bude z tých detí, ktorým teraz učiteľ všetko toleruje a žiak nemá žiadne zásady a zábrany?
Je to uplne na ucitelovi, kludne moze uzavret z 2( u mna pisomka + referat) Dalej asi moze aj s 1 zvysok si kludne moze vymyslet a zapisat, mam taku ucitelku co poslednu hodinu na polroku dala 10 min pisomku lebo nemala znamky. Dalej moze aj zo znamok 4/5 dat 2jku 
tak nakoniec budem robit komisionalky z toho ciska
to je konec 
-
maciatko99
Medium Star
moosha - To bol z tvojej strany márny pokus o vtip, nemyslíš? Alebo si myslíš, že si tým detským komentárom vyjadril svoj postoj k tejto problematike a inteligentne si tu niečím prispel? Ja myslím, že v žiadnom prípade, súdiac z tvojej reakcie si myslím, že si ešte len žiakom na základnej škole, v lepšom prípade študentom na gymnáziu a patríš medzi tých samozvaných povstalcov a ulievačov v triede.