canopus napísal:radsej miniem money na alkohol a zradlo ako na kadejake sprostosti ako kolotoc,ja co preferujem je ist nacvengany na auticko s frajerkou ako na kolotoc
jj toto je spravny chlap uplne sa s tebou stotoznujem takto to presne riesim aj ja
Uz som tam pekne dlho nebol no ked idem tak uz neco poriadne ako to UFO. Je pravda na slovensku nie su dobre kolotoce, raz ked sme boli vo Francuzsku to bolo trochu ine este lepsie ako z tej hry Roller Coaster tycoon
kolotoce su fajn len trocha drahe niektore...vacsinou nie su money..a mne dost byva zle mam dost slaby zaludok tak moc nemozem chodit na kolotoce.....ale vlastne uz som dost dlho nebola na kolotococh...taky rok....a ti co ich vlastnia sa maju dobre cast roka...teda mozno ja neviem ale mne pripadaju ze su nieco ako cirkusanti...nechcela by som takto chodit s kolotocmi vsade po krajine....
jin153 napísal:Kolotoce samotne niesu zle, no ja mam radsej lunaparky systemu Dysneyland. Proste jedna vstupenka a mozete tam ist kamkolvek kolkokolvek krat
ja mam kolotoce rad ale ked sa chcem poriadne zabavit tak to ide dost do penazi takze sa treba krotit. a taktiez mam dost slaby zaludok takze viac jak 1 jazdu na centrifuge nezvladnem . a kolotocari su celkom fajn. jedna moja kamoska patri do rodiny kolotocarov a celkom dobre to padne ked vam na kolotoci povie "ten listok si nechj" (samozrejme nie na centrifuge ) a inak si ziju asi celkom dobre, ked som videl tie ich auta.
Ked som byval mensi tak som stale uz na okne vyckaval ked mal prist nejaky kolotoc ..
Bohuzial raz mi jedna pi*a ciganska co robila s kolotocmi ,vynadala do drakuly ( bol som strbavy este ) odvtedy ked ich vidim je mi z nich zle..
Spinavy ufulanci ...
kinjeril napísal:Hm, kolotoce. Osobne som na kolotoce bobal, islo mi hlavne o cukrovu vatu
Ozaj, robi sa to este vobec??? Dllllho som to uz nikde nevidel...
U nas v BB byva Radvansky jarmok obvykle zaciatkom septembra. Na namesti byvaju ludove remesla a take veci a v areali plazoveho kupka su aj kolotoce.. Ale my chodievame najma na klobasky a medovinu..
kinjeril napísal:Hm, kolotoce. Osobne som na kolotoce bobal, islo mi hlavne o cukrovu vatu
Ozaj, robi sa to este vobec??? Dllllho som to uz nikde nevidel...
no jasne ze sa robi...ja som raz dal tomu co ju robil 50sk a ze nech pre frajerku spravi vetsiu.....no cakal som desat minut ale ledvaj mi ju tym oknom dal...tak od oka mohla mat priemer 1 meter a nieco...tak som jej urobil trochu radost...ale potom nadavala lebo sme boli lepkavy ..
btw:kolotoce uz nenastevujem lebo su okukane a drahe..ale cukrovu vatu kupim vzdy
Vcera som sa bol s kamoskami pozret na tych holandkych kolotococh co boli pri inchebe. Boli sme tam vecer a ta atmosfera bola super...Len nakoniec to kamaratka zakoncila tak ze sa priamo na kolotoci hodila tycku a zbytok potom za autodromom... Ale napriek tomu sme sa dobre nasmiali a bolo super...
nooooo joo....kolotoc brrumm hore dolee....jiihouu.... ..super sranda len to islo neako velmi islo hore ...hiihh...a tak ti ludia??..hheeh..urcite by som tak zit nechcela..ale moze to byt obcas aj sranda??...neviem...
Mam rad kolotoce. A najväcsia sranda je ked ideme na kolotece a sme tam najstarsi. Okolo nas len same 10-11 rocne deti.
A o ludoch co vlastnia kolotoce si myslim ze su cudaci.