Kombinácia aplikácií

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kombinácia aplikácií

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahoyte! Mám dilemu .. :( Neviem, ktorý z týchto programov, resp. kombináciu by som si mal nechať .. Chcel som trošku zrýchliť Windows Xp, tak soms a dočítal, že je dobré vypnúť indexovanie a potom ešte v nastaveniach - nastaviť n max. výkon a efekty sa pri tomto vypnú... No a čo sa týka tých programov, dočítal som sa, že tieto sú najlepšie:

CCleaner
Auslogics Disk Defrag
Speeditupfree
Wise Disk Cleaner 3

Ktorý si mám, resp kombináciu mám nechať?? ĎAKUJEM!

PS: najprv mi pomohlo naozaj len to vypnutie efektov a vypnutie indexovania .. :) Ale keď napr. mám nejaké dočasné súbory, tak aj tieto programy sú dobré ..
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Na zrýchlenie systému najviac doporučujem zakúpiť si nový počítač.

Inak mne sa osvedčil TuneUp Utilities, Disc Cleaner...ale aj cCleaner. Treba si dávať pozor, pretože sa stávajú aj prípady, kedy tie "automatické" čističe registrov a podobne vymažú aj veci, ktoré nemajú.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Format disku raz za rok a nova instalacia systemu pomoze viacej, pripadne ako bolo spomenute, tak novy pocitac.

Osobne pouzivam TuneUp Utilities (este vo verzii 2007, nechce sa mi instalovat verziu 2008) a aj CCleaner. Pustam to tak 2x do mesiaca.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja mam TuneUp Utilities, CCleaner, TweakNow RegCleaner, JV16 PowerTools, RegCleaner, Spybot S&D, Ad-Aware, Spyware Terminator...CCleaner spušťam aj parkrat za deň ostatne skoro kazdy den...spywarove tak raz za par dni :D
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Caute chlapci! Fuha :) ste sa zhodli vsetci aj tak v tune up .. Noo ja mam 2008, ale este som si ho nedal .. Ale mal som 207 a po case mi to zacalo blbnut :( Ci to staci raz za rok prehliadnut, alebo stale .. No neviem .. Ale mne to pokakalo a spomalilo comp po case .. :( Skusil som vsetky tie softiky, co som napisal v prvom prispevku- Ale hned som to zmazal. Neviem, bojim, ze mi to bude robit sarapatu. Ale zatial to pomaha. Precistilo to a uz to nebude nieco kazit .. Vypol som indexovanie a nastavil max. vykon vo Windowse ...
Opak
Addict
Addict

Adulko1 napísal:Vypol som indexovanie a nastavil max. vykon vo Windowse ...
kde sa to pls nastavuje? :oops:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Cavess, chces to vyskusat? :) Takze je to jednoduche .. Cesta je:

Start - Ovladaci panel - Pridanie alebo odstranenie programov - Pridat alebo odstranit sucasti systemu Windows - a odfajknut indexing service to je cele .. :) a nastav si este vo vlastnostiach tento pc - upresnenie a vykon na max. a uvidis rozdiel .. :)
Opak
Addict
Addict

počkaj tam má byť fajka alebo nie?a čo to vlastne robí? :)
retep
Expert
Expert

Príspevok od používateľa retep »

ja tiez pouzivam TuneUp Utilities 2007....ine nic a som spokojny....kazdy piatok tam mam nieco nastavene ze sa precistia registre a vyskoci take hlasenie dole pri hodinach ze v registroch bolo opravenych xxx chyb :) inak suhlasim s tym ze tak raz za rok reinstal systemu ako taka prevencia a je to :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Cauko Opak! To indexovanie nema tam byt fakja, tak si to nastav .. To je, ze je vypnute indexovanie a znamena to, ze ti to kontroluje co sa ti zmenilo v programoch, ktore vyuzivas a tak .. A je to podla mna na nic a zabera to z operacnej pamata .. Takze moze to byt v pohodke vypnute .. :) Nic tym nepokazis ..
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ja pouzivam hlavne Ccleaner, Winaso Registry optimizer a Tuneup, na defragmentaciu O&O defrag a na spyware Spybot S&D a Ad-Aware

btw som pozeral na to indexovanie a ja som ho uz mal standardne vypnute v XPcku :D (resp. aspon nepamatam zeby som ho rucne vypinal :) )
Opak
Addict
Addict

ved preto som sa pytal lebo aj ja som to mal vypnute :) inač Adulko1 diky za ochotu..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hehe, jasnackaa :) :wink:
Napísať odpoveď