komisionalne skusanie - tristvrte rok - gymnazium

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
patronick
Amateur
Amateur

komisionalne skusanie - tristvrte rok - gymnazium

Príspevok od používateľa patronick »

Caute,

Ma tu niekto skusenost s komisionalnymi skuskami na TRISTVRTE ROKA?

Na konci druheho pol roka je to klasicke, pokial student je hodnoteny 5-kou resp. nedostatocna, robi skusku s daneho pol roka a pokial ju zvladne, pokrauje, ak nie opakuje rocnik.

Lenze, stal sa pripad, ked student vymeskal 30% s daneho predmetu a riaditel mu na podnet triedneho ucitela dal robit komisionalne skusanie.

Co v pripade, ze to ten student nezvladne na lepsiu znamku ako 5 (nedostatocna),
alebo v pripae ze spravi na 4-ku?

myslite, ze na tristvrte roka moze ho vyhodit zo skoly?

student, tam nema ziadne znamky, podla mna, ho ohodnotia za tu skusku, napisu znamku, ktora bude mat velku vahu na konci roka, teda bude symbolizovat dane obdobie, ako ho student ovlada. a do konca roka si to moze opravit.

Neviem, pls jedna sa o spoluziaka, ak niekto viete, poradte..

Diky moc, pekny den.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

no ked na polroka sa neriesi pri patke nic, tak na stvrtroka by sa malo riesit este menej...nech nestresuje, ked nechodil do skoly nech si urobi trapne komisionalky zo stvrtroka dokonca
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

ty co tu trepes komisionalky su len polrok a koncorecne alebo mate aj 3/4 vysvedcenia?

edit: no dobre tak mozno su len som o tom nepocul nechytajte sa uz mojej karm xD
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ty netrep, komisionalky nemusia byt len na vysvedcenie
patronick
Amateur
Amateur

Ma nejake zdravotne problemy, nevymeskaval to schvalne, samozrejme vysvetlovat to profke... To som jediny co si ho zastal, aj to ma zdrbala....

Hej, povedala to triedna, aj anglictinarka, ze ich robi do konca aprila, nepovedala mu dokonca termin, ze oni si ho odchytia..... to je co....

Na pol roka komisionalky neviem ci sa robia kvoli prospechu, ale ked student vymeska viac ako 30% s predmetu, ucitel moze navrhnut riaditelovi navrh na komisionalne preskusanie.... a na pedagogickej porade 3/4 to aj bolo predlozene. Polala mu domov upomienku a este aj skusky..

Neviem co bude ak to nespravi, ci mu da daku znamku za ten cas co tam nebol a bude hrat dvolezitu ulohu na konci, alebo co.... lebo zas je pravda, ze tam nema znamku ziadnu, este si dovolim povedat, ze ta profka je taka p***, vsetky pisomky aj slohy ulohy, jej posielal, (e-mailom) notifikacia o doruceni mu prisla a jej to nedoslo.... "vraj" Tak toto uz ma nasralo, odphissingoval som jej pass na zoznam.sk fake prihlasovacim formularom, logol sa a vsetky pisomky, vsetky maili tam mala, dokonca precitane!!!!!

A to mu vravela, ze nic nedoslo a v zapeti ze si spomina ze doslo daco o 3 dn ineskor, a ze to mu uz neuznava, pri tom to doslo o min neskor.... Chcem to nejako riesit, ale zatial neviem ako.

zatial by som len rad vedel, ze co mu moze/ u....
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Vytlac jej inbox, otrep o hlavu, vysvetli postup a mozno sa spamata. Neznasam taketo děfky. Ale vyzera to na neznasanie jeho osoby prof. zborom, a to je o dost tazsie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

presne ten isty problem mam v skole ja, mam vymeskanych 50 hodin za druhy polrok (9.roc ZS) a oni mi hovoria ze budem robit komisionalky, najradsej by ma s tej skoly vykopali ale su tam dvaja ucitelia , ktory su uplne v pohode a oni ma este na tej skole drzia. tiez by som chcel vediet ze ako to je, a ci je nieco take mozne diky :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aj ja mám v maturitnom ročníku na gymnáziu spolužiaka, ktorý skoro vôbec nechodí do školy, ale na štvrťroka, resp. trištvrte roka sa žiadne komisionálky neriešili. Dokonca aj na pol roka prepadol myslím z 3 predmetov, ale vôbec mu nič nehrozilo. Problém bude mať iba teraz na konci roka a na 99% nebude pripustený k maturite.

Komisionálky na trištvrte roka považujem iba za buzeráciu zo strany profesorov, takže by som odporúčal autorovmu kamošovi, aby požiadal rodičov, či by sa nemohli ísť porozprávať s učiteľkou.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

moosha napísal:Vytlac jej inbox, otrep o hlavu, vysvetli postup a mozno sa spamata. Neznasam taketo děfky. Ale vyzera to na neznasanie jeho osoby prof. zborom, a to je o dost tazsie.
nebav gengstra, s anglictinarkou som mal i ja problem, a nie len ja - sak fabo vie potvrdit - mam rekord na skole v pocte patiek za jeden polrok...v septime som mal na polroka patku a na konci roka som jej nedal dovod na to aby ma buzerovala a mal som dvojku...na mature ked videli ake som mal vysledky a potom videl ako plynulo som rozpraval otvarali usta...ale nerozpraval som k veci tak som odisiel s trojkou :lol: proste treba urobit nieco cim im zavries usta...a komisionalky ti mozu zavesit hocikedy, v maturitnom rocniku ked 7 ludi ligali z angliny na polroka , tak dostali odrazu komisionalky ani o nich neboli informovani, 6 si zlepsili znamky
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mirak nezabudni pridat ze kolko tych patiek si dostal bez toho zeby si vobec bol v skole...

no ale suhlasim, netreba hrat zbytocne tvrdasa.
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Ja som robil komisionálky na konci šk.roka (čiže cez prázdniny) je tomu asi tri roky dozadu. Ale o tomto že komisionálky na trištvrte roka počujem prvý krát. Neviem, to akože na tej škole nepoznajú upomienky? A taktiež záleží na škole, či si na tom potrpí, alebo vymeškané hodiny ignoruje (resp. nebuzeruje s komisionálkami) teda pokiaľ sa jedná o slušného žiaka, a sú v tom hlavne zdravotné problémy. Takto to vyzerá že triedna na ňom sedí...a s tými e-mailami by som to nevzdával, treba ešte bojovať ak ich naozaj poslal, a vypracoval úlohy. A ak je to fakt seriózny človek, ktorému všetko do*ebala len choroba, tak určite to skúste riešiť aj za pomoci rodičov. Ak však na ňom sedí komplet uč. zbor, ako tu už bolo spomínané, ja by som volil asi rýchly "útek" z tej školy. Každopádne good luck :)

Za seba môžem akurát povedať, že čo som prestúpil po do*rbaných komisionálkach na inú školu, maximálna spokojnosť. Keďže som tiež dosť často chorý a vymeškané hodiny sú v trojciferných hodnotách, všetko ide hladko, keď som v škole, snažím sa nazbierať čo najviac známok, a zatiaľ som problémy nemal. Ale mám fakt šťastie že som natrafil na takú školu kde si z vymeškaných hodín veľkú hlavu nerobia :)
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

nvm ci aj na vasich skolach ale na nasajej je tes taka somarina vymeskas 60hodin z polroka a robis komisionalky zo setkeho somarina podla mna co ked som vazne chory riadiet povedal ze hoc by som na are lezal musim robit nasrat teras mam robit ale ja ich mozem fakat pokial to neni schvaene
patronick
Amateur
Amateur

jjj fasa lidi ja som sa jej tam na koniec dostal, vytlacil screen a kopiu jej drbol pod dvere do kabinetu xD

... Potom zacala hovorit, ako veeelice si pomilila e-mail adresy, ako velmi ju to mrzi, no to jej neverim uz ani keby mi da s AJ 1. Dodrbala to na plnej ciare, hosik to robi zajtra (strvrtok), som zvedavy.

btw, medzi casom som sa rozpraval s ucitelom chemie, fasa chalanko, tikame si chodime na pifko, hovoril, ze znamka s komisionaliek, pokial sa nejedna o tie na konci roka, nehra mega giga ulohu, ale ziak dostane znamku ako keby za ten cas, ktory nebol v skole cize ten, co vymeskal. Zajtra ostatny piseme norma pisomku, pisem aj ja na booku uz a som zvedavy ze ci jej t opride.... Teda, pride, ale v akom rozsahu..... Naprogramujem si scriptik co jej zaspamuje celu schranku, a kedze zoznam ma adresy uzivatelov nepristupne verejnosti, nedbal na ziadnu velku spam ochranu :D

povedzme, ze jej nechcem robit zle, ale toto je taky ako keby 1. aprilovy vtipik pre profky, ktore su .... sak vieme vseci..... :) ked jej pisomka dojde 1000-krat hadam si uvedomi, ze je to horsie ako ked nedojde vobec xD
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Kto mi da teraz plusko, mirak :) ?
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

No o takýchto komisionálkach počujem naozaj prvý raz a to som ich kedysi sama zo zdravotných dôvodov robila, ale až na konci roka. Nie je to tak, že ho tá "pani učiteľka" chce len donútiť niečo sa naučiť a dostaviť sa na nejaké to skúšanie aby mala od neho známky a straší ho takýmito "komisionálkami"?
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Re: komisionalne skusanie - tristvrte rok - gymnazium

Príspevok od používateľa Mrto »

zdravim, neviete niekto ako prebiehaju komisionalky ?? zajtra robim komisionalky z CITka za 1. polrok coz je nejakych 5-6 uciv takze to neni problem sa naucit ale zaujmalo by ma ci sa ma tam budu pytat z kazdeho uciva otazky a kolko to asi tak moze trvat (ale to asi bude zavisiet hlavne odomna)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mrto: To si sa nepytal vyucujuceho, ktory bude vlastne aj tvojim hlavnym skusajucim na to, ze co take tam bude, na co sa mas zamerat a podobne??? Mozu sa ta spytat co chcu, kludne z jedneho uciva co nebudes vediet alebo len z toho jedneho co budes vediet. Trvat to moze rozne, mozno to zvladnes za 10 minut, mozno tam budes 25 minut.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

tak mam to zasebou a zistil som ze je to prilis moc moc moc lahke aspon na polroku :D keby som sa trosku viac ucil tak to mam napisane za 5min a mozem ist domov :D
Napísať odpoveď