Zdravim,
mozno primitivna otazka, ale kedze nie som programator, tak som to zatial nikdy nepotreboval:)
Takze mam VB.NET kod (obycajna konzolova aplikacia) a chcem ho skompilovat do .exe . Problem je ten ze program pouziva tuto externu kniznicu: http://dotras.codeplex.com/releases/view/99808
ktoru som si normlane stiahol a nainstaloval (je to klasicka automaticka msi instalacka, nepytalo ziadne cesty....), no neviem ju importnut pri kompilacii. Skusal som to zatial len v MS Visual Studio, na zaciatku kodu mam klasicky napisane Imports DotRas no aj tak hadze chybu, ze nepozna dane prikazy ktore su obsiahnute v tej kniznici.
Inak kludne mi mozte poradit aj iny nastroj, kde to skompilovat, nemusi byt ms visual studio, len mi prosim napiste ako importovat tu kniznicu:)
Dakujem.
Kompilacia VB.NET kodu s pouzitim externej .NET kniznice
-
Flashrobot
Medium Expert
Re: Kompilacia VB.NET kodu s pouzitim externej .NET kniznice
Musis to dat do projektovych referencii. Malo by to byt niekde ako References v Solution Explorer
-
Flashrobot
Medium Expert
Diky moc, uz sa mi to podarilo skompilovat. Ale zas mam ten problem, ze ked chcem spustit skompilovany exe subor na inom pc, musim tam mat aj dany .dll subor tej externej kniznce. Nevies mi este nahodou poradit ako to buildnut tak, ze bude len jediny .exe subor v ktorom uz bude obsiahnuta aj ta kniznica. Progam je len jednoducha konzolova aplikacia ktora vytvara VPN profil....pcsiete napísal:Musis to dat do projektovych referencii. Malo by to byt niekde ako References v Solution Explorer
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No to uz tak byva;)
Mozes si zrobit clickone instalator;)
Mozes si zrobit clickone instalator;)
Tak, tak. Instalator.