hladam niekoho kto by mi poradil nejaky program alebo nejaky navod ako by som si mohol skomprimovat dvd so divx xvix pripadne nieco ine... ide mi hlavne to aby tam bola co najmensia strata kvality resp ziadna
mam doma uz cez 2000 dvd a pomali uz dochadza miesto na hdd tak to potrebujem nejako zarchivovat...
dakujem za kazdu pomoc
komprimacia z dvd do divx xvid
-
lekoklatik
VIP
Ešte to nejako vydrž
, kým budú BlueRay za prijateľnú cenu.
Z 2000 dvd budeš mať len 400. A už sa pripravujú aj 16-vrstvove BlueRay.
Tých tvojich 2000 daš potom na 20 medií.
Ak ich budeš konvertovať do divx tak sa výrazne zhorší kvalita. Keby si to aj v budúcnosti chcel vrátiť naspäť z divx na dvd tak to vrátiš ale kvalita sa naspäť už vrátiť nedá a bude stále na úrovni divx.
Podľa mňa by to bolo barbarstvo konvertovať takú peknú zbierku. A vermi ze kým skonvertuješ do divx všetkých 2000 dvd tak blueray budú za facku.
Vydrž a usetríš čas , elektrinu a neopotrebuje sa ti tak PC.
Z 2000 dvd budeš mať len 400. A už sa pripravujú aj 16-vrstvove BlueRay.
Tých tvojich 2000 daš potom na 20 medií.
Kód: Vybrať všetko
http://www.zive.sk/bleskovky/blu-ray-disk-s-kapacitou-400-gb/sc-4-a-278165/default.aspxPodľa mňa by to bolo barbarstvo konvertovať takú peknú zbierku. A vermi ze kým skonvertuješ do divx všetkých 2000 dvd tak blueray budú za facku.
Vydrž a usetríš čas , elektrinu a neopotrebuje sa ti tak PC.
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nj tak asi snad vydrzim...ale chcel so to mat vsetko na hdd preto som volil taku moznost komprimovania aby som usetril miesta na hdd ale ako vravite tak to necham tak...
a nezasobujem celu dedinu... mam to len pre vlastnu potrebu taku malu zbierku... je ich viac ako 2000
a riesim to tak ze z toho vyhadzujem ine jazyky a nechavam len CZ SK a este aj menu asi dam prec...co poviete...aj to zabera pomerne dost miesta a je tam celkom zbytocne...aspon podla mna...
to je len moj nazos potesi ma ten vas...
a nezasobujem celu dedinu... mam to len pre vlastnu potrebu taku malu zbierku... je ich viac ako 2000
a riesim to tak ze z toho vyhadzujem ine jazyky a nechavam len CZ SK a este aj menu asi dam prec...co poviete...aj to zabera pomerne dost miesta a je tam celkom zbytocne...aspon podla mna...
to je len moj nazos potesi ma ten vas...
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj pocopil si to velmi dobre mam to vsetko na hddramaya napísal:Tak teraz neviem či som to dobre pochopil ?
To máš všetkých 2000 dvd na harddiskoch v počítači alebo len nejakú časť z tých 2000 dvd ?
to hojko dik vyskusam