komu dať spraviť nový web?
komu dať spraviť nový web?
Zdravím, potrebujeme spraviť novú web stránku. Viete mi poradiť firmu, prípadne niekoho šikovného v okolí bratislavy. Malo by to byť niečo takéto s možnosťou spravovania obsahu. Koľko orientačne by to vyšlo?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: komu dať spraviť nový web?
Ta cena sa tazko odhaduje. Inu cenu ma student, zivnostnik a velka firma. Niekto ti to moze spravit za 200 eur s tym, ze pouzije redakcny system typu Joomla, k tomu ti da sablonu (template) z internetu a ty mu dodas logo, vyklika ti kategorie a obsah si uz nahadzujes sam. Ale najdes aj takych co za to vypytaju aj 3000 eur. Taktiez ak by si chcel individualny design a niekto ten template robi presne pre teba, tak tam moze byt cena za design par stoviek, moze to zacat opat na 200 eur a koncit niekde pri 1000 eur.
Myslim si vsak, ze za 200 eur to dokazes dat dokopy, aby to vyzeralo, aby to fungovalo a aby si to vedel v buducnosti spravovat.
Myslim si vsak, ze za 200 eur to dokazes dat dokopy, aby to vyzeralo, aby to fungovalo a aby si to vedel v buducnosti spravovat.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
take weby by sa nemali mnozit
takze tak. cenu si viacmenej urcujes sam. ked chces, zaplat si na to za par litrov profesionalnu firmu, ale kedze si uz smer tou tvojou vzorovou stranku udal, tak to bude chciet nejakeho freelancera. ci uz studak alebo uz zivnostnik s par rokmi, to je zas len na tebe - jak moc je ten web pre tvoje podnikanie dolezity. ale orientacne by si za taky prezentacny web na takej urovni nemal dat viac ako 200.
a sikovnych ludi hladaj skor v centre Bratislavy ako v okoli
Nemám problém si priplatiť za kvalitu nad 1000€ by som však už ísť nechcel. Len kde takých ľudí nájsť. Bratislavu a okolie som udal preto, lebo som sa chcel stretnuť aj osobne.
Stránka ktorú som dal ako príklad, by mala podobať na tu našu hlavne obsahom, ale aj dizajnovo mi prisla celkom fajn.
Stránka ktorú som dal ako príklad, by mala podobať na tu našu hlavne obsahom, ale aj dizajnovo mi prisla celkom fajn.
Skus nakoduj.to, tam zadaj poziadavku, popis a niekto sa ozve.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
alebo napr freelancer.com. tam asi osobny kontakt nebude, ale mozes si aspon pokukat ceny za ake tam chlapci idu, referencie, hodnotenia .. pripadne si tam rovno napis ponuku a uvidis ake budu reakcie