Koniec vztahu?
Re: Koniec vztahu?
s týmto súhlasím s axxisom. Viackrát som sa s tým stretol aj v mojom okolí, čo sa týka kamarátov, známych. Zvlášť, keď je ženská mladá a aj keď bola v dlhoročnom vzťahu, rozišla sa s chalanom kvôli inému a neskôr sa vrátila k pôvodnému. Proste vo vzťahu jej niečo chýbalo, stretla iného a dala sa dokopy s iným v nádeji, že to bude lepšie, ale v skutočnosti si časom uvedomila, že jej bývalý, jej chýba a chce sa vrátiť. Netreba vôbec hovoriť o tom, že ženy sú často nerozhodné stvorenia a ich konanie sa niekedy preto vymyká zdravému rozumu.
Frikso, ale mozno jedna strana nechce rozhovor, nechce sa rozpravat o problemoch a o tom nefunguje vo vztahu. Vtedy je to problem a dost zlozita situacia. Zena sa radsej zdoveri kamaratke alebo niekomu hoci aj cudziemu na internetovom chate, muz zase napise sem na forum a opise svoj zlozity a uz zrejme ukonceny vztah. Je to obom lahsie ako sa porozpravat z oci do oci, povedat si v com su problemy, preco im to neklape a co dalej.
Kto vie, ako to berie ten pôvodný priateľ (bývalý-budúci) a či ten vzťah ešte môže byť taký, aký býval.
A práve preto si to treba najprv dvakrát premyslieť, lebo návrat späť nemusí byť vždy možný.axxis napísal: a kludne sa to moze stat aj vo vztahu, mas chvilkove poblaznenie z inej/ineho a potom si uvedomis, ze to bola velka kravina a chces to cele vratit...
Zuzanuska ak si pozorne citala, tak sa rozisli v dobrom ako kamarati. Ona nechala jeho kvoli inemu, takze on ju asi stale lubil, ona sa zalubila do ineho. Zistila, ze to neklape a ako kamaratka sa stretava s byvalym s ktorym si rozumie, mozno mali uz teraz aj nieco viac, kamaratke povedala, ze sa po maturite k nemu vrati. To iste mozno povedala uz byvalemu, mozno ma uz istotu, mozno spavaju spolu a su neoficialne spolu, klape im to a je im fajn. Zda sa, ze byvaly zabudol, odpustil a tesi sa na jej pritomnost a na buducnost s nou. Pokial zabudol a odpustil jej, tak v tom nevidim problem, i ked je to u niekoh nepredstavitelna situacia, niekto ju dokaze pochopit. Ja tuto situaciu chapem a nezda sa mi to vobec divne.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
premysliet si to vylucuje samotnu podstatu problemu. ak niekoho neopustis tak asi tazko zistis by Ti v takom pripade chybal. city nie su nieco co mozes predpokladat dopredu. druha strana mince je to, ze ak sa nejako rozhodnes mal by si byt schopny akceptovat nasledky a ked navrat nie je mozny tak sa neotocit v ufnukanu kopku nestastia ale prijat co som si na seba privodil. ale ja v tomto suhlasim s test-om, ja si viem takyto navrat predstavit, podla mna si ludia zasluzia druhe sance.zuzanuska napísal:Kto vie, ako to berie ten pôvodný priateľ (bývalý-budúci) a či ten vzťah ešte môže byť taký, aký býval.
A práve preto si to treba najprv dvakrát premyslieť, lebo návrat späť nemusí byť vždy možný.
No vsak a to je chyba. O tom som hovoril.test napísal:Frikso, ale mozno jedna strana nechce rozhovor, nechce sa rozpravat o problemoch a o tom nefunguje vo vztahu. Vtedy je to problem a dost zlozita situacia. Zena sa radsej zdoveri kamaratke alebo niekomu hoci aj cudziemu na internetovom chate, muz zase napise sem na forum a opise svoj zlozity a uz zrejme ukonceny vztah. Je to obom lahsie ako sa porozpravat z oci do oci, povedat si v com su problemy, preco im to neklape a co dalej.
necetla jsem sice vsechno, ale myslim, ze vam chybi ve vztahu dostatek komunikace, jak tady uz urcite bylo receno... pokud te uz ale napadl rozchod hned jako prvni reseni, zamysli se sam nad tim, jestli to ty sam tak nechces. ciste racionalne rozchod z toho, co jsi napsal, nevyplyva.
cim skor, tym lepsie. neoddialuj rozchod zbytocne. z toho jej "sucitu", ze vydrzi s tebou do maturity, by mne osobne bolo zle. chod si svojou cestou, cim skor sa s tym vyrovnas, tym lepsie. nech je stastna so svojim milym, ty si najdes lepsiu