tuto co nepametas?nou si sa zacal ohanatslay napísal:No ja len a dúfam, že si všetci odborníci tu, prečítajú http://www.debunking911.com/ v záujme objektivity ..
pre naše združenie psychicky narušených paranoikov.. (ps. škoda že webky majú takú nízku fps, vyzerali by ste ešte ako väčší idi.. no veď viete čo)
Že raketahahaha.. raketa sundala tie lampy nie?
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Tá bola na fóre pred mojím príspevkom, ja som už len reagoval.
Je tam viac vecí v prípade pentagonu, trosky lietadla nikde niesú, ďalej diera ktorú lietadlo vyrobilo je smiešne malá v porovnaní s jeho rozmermi a ešte jedna vec-
a to je výška v akej lietadlo muselo pred nárazom letieť!!! Čítal som že výška trupu lietadla je 9,8 metra ale tie údaje sa rôznia, dokonca som videl výšku trupu 6,1m ako keby nikto nevedel akú skutočnú výšku trupu má boing.
Avšak keby mal aj tú menšiu výšku ako je to znázornené na tomto obrázku nižšie lietadlo "letelo" vo výške 1,5 metra, to je sakra výkon letieť s obrovským boingom 1,5 metra nad zemou, nepočítajúc motory ktoré sú ešte nižšie, chcel by som vidieť toho skúseného teroristického pilota ktorý nevedel pilotovať ani obyčajnú cessnu čo by to dokázal. Odhliadnuc od toho zaujímavý je príbeh videozáznamu z kamier neďalekej čerpacej stanice, ktorý muži v čiernom zabavili a od vtedy o ňom nechyrovať namiesto toho je poskytnutý jediný záznam ktorý nezachytáva absolútne nič.
http://www.kolumbus.fi/sy-k/pentagon/asce_en.htm
tiež zaujímavé video
The Simpsons- 9/11 Message Pre- September 11th
Rare Pentagon 9-11 Surveillance Camera Video of Impact
a to je výška v akej lietadlo muselo pred nárazom letieť!!! Čítal som že výška trupu lietadla je 9,8 metra ale tie údaje sa rôznia, dokonca som videl výšku trupu 6,1m ako keby nikto nevedel akú skutočnú výšku trupu má boing.
Avšak keby mal aj tú menšiu výšku ako je to znázornené na tomto obrázku nižšie lietadlo "letelo" vo výške 1,5 metra, to je sakra výkon letieť s obrovským boingom 1,5 metra nad zemou, nepočítajúc motory ktoré sú ešte nižšie, chcel by som vidieť toho skúseného teroristického pilota ktorý nevedel pilotovať ani obyčajnú cessnu čo by to dokázal. Odhliadnuc od toho zaujímavý je príbeh videozáznamu z kamier neďalekej čerpacej stanice, ktorý muži v čiernom zabavili a od vtedy o ňom nechyrovať namiesto toho je poskytnutý jediný záznam ktorý nezachytáva absolútne nič.
http://www.kolumbus.fi/sy-k/pentagon/asce_en.htm
tiež zaujímavé video
The Simpsons- 9/11 Message Pre- September 11th
Rare Pentagon 9-11 Surveillance Camera Video of Impact
- Prílohy
-
- heights.GIF
- (59.2 KiB) 381 stiahnutí
nepozeral som to cele ale vstupit tam moze hocikto bez rozdielu nabozenstva,rasy,spolocenskeho postavenia a tak?
Áno, v tom je ich pointa, vyznávajú vyššie princípy.
V tom dokumente zaznela jedna naozaj výnimočná veta historika, ktorú budem citovať, a vzťahuje sa na všetky konšpirácie..
"jednoduchá odpověď na složité otázky každé doby"
Veľmi trefne povedané.
V tom dokumente zaznela jedna naozaj výnimočná veta historika, ktorú budem citovať, a vzťahuje sa na všetky konšpirácie..
"jednoduchá odpověď na složité otázky každé doby"
Veľmi trefne povedané.
Neviem či to tu už je ale: http://911.yweb.sk/
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No...to je fakt dôležitý zdroj, ešteže si ho sem dal :3
Tá krátka 45 minútová diskusia celkom vyvrátili tie nezmysly, čo sa tu často šíria o Slobodomurároch. Boli tam dokonca aj hlavní predstavitelia lóží = teda tí, čo by mali ovládať svet. 
Počkaj hughito ja si zavolám do diskusie kadáfiho aj s líbijskými "hradnými historikmi" a oboznámim ťa so skutočnými faktami!!
Uvidíš aký bude Kadáfi mierumilovný, dobrý, filantrop, nebuď smiešny hughito. Jedo video má vyvrátiť storočia pravdy a skúseností?
Je jasné že ty nie si hlúpy ale jednoducho si v lóži. Taký sprostý predsa jeden človek byť nemôže, či?
To je na smiech. Skús študovať namiesto pozerania konšpiračných teórií o dobrých slobodomurároch. Inak ťa úprimne ľutujem a verím že skončíš tam kde ťa slobodomurári dovedú. Zo srdca ti to prajem.
Uvidíš aký bude Kadáfi mierumilovný, dobrý, filantrop, nebuď smiešny hughito. Jedo video má vyvrátiť storočia pravdy a skúseností?
Je jasné že ty nie si hlúpy ale jednoducho si v lóži. Taký sprostý predsa jeden človek byť nemôže, či?
To je na smiech. Skús študovať namiesto pozerania konšpiračných teórií o dobrých slobodomurároch. Inak ťa úprimne ľutujem a verím že skončíš tam kde ťa slobodomurári dovedú. Zo srdca ti to prajem.
IvanSk napísal: Skús študovať namiesto pozerania konšpiračných teórií o dobrých slobodomurároch.
Btw. Nezaložíme aj my voľačo? Nejakú tajnú spoločnosť?
IvanSk: slay to vystihol, "pravdy" o Slobodomurároch z katolíckych zdrojov neberiem ako hodnoverné zdroje, to mi musíš prepáčiť.
A nejaké čiastkové prípady, aj keby boli pravdivé, ma nezaujímajú. Ten sám Slobodomurár to hovoril, že nie všetky lóže dodržujú pravidlá, resp. že sa mohli vyskytnúť aj isté vplyvy v politike.
A nejaké čiastkové prípady, aj keby boli pravdivé, ma nezaujímajú. Ten sám Slobodomurár to hovoril, že nie všetky lóže dodržujú pravidlá, resp. že sa mohli vyskytnúť aj isté vplyvy v politike.
Doplním, dalo by sa nájsť tisíc situácií kedy sa katolícka cirkev zachovala neľudsky a krvilačne v rozpore s novým zákonom, dalo by sa nájsť tisíc farárov ktorý znásilnili malé deti, rovnako aj tisíc machinácií vo vatikánskej banke.. napriek tomu sa nedá odsúdiť kresťanstvo ako idea. To všetko sú dôsledky ľudskej slabosti a zlyhania. Ak veríš v Krista a jeho odkaz, tieto veci s tým spájať ideologicky nebudeš. Rovnako ak sa dopustí niekto vraždy a je veriaci kresťan čo stojí každú nedeľu v kostole, tak ľudia nepovedia, och to preto lebo bol kresťan. Lebo to s tým jednoducho nemá nič spoločné.
Spájať ideu humanizmu a pod. so všetkým možným pod zámienkou slobodomurárstva je rovnaký nezmysel. Na svete majú 6 miliónov členov, ak si len zo zvedavosti prebehneš ich nejaké stránky, prípadne fanúšikovské weby tak tam nájdeš mix ľudí všetkých vekových kategórií, rás a hlavne sú tam všetky možné náboženstvá a vyznania, teda mi uniká akákoľvek idea nadradenosti alebo niečo podobné. Navyše, lóže ako bolo povedané v dokumente sú nezávislé a murárstvo nie je centralizované. A predstava 6 miliónov ľudí ako spoločne pracujú na zničení sveta a zámernom páchani zla či uctievaní diabla, to mohlo fakt vzniknúť len v domýšľavej predstave fundamentalistických katolíckych propagandistov, ktorí dostali za úlohu napísať niečo čo otočí verejnú mienku proti tým čo podľa ich názoru ohrozovali strachom a nevedomosťou upevňovanú moc cirkvi, aj keď v skutku sú to skôr dve nezávislé veci než súperiace celky, lebo väčšina tých murárov boli aj tak kresťania.
Ale aj tak si myslím, že slobodáči
musia byť pošahanci s tými svojimi infantilnými obradmi, oblekmi a celou tou debilnou maškarádou okolo. Myslím si, že ich preceňujete a priznávate im viac sily než v skutočnosti majú, čo v konečnom dôsledku robíte vždy a všade. Je to len skupinka ľudí čo ich nudí klasický život a asi sa odbavujú na tých detských hrách a filozofovaní o pi*****. A opakujem, je to jednoduchá odpoveď na zložité otázky každej doby.
Spájať ideu humanizmu a pod. so všetkým možným pod zámienkou slobodomurárstva je rovnaký nezmysel. Na svete majú 6 miliónov členov, ak si len zo zvedavosti prebehneš ich nejaké stránky, prípadne fanúšikovské weby tak tam nájdeš mix ľudí všetkých vekových kategórií, rás a hlavne sú tam všetky možné náboženstvá a vyznania, teda mi uniká akákoľvek idea nadradenosti alebo niečo podobné. Navyše, lóže ako bolo povedané v dokumente sú nezávislé a murárstvo nie je centralizované. A predstava 6 miliónov ľudí ako spoločne pracujú na zničení sveta a zámernom páchani zla či uctievaní diabla, to mohlo fakt vzniknúť len v domýšľavej predstave fundamentalistických katolíckych propagandistov, ktorí dostali za úlohu napísať niečo čo otočí verejnú mienku proti tým čo podľa ich názoru ohrozovali strachom a nevedomosťou upevňovanú moc cirkvi, aj keď v skutku sú to skôr dve nezávislé veci než súperiace celky, lebo väčšina tých murárov boli aj tak kresťania.
Ale aj tak si myslím, že slobodáči
Ja už len toľkoto..
"Pravda je to najťažšie, čo sa môže ľuďom predložiť, aby tomu verili." (Pagnol)
"Pravda je to najťažšie, čo sa môže ľuďom predložiť, aby tomu verili." (Pagnol)
-
tehla
Zdá sa, že môže...ale hugo je ešte nasťročne decko, možno sa to časom upravi, aj keď...IvanSk napísal: Taký sprostý predsa jeden človek byť nemôže, či?
Tiež som uvažoval, že začnem veriť slobodomurárom a budem ohovárať „zlých katolíkov“, ale potom som si povedal, že radšej niehughito napísal: "pravdy" o Slobodomurároch z katolíckych zdrojov neberiem ako hodnoverné zdroje, to mi musíš prepáčiť.
V tychto dvoch pripadoch už diskusia nema absolutne žiadny zmysel, treba ich nechať, nech si zbieraju videa o dobrych slobodomuraroch, ušľachtilych USA a Izraeli a kašlať na to.
slay – keby si nežral slobodomurarsku propagandu, tak by si vedel, že „cirkev upalila človeka za to, že zem neni v strede“ je iba dalšie z klamstiev, ktore tu šíriš.
Vadi mu, že Galileo Galilei dostal domace väzenie (za snahy o prepisovanie Biblie) ale že slobodomurarska tlupa vyvraždi 1 milion ludi v Iraku na zaklade vykonštruovaného obvinenia mu absolutne neprekaža. Proste u tychto dvoch ludi vidime esenciu ludskej tuposti. S tymto sa neda bojovať. To môžeš len pozorovať, ako v laboratoriu.
Na toto môžeš naletieť snad len ty a ešte hugitoslay napísal:Navyše, lóže ako bolo povedané v dokumente sú nezávislé a murárstvo nie je centralizované.
Maju len tolko sily, kolko im daju ludia a ako vidno väčšina napr. aj ty slay sa im rada podrobislay napísal:Myslím si, že ich preceňujete a priznávate im viac sily než v skutočnosti majú
Áno, a čo ste sem poskytli vy za celý ten čas ? Aké zdroje ? Od koho ? Trápne wordpressy, blogy, poprípade nejakých katolíckych fundamentalistov.
tehla: Znižuješ sa pekne nízko, útočiť na vek..ach jaj. Gratulujem ti.
To bolo vlastne celé zinscenované, spravili to naschvál pre takých ako ja a slay, aby sme prepadli do ešte väčšieho klamu, že ?
Áno, Slobodomurári vyvraždila milión ľudí v Iraku, určite majú prsty aj vo Fukušime, že ?
Ako to teda je, tehla, kde majú centrum ? Ako ovládajú ostatných ?
Korag: Pravda je na našej strane už od začiatku, resp., oproti tým vašim vykonštruovaným nezmyslom.
____
Ja by som inak vôbec nebol "na strane" Slobodomurárov, keby som nevedel, ako sa správala RKC k iným hnutiam, iným ľuďom, ktorí mali iné názory a myšlienky ako RKC.
tehla: Znižuješ sa pekne nízko, útočiť na vek..ach jaj. Gratulujem ti.
Kde som tu napísal, že verím Slobodomurárom ? Napr. dvaja z tej diskusie boli historici, či aj to boli skrytí Slobodomurári ?Tiež som uvažoval, že začnem veriť slobodomurárom a budem ohovárať „zlých katolíkov“, ale potom som si povedal, že radšej nie
To bolo vlastne celé zinscenované, spravili to naschvál pre takých ako ja a slay, aby sme prepadli do ešte väčšieho klamu, že ?
Áno, Slobodomurári vyvraždila milión ľudí v Iraku, určite majú prsty aj vo Fukušime, že ?
Tak ako to je, tehla, povedz nám. Ty si odborník na túto vec, určite to celý život študuješ, máš prístup k archívnym dokumentom, prameňom, máš naštudovanú literatúru a určite si aj niekedy Slobodomurára stretol naživo.Na toto môžeš naletieť snad len ty a ešte hugito
Ako to teda je, tehla, kde majú centrum ? Ako ovládajú ostatných ?
Korag: Pravda je na našej strane už od začiatku, resp., oproti tým vašim vykonštruovaným nezmyslom.
____
Žeby jeden z dôvodov šírenia nezmyslov ?V roku 1738 boli slobodomurári pápežom odsúdení ako kacíri.
Ja by som inak vôbec nebol "na strane" Slobodomurárov, keby som nevedel, ako sa správala RKC k iným hnutiam, iným ľuďom, ktorí mali iné názory a myšlienky ako RKC.
Preco vlastne nie, ked sa templari, ktori boli uz skor vyhodeni z cirkvi, prezliekli za slobodmurarov a konecne si to niekto vsimol.V roku 1738 boli slobodomurári pápežom odsúdení ako kacíri.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme. Najtajnejšia a najmocnejšia organizácia na svete (podľa vás), ktorá sa ho chystá ovládnuť, ale hlavne, že kopa jednotlivcov tuná pozná ich detailné plány, štruktúry a princípy ich fungovania. Skoro ako verejné tajomstvo. OXYMORON ALERT!!11eleven1!
http://encyclopediadramatica.com/Worldw ... Conspiracy
Ináč páči sa mi, ako do mňa v minulosti tehla mrdal, keď som v diskusiách narážal na kohosi vek (asi toho nado mnou :3) a teraz sám robí to isté a to doslova pravidelne. Farizejstvo prvej klasy, že áno...
http://encyclopediadramatica.com/Worldw ... Conspiracy
Ináč páči sa mi, ako do mňa v minulosti tehla mrdal, keď som v diskusiách narážal na kohosi vek (asi toho nado mnou :3) a teraz sám robí to isté a to doslova pravidelne. Farizejstvo prvej klasy, že áno...
omyl seth, kebyze vieme vsetci ich detailne plany, tak by sa taki ludia ako ty a tebe podobny uz davno zobudili a taketo zabomysie vojny by tu uz davno neboli. Preco si myslis ze vieme nich vsetko? Nanestastie, to co vieme je asi skrupinka z velkeho vajca.