Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

toto je ešče vyšší level ako Tibor Eliot Otras s Maďaričom dokopy
http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/n ... i-druhym-/
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

ta zaujatost voci "konspiratorom" je neskutocna :) naozaj vam nezavidim toto vobec riesit, ze to ti najvacsi "kritici" vobec citaju a reaguju na to... stracate cas, chodte radsej citat SME, pravdu a ine massmediove konspiracie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dakujem za odporucania. ja zase nevidim dovod, preco by mal niekto weby o spiknutiach a odhalovani hypertajnych informacii doma od monitora brat vazne :)

kam vlastne tvoj post posunul diskusiu?
butthead
Darca
Darca

a riesim tu pravdivost informacii ? bavime sa viacmenej o cenzure, diskusii a to akym smerom ta massmedia nutia pozerat... taktiez na SV necakaj, ze ti niekto na taniery poda pravdu, ludia musia rozmyslat...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:a riesim tu pravdivost informacii ? bavime sa viacmenej o cenzure, diskusii a to akym smerom ta massmedia nutia pozerat... taktiez na SV necakaj, ze ti niekto na taniery poda pravdu, ludia musia rozmyslat...
tak preco nepremyslaju? ked im utajovana pravda, alebo tranzistor povedia, ze pit vlastny moc ich urobi nesmretelnymi tak to urobia. lebo to siria utajovana pravda a tranzistor. a psovi redaktora s prejavom pastierka oviec to tiez pomohlo, takze preco nie?
keby to napisali na sme, tak si podla vzoru Prazskeho cintorina vytvoria fanusikovia tranzistora a utajovanej pravdy bludnu teoriu o tom, ako to prave na nich naplanovali jasteri, zidia a belzebubi zhromazdeni v najluxusnejsich hoteloch sveta za ucelom nivocenia zivota konktretne im. ubohym tazkopracujucim po ulitmatnej pravde tuziacim slovakom
butthead
Darca
Darca

vacsina premysla neboj sa :) len ty to mas vo svojej hlavicke makovicke zaskatulkovane dost extremne... si musis uvedomit, ze zial ovce su na oboch stranach tabora
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

butthead napísal:vacsina premysla neboj sa :)
Prečo majú potom tendencie veriť veciam ktoré sú založené len na princípe "teoreticky to mohlo byť aj takto" alebo "nedá sa dokázať, že to takto nebolo"? :)
butthead
Darca
Darca

vsak to je ten problem, clovek nech sa pozrie na akekolvek media, nemal by verit nicomu.
zavadzanie klamanie verejnosti je horsie, ako nejaky vymysel typu ufo, reptiliani a neviem co este.
napr. kto je teda horsi, americania alebo rusi? ja hovorim, ze obaja, mali by zlozit zbrane, zabudnut na konflikty

//viete mi vysvetlit preco toto video FB neblokuje ? https://www.facebook.com/photo.php?v=369784903160947
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

TOP 10 Worst Anti-Science Websites:
http://skeptoid.com/episodes/4283
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Co ak prave skeptoid pise kraviny a sam ucelovo zahmlieva? :)
Zaujal ma posledny web, o tom, ze farmafirmy naschval ludi neliecia, iba udrziavaju v stave prezivania.... davnejsie som videl test, kde sa testovali multivitaminove doplnky a vysledok bol taky, ze niekto neobsahovali dokopy nic z deklarovanych hodnot vit. a min.
Ako vravia bratri Cesi, na kazdym sprochu, pravdy trochu.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

mňa pobavila hlavne tá Conservapedia, čosi neuveriteľné :lol: niečo ako Metapedia, ktorú spravujú náckovia, tým asi zlí židia mazali z wikipedie tie zaručené pravdy..
inak samozrejme, to je bulšit kadejakí marťankovia.. ale nie som si istý, či Skeptoid nemieri skôr na toto napríklad:
http://thedailybeast.com/articles/2014/ ... n-nyc.html
aj tá stránka 911truth.org čo je tam zaradená by bola na omnoho väčšiu polemiku.. tam neviem, s čím súhlasiť :)
avijja
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa avijja »

...
butthead
Darca
Darca

a take lieky na vysoky tlak alebo lieky na cukrovku ? vyliecili niekoho ? potom liecivo ako take by sa malo spravne definovat, alebo to je oficialne nejak inak definovane ?
avijja
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa avijja »

...
butthead
Darca
Darca

avijja, to je to A co si povedal, ale nepovedal si B, cize vedlajsie ucinky su v niektorych pripadoch horsie ako tie co maju potlacit hlavne priznaky. Za vsetkym je biznis (toto snad vies aj ty), ako aj za cigaretami a alkoholom, keby tu skutocne islo o zdravie ludi, je urcite ovela vacsi priestor pre to urobit viac ako momentalne ta imaginarna snaha.
radsej konspirujme ako po mlcky len dufat, ze korporacie sa raz vzdaju svojich ziskov v prospech ludi... peniaze su ako drogy, ked ich mas vela, chces ich mat este viac aj na ukor moralky, etiky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ach...pozri si Lampu, kde sa toto riešilo..alebo horší prípad, že si ju aj videl, ale naďalej ignoruješ fakty a realitu v prospech debilných konšpirácií.

http://video.tyzden.sk/redakcia/2014/01 ... ebezpecne/
butthead
Darca
Darca

ignoruješ fakty a realitu, kto mi to zaruci ? a kto mi zaruci ze konspiracia je alebo nie je konspiracia ? kto zaruci, ze pod lampu tie fakty nie su konspiracie ? kto mi zaruci, ze ta realita ktora je podsuvana cez media je skutocne ta realita ?
pre mna su blizsie suvislosti ako nejaky dokaz na papieri, ktory taktiez moze byt podvrh, pre mna je podstatne to, ze vidim ako Fico kradne a vidia to aj ostatny, ako aj to ako vyzera situacia na slovensku a na svete. vojny su tu preto lebo tu na svete jednotlivcom riadne prepina a su hodny akurat tak do vezenia. ludia sa boja postavit sa proti tomu, lebo su stlacany do kuta prirozeneho strachu prostrednictvom ekonomiky a vlastnej milujucej rodiny.

zatoze mam iny pohlad ako vacsina, tak sa ide nalepkovat za konspiratora a podobne ? to je jasne, ked dochadzaju argumenty, tak su narade osobne utoky... nechcem tu ziadne reci, ked sa mi nepaci, mam ist byvat do jungle medzi domorodcov, alebo niekde do lesa... sa uvedom
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to nudné a stále o tom istom. Ži si svoj život a ver si na čo a komu chceš, mne je to ukradnuté. :wink:
butthead
Darca
Darca

vsak jasne :D tak preco vobec reagujes ?

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2014, 14:17)
neviem ci to niekto daval
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

avijja napísal: Multivitamíny sú len výživové doplnky, tie sa ako liečivá ani označovať nemôžu a výrobca ani nemusí demonštrovať ich účinnosť, stačí ak ti neuškodia. To s neliečiacimi liekmi nič nemá.
A to teraz znamena, ze mozu klamat a ludia budu jest cement namiesto multivitaminu???
Podla mna je to poskodzovanie spotrebitela v kazdom pripade.
Napísať odpoveď