Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa butthead »

jackb napísal:musime sa ukrutit stale okolo toho isteho. pred mesiacom som sem napisal, ze podporovat hoax o 9/11 je vysledkom uplnej absencie vedomosti ako anglo-americkej kulture a jej vztahu ku zivotu. takze nemyslis kriticky. jes to, co ti serviruju a tvrdis, ze je to najlepsie jedlo na svete.
to je uhol pohladu, rovnako mozem povedat o tebe, ked veris oficialnej verzii, tak nemyslis kriticky. chapes ?
jackb napísal: mozem ti to napisat este raz, ze mi je jedno odkial cerpat informacie. podstatne je nad nimi premyslat.
aspon na niecom sa zhodneme, tak by to aj malo byt v praxi, no vzdy tam bude to "ale"
jackb napísal: sice ty tvrdis, ze ku tomu vedu mimoprudne media, ale realita je, ze je to naopak.
prosim ta, tak mi daj linky medii, ktore ty sledujes, nech si rozsirim obzor, alebo ti to mam napisat po taliansky ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nuz uhol pohladu.
v krajine, kde sa idu roztrhat kvoli smrti jedineho ich obcana si mysliet, ze vlada najskor usmrti 2000 ludi v jediny den a potom dalsie tisice v nasledujucich vojna je...

citam tak sme, ako aj pravdu. ku rannej kave citavam Teraz.sk, co je portal TASR. ked sa informacie z novin lisia, citam rovno reuters. ku tomu mi chodia kazde rano headliny z Guardianu a ked sa deje nieco vazne appka BBC News ma na to upozorni.

a zabudol som ze, specialne spravy z Balkanu sledujem vdaka FB strankam Koperskeho rozhlasu, macedonskeho Dnevnika a Kosova.
ono to Kosovo je samozrejme jednostranne a plne albanskeho nacionalizmu. ale keby v tom regione naozaj vypukol konflikt, alebo by naozaj zalozili Albansko 3.0 v Macedonsku, oni by o tom pisali ako prvi. lebo by bud boli trpitelia, alebo vyhravajuci. a to su temy, ktorym sa radi venuju
butthead
Darca
Darca

a myslis v akej miere su tie menovane media slobodne ? napr. som redaktor, nieco sa deje, toto moze vsetkych zaujimat tak o tom idem urobit reportaz a nakoniec mi to sefredaktor zatrhne ? viem o tom, ze sa to deje minimalne v RTVS, kedze jeden z redaktorov je kamarat este zo strednej.
jackb
Redeemer
Redeemer

byvaly spolubyvajuci robi v HNkach a bol z rovnakeho pristupu zhrozeny.

citam siroke spektrum portalov novin preto, aby som mal co najviac kuskov do mozaiky nazoru na problematiky. citat jedine medium, by znamenalo vystavit sa dopadu toho co si napisal. ale aby niekolko redakcii po europe v rovnakom momente odmietlo uverejnit clanky na rovnaku temu... to by bolo spiknutie :D

pravdepodobne napises "hm, ale to sa v SV a ZaV stat nemoze, tam dostane priestor kazdy". byt kvalifikovany zurnalista, napisem im odbornu kritiku a budem cakat ze mi ju zverejenia.

ale prejavit sa o Kosove a ist s blogom za redakciou ZaV by pre mna osobne znamenalo a) nasrat si do ust, lebo tam kritizujem mimoprudne pravdoweby ako zdroje popularnych lzi o Balkane a moslimoch; b) podla nalad vo fanklube sa zmierit s tym, ze ho uverejnia uplne iny ako som ho napisal
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

kto veri a kto neveri konspiraciam
Prílohy
konspiratori.jpg
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

1. nauč sa, aký je rozdiel medzi konšpiráciou (sprisahaním) a konšpiračnou teóriou, lebo v sprisahanie je jedno či veríš, ak je preukázateľne skutočné

2. ten obrázok sa dá pobrať tak, že represívne zložky chránia vládnucu triedu (no shit, Sherlock..), ale furt tam nevidím nič o svetovláde, tajných okultných spoločnostiach, chemtrailoch a podobných veciach
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

Ruská TV opäť šíri hoax ohľadom MH17 :roll: http://www.bbc.com/news/world-europe-30064374

//asi mi nejaký "veriaci" v "Rusko dubisko" dal bodík v karme :D
butthead
Darca
Darca

wb69 palec hore

inak davam do pozornosti - hvorecky vs. rostas
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3946509938
jackb
Redeemer
Redeemer

Siberian napísal:Ruská TV opäť šíri hoax ohľadom MH17 :roll: http://www.bbc.com/news/world-europe-30064374
dava nahodou zmysel. experimentalny Antonov, ktory sa tvari ako Su25, no ked pozuje pre spionazny satelit meni sa na... nieco ine :)
curta
Light Professional
Light Professional

Je vedecky dokazane, ze ludia co veriac konspiracIAM, maju vyssie IQ ako ludia veriaci oficialnemu vysvetleniu. Trochu sa vzdelavajte.

Ale IQ o hodnote cloveka nerozhoduje, tak sa netrapte..

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2014, 23:51)
Jaj a ci ste pisali o ruskych antonovoch, alebo chemtrails.

Malakto sa bude unuvat precitat desattisice prispevkov, aby vedel o com si tu stebocete.

Tragickejsia je uz len tema "Boh, religionistika, nabozenstva, filozofia zivota, viera a vsetko o vsetkom". Od toho tragickedjsie by uz len bolo aby cele hojko bol jedno vlakno hehe
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

curta napísal:Je vedecky dokazane, ze ludia co veriac konspiracIAM, maju vyssie IQ ako ludia veriaci oficialnemu vysvetleniu.
poprosim zdroj
jackb
Redeemer
Redeemer

curta napísal:Je vedecky dokazane, ze ludia co veriac konspiracIAM, maju vyssie IQ ako ludia veriaci oficialnemu vysvetleniu. Trochu sa vzdelavajte.

Ale IQ o hodnote cloveka nerozhoduje, tak sa netrapte..
mas recht bracho! respekt.
mam skoncenu len zakladku (v 6tej triede som bol 4-krat) a moje iq je tak nizke ze nie som schopny jest priborom :aasmile27:

len s tymi antonovmi sa mylis. tie vyraba ukrajina. preto sa za letku menia
Siberian
Expert
Expert

beardie napísal:poprosim zdroj
Keby mal zdroj, tak tu už predsa nahádže aspoň zo 10 videí na youtube so znelkou z Akty-X, ako je zvykom.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nie je to celkom o konspiraciach, ale hodi sa to sem .
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

brutalny clanok :D
Siberian
Expert
Expert

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ešte som nečítal, nemám čas teraz, ale posúvam sem.

Ide o text, ktorý vyvracia konšpiračné teórie z triedneho hľadiska. Ak by toho niekto šiel, dajte vedieť referencie.

This pamphlet gives an excellent account, analysis and debunking of conspiracy theories and proposes a practical alternative for poor, black and working class people for emancipation.

http://libcom.org/library/how-overthrow-illuminati
curta
Light Professional
Light Professional

Napísať odpoveď