Tvrdé pravidlá v Nemecku
V Nemecku, ktoré nechce aby boli jeho obyvatelia spájaní s nacistami alebo xenofóbiou, smerujú opatrenia ešte ďalej. Die Welt píše, že ten, kto šíri radikálne alebo xenofóbne názory, neriskuje len stratu sympatie svojich blížnych, ale zároveň ohrozuje svoje pracovné miesto a súd by ho v určitých prípadoch s odôvodnením, že ide o blaho dieťaťa, mohol zbaviť jeho rodičovských práv.
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
http://www.aktuality.sk/clanok/306124/e ... h-autorov/
Nemate niekto link na tie nacisticke zakladne na mesiaci? Z nudy by som si precital, moze to byt velka sranda.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nemas tam aj nejake antivax plagaty?DEVZYO1G napísal:odfotene dnes v detskej ambulancii
Inac super odporucana literatura
harrison314 este raz ti to zopakujem:
Americania na Mesiaci nikdy neboli.
Na Mesiaci nebol ani clovek.
Zakladne na Mesiaci a mimozemstanou sem prosim neplet.
Ak na Mesiaci niekto bol, tak to bol maximalne Ubermensch - ak mozem pouzit takuto kontroverznu terminologiu..
Ak na Mesiaci niekto bol, tak to bol maximalne Ubermensch - ak mozem pouzit takuto kontroverznu terminologiu..
dost drsne tvrdenia od tretiaka na strednej skoleveddy napísal:Americania na Mesiaci nikdy neboli.
-
harrison314
Hardcore addict
Vies to dokazat?veddy napísal:harrison314 este raz ti to zopakujem:
Podla osnov sa na dejepise prebera 20. storocie az v stvrtom rocniku.beardie napísal:dost drsne tvrdenia od tretiaka na strednej skole
Ze na Mesiaci Ubermensch bol, dokazat neviem.
Ze Americania na Mesiaci neboli dokazat viem. Dokazy su classified.
A je to tu zas... 
-
harrison314
Hardcore addict
Ten raper?veddy napísal:Ze na Mesiaci Ubermensch bol, dokazat neviem.
-
Waagbistritz69
King
u nás býva po čakárňach skôr dačo proti juvenilnej justícii, čo je ešte bullshitnejšia teóriaDEVZYO1G napísal:odfotene dnes v detskej ambulancii
mozno sa budem opakovat - maximalne co viem pre to urobit, sa o tom bavit s ludmi ktorych stretavam v okoli, nevlastnim ziadne medium. najlepsie v praci ked okolo mna ide upratovacka, a za kazdym povie nieco zaujimave co bolo v TV, na to poviem: "Teta, neverte vsetkemu." a to mozem opakovat aj 100x, ale stale si ide za svojimseth82 napísal:Dobre - vezmime to takto: V prvom rade, čo robíš ty osobne preto, aby na Slovensku nebol morálny úpadok? Robíš niečo viac ako ja? Robia to tí, ktorí veria kdejakým konšpiráciám o Sorošovi, WTC alebo reptiliánoch? Ja nekorumpujem, nezvyknem klamať, nepodplácam, pretože sa mi to hnusí (a aj tak na Slovensku nežijem), no voliť budem a doteraz som volil vždy. Iná možnosť na zmenu v podstate nie je. A ak 44 percent voličov dokáže voliť SMER a ďalších X percent "štandardné strany", tak sa cítim ako Don Quijote proti veterným mlynom.
A čo sa týka mainstreamu a zdrojov, ktorých ja nie som fanúšikom - Narkóza, JOJ, SME, všetko je to odpad. Každé médium je ovládané niekým, pretože má predispozíciu byť "mienkotvorným". Na druhej strane si ale musíš uvedomiť, že až také sprostosti mainstream nešíri. Napríklad posledné sračky o Barcelone a Madride a ich zmenách v logu a podobne. Prípadne HAARP, Chemtrails, čipovanie, jaštery - je treba pochopiť, kde je hranica medzi nejakou celkom reálnou konšpiráciou a nereálnou absurditou.
//priklad karmickara, ktory nepochopil alebo nechce ? "to len ludia z bludwebov zvladnu: "mali by sme si odpustit nalepkovanie, drahi havloidi, amerikofili a slnieckari". rusofilny konspirator poondiaty" a vdaka takymto sa polarizuje spolocnost, podnecuje nenavist, to plati aj pre opacnu stranu
-
harrison314
Hardcore addict
O ceskoslovenskej obdobe projektu MK Ultra
Übermensch na Mesiaci
-
harrison314
Hardcore addict
Hej a Wolfenstein The new order je podla skutocnych udalosti 
-
94jakub
Guru wannabe
harrison314: A netreba ešte zabúdať na dokumentárny film Iron Sky. 
-
harrison314
Hardcore addict
Podla traileru bude dvojka exte vyzivnejsia pretoze, nam mainstím zatjuje, ze Hitler rad jazdi na T-rexovy.
-
seth82
Darca
butthead: No tak vidíš. Robíš niečo viac ako ja? Nie.
Rešpektovanie mainstreamu a alternatívy rovnakým merítkom? Áno. Rešpektovanie bludwebov plných sprostostí a ničím nepodložených klamstiev, dohadov a špekulácií? Nie. To, že tie smiešne weby klamú a obracajú všetko do podoby, aby to bolo atraktívne pre ich publikum, som tu predsa v minulosti dokázal už X-krát, naposledy ten blud Slobodného Vysierača o Barcelone a Madride - neviem ako ty, ale ja osobne sa celkom rád riadim anglickým porekadlom "foom me once, shame on you, fool me twice, shame on me". Netuším, prečo by som mal ešte niekedy veriť médiu, ktoré v éteri šíri totálne sprostosti. Alebo si mám odtiaľ snáď vyberať to, čo sa dá ako-tak prečítať bez chechtania? Na to nemám čas a ani chuť.
Nálepkovanie je podľa mňa na mieste. Prečo nie? Veddyho môžem onálepkovať ako jasného trolla, pretože tak sprostý človek na zemi byť nemôže. Tých, ktorí obhajujú "alternatívne" média, môžem onálepkovať názvom "konšpirátori" (hoci viem, že to slovo samotné znamená niečo iné). Mňa oni zasa tradične onálepkujú ako "ovečku, ktorá verí mainstreamu" a ihneď ma pošlú čítať SME. Je to prirodzené delenie. S tým, že ja si z toho nič nerobím, na druhej strane ale neprestanem šprtať do druhej strany.
Rešpektovanie mainstreamu a alternatívy rovnakým merítkom? Áno. Rešpektovanie bludwebov plných sprostostí a ničím nepodložených klamstiev, dohadov a špekulácií? Nie. To, že tie smiešne weby klamú a obracajú všetko do podoby, aby to bolo atraktívne pre ich publikum, som tu predsa v minulosti dokázal už X-krát, naposledy ten blud Slobodného Vysierača o Barcelone a Madride - neviem ako ty, ale ja osobne sa celkom rád riadim anglickým porekadlom "foom me once, shame on you, fool me twice, shame on me". Netuším, prečo by som mal ešte niekedy veriť médiu, ktoré v éteri šíri totálne sprostosti. Alebo si mám odtiaľ snáď vyberať to, čo sa dá ako-tak prečítať bez chechtania? Na to nemám čas a ani chuť.
Nálepkovanie je podľa mňa na mieste. Prečo nie? Veddyho môžem onálepkovať ako jasného trolla, pretože tak sprostý človek na zemi byť nemôže. Tých, ktorí obhajujú "alternatívne" média, môžem onálepkovať názvom "konšpirátori" (hoci viem, že to slovo samotné znamená niečo iné). Mňa oni zasa tradične onálepkujú ako "ovečku, ktorá verí mainstreamu" a ihneď ma pošlú čítať SME. Je to prirodzené delenie. S tým, že ja si z toho nič nerobím, na druhej strane ale neprestanem šprtať do druhej strany.
-
harrison314
Hardcore addict
Ver, ze moze uz som par takych stretol aj osobne.seth82 napísal:Veddyho môžem onálepkovať ako jasného trolla, pretože tak sprostý človek na zemi byť nemôže.