Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Yes0b »

nj, tí pochopili život, no vláda im to na dlho nedovolí. keď padne euro a dolár, bude celosvetová kríza a neviem presne koľko, ale tuším, že okolo 5 mld. ľudí umrie hladom. (jedna z funkcií chemtrails je zamädziť rast potravín) takže prežijú len vyššie vrstvy ľudí.
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

:) nic take ako chemtrails neexistuje, myslim, ze uz to tu bolo vysvetlovane nejedenkrat.
Yes0b
Light Expert
Light Expert

čo tu bolo vysvetlené? že contrails sú na oblohe dlhšie za vyššej vlhkosti vzduchu a že sa za ešte vyššej vlhkosti stáva oblak? to je pravda, ale musel by si spraviť presné výpočty, aby si pochopil, že to nevychádza. všetko sa dá nejako fyzikálne "vyvrátiť", takže pokiaľ tu nebudú presné výpočty a 2 rovnice porovnávajú 2 kondenzačné pary, 1 z 90-tych rokov a 1 z obdobia teraz, tak nič vyvrátené nie je.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Preco by sme my mali robit rovnice? My nic dokazovat nepotrebujeme. To zastancovia chemtrails chcu predsa dokazat ich existenciu, takze oni nech robia rovnice.
Yes0b
Light Expert
Light Expert

zastancovia chemtrails nič dokazovať nemusia, na to potrebujete kritické myslenie, ale keď ste zmanipulovaní školou, nemáte ho.
Billy
Star
Star

Nie, potrebujeme na to schopnost slepo uverit kazdemu nepodlozenemu internetovemu blabolu, ktorou bohuzial nedisponujeme.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Kok napísal:ten "cip" ako ho popisujes tu mame aj dnes, vid socialne siete
ale co.vedia kde nakupujes,kolko a za kolko?potom vedia aj kde-lokalizacia.bah kto chce nech sa ocipuje
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Yes0b napísal:zastancovia chemtrails nič dokazovať nemusia.
Ako mam dokazovat neexistenciu niecoho? Ved to je nezmysel.
Yes0b
Light Expert
Light Expert

neexistencia niečoho by sa v tomto prípade nejako dokázať dala. a ak nie, tak sami nemôžete vedieť ako to je. niekto tu písal, že existencia chemtrails bola vyvrátená, čo znamená, že bola dokázaná jej neexistencia a to nie je pravda. vyvrátených bolo možno pár názorov na chemtrails, ale tak sa dá "vyvrátiť" všetko. na pochopenie niektorých vecí treba niekedy viac ako memorovanie a kalkulovanie. ak si myslíte, že nič ako chemtrails neexistuje, tak s tým nemôžem nič robiť a nemá zmysel sa o ich existencii baviť, ale je tu stále veľa ľudí, ktorí o ich existencii vedia a preto ich spomínam.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

IvanSk napísal:Slay načo toľko provokácií? :lol:

Zrejme si zúfalý z toho čo sa deje a že si to ani vo sne nepredpokladal, ja ťa chápem ale tvoje zúfalstvo sa len prehĺbi keď ťa budú čipovať a ty s tým nič nezmôžeš.
Ivane, ty si uvedom, že ty veríš iným veciam ako ja, preto sa aj iných vecí bojíš. A ubezpečujem ťa, že revolúcií, euroštátu, čipov, chemtrails, centrálnych bánk a čo ja viem čoho ešte, sa ja skutočne nebojím, lebo na to nevidím dôvod. Ja tu chodím, pre radosť :wink: nie zo strachu - práve preto toľko provokácií :lol:
Yes0b napísal:nj, tí pochopili život, no vláda im to na dlho nedovolí. keď padne euro a dolár, bude celosvetová kríza a neviem presne koľko, ale tuším, že okolo 5 mld. ľudí umrie hladom. (jedna z funkcií chemtrails je zamädziť rast potravín) takže prežijú len vyššie vrstvy ľudí.
Prežijú vyššie vrstvy a Ivan. A potom spoločne budú sadiť zemiaky a vrátia sa do jaskýň. Bravó. :lol:
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Ja nikoho nestraším, len informujem.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Yes0b snad pochopis, preco je nezmysel dokazovat neexistenciu niecoho:

Yes0b
Light Expert
Light Expert

Zrejme si nepochopil môj príspevok. Niekto napísal, že chemtrails neexistujú a boli vyvrátené, tak som napísal, že vyvrátené neboli, vysvetlil som mu rozdiel, keď sú vyvrátené nejaké údaje, ktoré by to mali dokazovať a keď sú vyvrátené priamo chemtrail a popisal som mu, ako by sa dala jedine vyvrátiť existencia chemtrails, to je všetko, nikto nič vyvraciať nemusí.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mas pravdu, nikto nic vyvraciat nemusi, pretoze chemtrails je konspiracia postavena na blate a nie na realnych udajoch, ktore ty tak velmi rad omielas :)
Yes0b
Light Expert
Light Expert

vieš, aj keď teraz príde na Slovensko Americká army, postrieľa 4 000 000 ľudí, tak môžu povedať, že to bolo dobre ako prevencia proti hackerským útokom a pod. všetko sa dá nejako dokázať a funguje to len ako zneužívanie ľudskej psychiky, ktorá uverí nakoniec všetkému, čo väčšina považuje ako reálne. (keď tomu človeku budú dlho tlačiť "dôkazmi na psychiku) a tak isto je to aj s chemtrails. Viac nebezpečných kovov vo vzduchu, dlhšie trvajúce kondenzačné stopy a pod., ale všetko sa dá nejakým spôsobom "vyvrátiť", preto ak furt pochybuješ o chemtrails, nemá cenu riešiť či to existuje alebo nie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kto zmeral, ze je vo vzduchu viac kovov a suvisia prave s tymi kondezacnymi stopami v atmosfere? Ci tebe staci, ze to povie nejaky saso co veri na Zeitgeisty a podobne nezmysly? Stale dokola omielas, ze niekto vyvracia chemtrails, ale ako ich moze vyvracat, ked ani neboli dokazane?
Yes0b
Light Expert
Light Expert

niako, nikomu som nepísal nech niečo vyvracia, iba som napísal, že to vyvrátené nie je, čo je pravda.
Billy
Star
Star

Takze ked nie je vyvratene nieco, co nebolo nikdy nijako dokazane, tak je to podla teba pravdive?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Yes0b: Vyvrátené nie je ani to, že by niekto mohol mať 2 metrový penis.
Yes0b
Light Expert
Light Expert

no však, takže nemôžete vedieť ako to je, ak ste k žiadnemu záveru nedošli...
Napísať odpoveď