Kontrola funkčnosti Hard Disku
Kontrola funkčnosti Hard Disku
Nazdar, mam problémik
, Zhorel mi procesor, doslova, zosmrdel sa, rozoberem pc, vyberem procesor, a asi pol cm z roha odpalene,, graficka a tie veci ma az tak netrapia, potreboval by som ale zistit, ci mi neodpalilo aj Hard disk, chcel som sa spytat, ako ho mam zapojit k inemu Pc aby som iba skontroloval, ci tam su tie data, novy som uz zakladal, ale odskusat ci je neaky v poriadku a ci su tam setky veci ulozene, to som este neskusal,, vdaka za odpoved 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kontrola funkčnosti Hard Disku
Vytiahnes ho, zapojis a ked sa zapne system, tak sa pozries, ci su tam tie udaje. Nic jednoduchsie asi nie je 
Potom odporucam nainstalovat HD Tune a spravit test disku, odsledovat warningy (zistis tam napriklad chybu elektroniky) a tiez spravit error scan, kde zistis, ci disk nema poskodeny povrch.
Potom odporucam nainstalovat HD Tune a spravit test disku, odsledovat warningy (zistis tam napriklad chybu elektroniky) a tiez spravit error scan, kde zistis, ci disk nema poskodeny povrch.
cize vlastne, len prehodim disky?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano. V pripade, ze je to SATA disk, tak ziadny problem nebude. Ak je to stary IDE disk, tak tam moze nastat problem s jumperom (pinom), ktorym sa nastavuje master/slave/cs.
Je to Sata, vdaka krasne
zajtra u kamosa skusim