Hladam program ktori by kontroloval co sa na PC deje ked som prec ...
Predstavujem si to takto-idem prec od PC zapnem program a vypnem Pc, niekto pride zapne a beha po nete a ja chcem vediet kede bol a kedy tam bol
eXistuje take nieco???
Kontrolotor behania po nete
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Existuje, kolega hore napisal, ale podla mna kazdy skusenejsi uzivatel PC, ak si taky program vsimne (a to si sakra vsimne) ho bude vediet odstranit. Ci uz uninstallom (ale to mozno nie ak je na password) alebo proste ho zmaze. A este by som chcel dodat, ze je svinstvo ked sledujes co niekto pise, ake sajty navstevuje a podobne
.
To by sa mi hodilo mozno v tedy ak by boli PC v sieti a ja by som chcel niekoho kontrolovat z ineho pc..tak som to pochopil ja....Goten napísal:To neviem, ale v popise sa píše: "Pomocou Strážcu systému môžete sledovať jednotlivých používateľov akú činnosť na počítači PRAVE vykonávajú". Vyskúšaj a uvidíš.
Filipito:hadam mozem vediet kto na MOJOM pc kam a ako casto chodi ci nie?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked su to rodicia, ze chces vediet ci si nepozeraju tvoj facebook, nechodia na tvoj ucet napr. tu na hojku a podobne (proste necitaju co pises, s kym pises) a pod., tak je to vpohode (aj mna to sere). Ale ked chces sledovat napr. syna (ak mas), ze co robi, alebo nebodaj brata/sestru, tak to si pekna svina
.