konvertovanie .gif
konvertovanie .gif
dalo by sa konvertovať .gif do formátu .tga, na 24Bit RGB alebo 32bit RGBA????
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
GIF pri prekonvertovani do akeho kolvek formatu na 24bit farby nenahodis kedze je to 8bit format.. farebna hlbka sa da len zmensit ale farby ktore chybaju v gifku (256 farieb) uz nevratis spat aby si mal 100% 24bit farby.
napr. zober si daku fotku (na ktorej si ty) a prerob ju do GIFka (8bit) foto ma len 256 farieb a je strasna (nie vzdy ale je) .a teraz to GIFko skus prekonvertovat do napr JPG.... sice ti bude vyhadzovat pri jpgcku ze ma 24bit ale ked sa na tu foto pozres stale bude vyzerat ako to GIFko... farby ktore vtej foto chybaju uz nevratis spat
napr. zober si daku fotku (na ktorej si ty) a prerob ju do GIFka (8bit) foto ma len 256 farieb a je strasna (nie vzdy ale je) .a teraz to GIFko skus prekonvertovat do napr JPG.... sice ti bude vyhadzovat pri jpgcku ze ma 24bit ale ked sa na tu foto pozres stale bude vyzerat ako to GIFko... farby ktore vtej foto chybaju uz nevratis spat
mno lenže mne neide o fraby, ja by som to len potreboval dať do toho 24Bit.......a keď dám RGB skôr, thak mi to neskonvertuje do .tga??!!weroro napísal:GIF pri prekonvertovani do akeho kolvek formatu na 24bit farby nenahodis kedze je to 8bit format.. farebna hlbka sa da len zmensit ale farby ktore chybaju v gifku (256 farieb) uz nevratis spat aby si mal 100% 24bit farby.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
ano kazdy format vies prekonvertovat do ineho. (kazdy je mysleny casto pouzivany ako GIF BMP JPG TIFF WMF PNG TGA a pod... )
ale ak chces konvertovat animovany GIF tak to bude asi problem. ale malo by sa to dat ze ti konvertne prvy snimok z animacie. alebo si tu animaciu rozober a exportmi ten snimok ktory chces a potom ho kludne prekonvertuj. ide to... ja na konvertovanie pouzivam ...IrfanView..
ale ak chces konvertovat animovany GIF tak to bude asi problem. ale malo by sa to dat ze ti konvertne prvy snimok z animacie. alebo si tu animaciu rozober a exportmi ten snimok ktory chces a potom ho kludne prekonvertuj. ide to... ja na konvertovanie pouzivam ...IrfanView..