Konverzia .vc4 - >> MDS or CCD
Konverzia .vc4 - >> MDS or CCD
Mám zopár image súborov vo formate vc4 (Virtual CD v.4) ale už ho nepoužívam. Potrebujem to prekonvertovať na nejaký iný bežný typ (MDS,CCD,ISO). Privitam každú radu. Vďaka.
v tomto ti sice neporadim, ale ked budes fakt zufaly tak viem o niecom co ti urcite pomoze.
chod do obchodu a kup si nejake RW/DVD-RW podla toho co ti treba a v daemon tools si to pekne otvor a napal. a potom uz len alcohol 120% a vyberies si format aky sa ti lubi
dvd nie su drahe a urcite to stoji za to ako sediviet pri hladani programov
mne daemon otvoril aj subor *.vcd. tiez image subor. bolo to od programu virtualcd tusim. dostal som ten program k napalovacke a mal som potrebu ho skusit 
chod do obchodu a kup si nejake RW/DVD-RW podla toho co ti treba a v daemon tools si to pekne otvor a napal. a potom uz len alcohol 120% a vyberies si format aky sa ti lubi
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jednoducho.. pochybujem ze VC4 kopiruje aj ochrany... otvor si to vo virtualnej mechanike VC4 a potom pouzi Magic alebo UltraISO .. cez jeden z tych progov si vyhladaj virtualnu mechaniku kde mas ten image a vytvor si cez ten Ultra alebo MagicISO Image 
hapes sak ??
vlozis image s koncovkou VC4 do virtualnej mechaniky programu Virtual CD v.4
a mas ho ako keby si si vlozil normalne CD do mechaniky..
no a cez Ultra MagicISO si tam hodis cely obsah tej virtualnej mechaniky..
a potom das ulozit ako.. ulozis do ISO
ja som to takto porobil ked som mal Image s koncovkou CDI.. zabudol som ako sa ten prog volal.. normalne alcohol to podporuje ale neislo to v tom otvorit.. takze som si to otvoril v tom programe a potom skopcil vsetok obsah a ulozil
hapes sak ??
vlozis image s koncovkou VC4 do virtualnej mechaniky programu Virtual CD v.4
a mas ho ako keby si si vlozil normalne CD do mechaniky..
no a cez Ultra MagicISO si tam hodis cely obsah tej virtualnej mechaniky..
a potom das ulozit ako.. ulozis do ISO
ja som to takto porobil ked som mal Image s koncovkou CDI.. zabudol som ako sa ten prog volal.. normalne alcohol to podporuje ale neislo to v tom otvorit.. takze som si to otvoril v tom programe a potom skopcil vsetok obsah a ulozil