Kopirovanie suborov cez LAN kabel
Kopirovanie suborov cez LAN kabel
Dobry den, mam pocitac a notebook, chcem z notebooku prekopirovat veci do PC cez lan kabel (normalny, nie krizeny pokial sa to da) ale nwm ako nato hladal som aj na googli ale moc som toho nenasiel. Vopred dakujem za kazdu odpoved.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kopirovanie suborov cez LAN kabel
v notebooku ich dáš nazdielať, a cez pc si ich stiahneš. Druhá možnosť je opačná - v pc nazdielaš adresár a dáš mu práva aj na zmenu, a cez nb to tam nakopíruješ.
Zdielanie adresára spravíš cez pravý klik myšky (ďalej záleží od operačného systému, ale snáď to zvládneš) a cez druhý počítač to nájdeš potom v miestach v sieti, alebo cez total commander či iný podobný program. Nezabudni ale, že oba počítače musia byť v rovnakej pracovnej skupine
Zdielanie adresára spravíš cez pravý klik myšky (ďalej záleží od operačného systému, ale snáď to zvládneš) a cez druhý počítač to nájdeš potom v miestach v sieti, alebo cez total commander či iný podobný program. Nezabudni ale, že oba počítače musia byť v rovnakej pracovnej skupine
nechapme teraz v pracovnej skupie ako to myslis, a to zdielanie suborov obycajne kliknem trebars na film co mam v notebooku a tam by to malo byt ?
-
audiotrack
VIP
nie na film, na adresár v ktorom je ten film.
A pracovnú skupinu zmeníš cez vlastnosti tohto počítača. Štandartne by mali byť v skupine workgroup (alebo tak nejak) pokiaľ si ju nemenil
A pracovnú skupinu zmeníš cez vlastnosti tohto počítača. Štandartne by mali byť v skupine workgroup (alebo tak nejak) pokiaľ si ju nemenil
v zivote som to este nerobil a nic nemenil kazdopadne moc ti dakujem uz to chapem
potrebujes na to cross kabel (krizeny)
klasickym to nepojde
klasickym to nepojde
-
audiotrack
VIP
no tak schválne, skús towladas napísal:potrebujes na to cross kabel (krizeny)
klasickym to nepojde
zas som mudrejsi