Korčulovanie v noci mimo mesta

O športe...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Korčulovanie v noci mimo mesta

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mám korčule s veľkými kolieskami, a rád by som si dával dáke dlhšie trasy v lete. Avšak jak na potvoru tu máme podmienky (aj to dosť zlé) akurát na korčulovanie po dedine, a to pri veľkých kolieskach je viac než oničom. A mimo dediny cez deň je to zase o krk, keďže vydať sa na hlavný ťah nieje najrozumnejšie.
Avšak ma napadlo, že by som chodieval cez leto korčulovávať mimo dedinu neskoro v noci, keď prakticky žiadne autá nechodia... Samozrejme by som mal odrazové pásiky, a dáku blikačku.
No ajstak mi to príde dosť trhnuté... Máte niekto s niečim takýmto skúsenosť? čo si o tom myslíte? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Korčulovanie v noci mimo mesta

Príspevok od používateľa begbeee »

Korčulujem na takom 2 km okruhu na ceste, ale až podvečer alebo cez víkend keď je premávka minimálna a aj tak je to niekedy o dušu.

A jedna vec je podľa mňa ešte nebezpečnejšia ako to, že si na frekventovanej ceste (vlastné skúsenosti): nevidíš čo je na ceste.
Stačí jeden odfrknutý šuter z krajnice alebo jama a zoznámiš sa s cestou I. triedy zblízka.

Skôr by som ti to neodporúčal..
nejakymarko
Addict
Addict

Re: Korčulovanie v noci mimo mesta

Príspevok od používateľa nejakymarko »

nemas moznsot niekde v okoli vybehnut na najeky cyklisticky / korculiarsky chodnik? cez vikend sadnes do auta, vylozis sa pri chodniku obujes korcule polietas a ides spokojny domov
Napísať odpoveď