Korcule tlacia na clenky
Korcule tlacia na clenky
Mam taky problem, ze ma tlacia korcule na clenkoch na oboch nohach (korcule na lad). Je to normalne ? Mam sice len take lacnejsie korcule, ale co sa pamätam, tak kazde co som mal zatial boli take, ze ked som si ich normalne silno zaviazal tak ma tlacili dost na clenkoch. tak neviem ci ja mam nejake divne clenky alebo ci to je bezne.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Korcule tlacia na clenky
Nove korcule mavaju zuzenu patu, aby ti nelietala noha. Pretoze to bol hlavny problem, ze sa to v clenkoch vycaptalo.
aha, takze s tmyto asi nic nespravim, iba zeby som si nieco mäkke obviazal okolo clenkov .. alebo kupil nove korcule 
ladove korcule sa daju tvarovat (nahriatim v rure, fenom, teplovz. pistolou) podla nohy... staci si pozriet nejake video navody napr. youtube
ejha, o tomto som nevedel, vdaka
ono to zalezi aj od toho ake mas korcule, nie kazde sa zohrievaju resp su nato usposobene
v predajni ti mali poradit pripadne ak mas take, mali ti ich rovno nahriat, oni nato maju taku trubu ak su dobry obchod
okrem sedenia sa v tych korculiach aj stoji po dobu 5 minut co ten chalan nehovori, ale je to dolezite na tvarovanie podrazky...
taktiez je dolezite kolko a ake ponozky si do nich beries a preto ta mozno tlacia, a aj zalezi ake su siroke, napriklad bauer ma 3 druhy sirky na jedno cislo R, E, EE
od pouzivania sa to upravi a noha si zvykne a zuzena pata prestane tlacit
taktiez mozu pomoct voskove snurky, ktore lepsie drzia pri viazeni korcule a dokazu lepsie drzat tvar ktory moze roznym ohybom trosku patu paradoxne uvolnit
a hlavne ak korculujes napr dva krat za rok musis cakat ze ta nohy budu boliet pretoze su nezvyknute a korcule nevyformovane pouzivanim
ak ta to moc tlaci a je to na korculovanie neprijemne behni na zimak alebo predajne a porad sa s odbornikom, on by ti mal pomoct
v predajni ti mali poradit pripadne ak mas take, mali ti ich rovno nahriat, oni nato maju taku trubu ak su dobry obchod
okrem sedenia sa v tych korculiach aj stoji po dobu 5 minut co ten chalan nehovori, ale je to dolezite na tvarovanie podrazky...
taktiez je dolezite kolko a ake ponozky si do nich beries a preto ta mozno tlacia, a aj zalezi ake su siroke, napriklad bauer ma 3 druhy sirky na jedno cislo R, E, EE
od pouzivania sa to upravi a noha si zvykne a zuzena pata prestane tlacit
taktiez mozu pomoct voskove snurky, ktore lepsie drzia pri viazeni korcule a dokazu lepsie drzat tvar ktory moze roznym ohybom trosku patu paradoxne uvolnit
a hlavne ak korculujes napr dva krat za rok musis cakat ze ta nohy budu boliet pretoze su nezvyknute a korcule nevyformovane pouzivanim
ak ta to moc tlaci a je to na korculovanie neprijemne behni na zimak alebo predajne a porad sa s odbornikom, on by ti mal pomoct