jackb napísal: 10 mar 2021, 16:17
Twitter pana zo Svedska je reakcia na Reuters o dalsej vlne vo Svedsku a na ceskych profesorov, o tom, ze premorenie nefunguje?
to bola reakcia na ten rast
ten je v oblastiach, kde predtym rast nebol
presne ako na Slovensku
Lenze uz nie je "ohrozena skupina". Nakazia sa aj dvadsatrocne decka a sportujuci tridsiatnici pridu o stvrtinu pluc. Tie dorastu? No tak. Styridsiatnici, ktori mali pracovat a podnikat zomieraju v nemocniciach. A kto vie co tych, co prezili caka v buducnosti.
ty budes zavadzat ako nejaky konspiracny teoretik s vystudovanou VSZ, ja ti budem kontrovat realnymi datami, takze podme na to vdaka nekompletnym* slovenskym datam:
sanca, ze Slovak vo veku od 20 do 30 rokov zomrie je 0,014 % = jeden z desattisica
sanca, ze Slovak vo veku od 40 do 50 rokov zomrie je 0,13 % = jeden z tisica
samozrejme vratane ohrozenych skupin, cim je clovek starsi, tym ma vyssiu sancu na horsi priebeh
*nekompletne preto, lebo sance su este nizsie, kedze desiatky percent ludi ani nevedeli, ze nieco prekonali
Ochranit len skupinu ludi a ostanych nechat zomriet, alebo mat zhumplovane zdravie nie je riesenie. Ak by sa lekari skazili zachranovat ludi, potrebnych pre krajinu, zomieralo by este viac ludi s rakovinou, alebo tych, ktori boli zachraneni pred virusom.
zase zavadzanie, nikto nechce nechat ludi zomriet, ak to nebude nevyhnutne, viackrat som tu spominal desiatky tisic umrti na civilizacne choroby, ktore takmer nikto neriesi, pritom su to nasobky
taktiez, kde su tie desattisice ludi s 3/4 pluc? ukazes mi ich aspon 5? alebo zase len zavadzas a utocis na city?
o par postov vyssie som postoval graf zobrazujuci realne mnozstva umrti, pod 65 rokov nie je vidiet rozdiely voci ostatnym rokom
Sved sa vysmieva Novemu Zelandu. Tam virus poznaju len z novin, lebo zamedzuju jeho importu, tak ako cele desatrocia zamedzuju importu vsetkeho co by im rozvratilo prirodu. Som zvedavy ako sa bude zabavat o rok, dva, pat ci o desat.
porovnavanie s NZ je absolutne mimo misu, opat viackrat vysvetlene
mozem ta o nieco poprosit? nevytahuj panakov, ktorych sme uz viackrat vydiskutovali, nema to zmysel
uplne sa zhadzujes, je mi to uprimne luto
Autoeditácia príspevku po 52 sek:
Frco napísal: 10 mar 2021, 19:32
Dakujem.
Podarilo sa vam tam niekomu za posledne tri dni aj realne niekoho prihlasit?
ano, Trencin v nedelu o pol 8., termin na pondelok 15.3.