Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Bolo by pekne, ak by si Ty prestal klamat o mne. Ako uboho si pozicias, tak dostanes naspat. Ved som Ti to uz neraz pisal.
Ktore Tvoje klamstvo ale myslis? Nepreskocili sme nic. Takze obrazok aj odhady percent pouzivas na vyvratenie tvrdenia "pod 65 sa na SARS2 nezomiera"?
Ked dopocuvas, tak tych subjektivnych skusenosti bude viac. Sorry za spoiler. Na zaklade toho si mozes robit zavery. Alebo nemusis a mozes trvat na zlomku promile a bolesti hlavy, ktora po dvoch tyzdnoch odoznie.
Ktore Tvoje klamstvo ale myslis? Nepreskocili sme nic. Takze obrazok aj odhady percent pouzivas na vyvratenie tvrdenia "pod 65 sa na SARS2 nezomiera"?
Ked dopocuvas, tak tych subjektivnych skusenosti bude viac. Sorry za spoiler. Na zaklade toho si mozes robit zavery. Alebo nemusis a mozes trvat na zlomku promile a bolesti hlavy, ktora po dvoch tyzdnoch odoznie.
napriklad toto tvoje klamstvo
takze dalsie tvoje klamstvo
preco zavadzas citatelov? myslis si, ze ti na tvoje demagogicke uskoky nikto nepride?
subjektivne skusenosti sa nikdy nedaju pouzit ako objektivne hodnotenie. period.
co anketa? bojis bojis?
nikdy som nic take nenapisal a taktiez vety "Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet." a "Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie" nemaju ani omylom rovnaky vyznam
takze dalsie tvoje klamstvo
preco zavadzas citatelov? myslis si, ze ti na tvoje demagogicke uskoky nikto nepride?
subjektivne skusenosti sa nikdy nedaju pouzit ako objektivne hodnotenie. period.
co anketa? bojis bojis?
Tak nenapisal. Mozno dalsi spravcovia Tvojho uctu
Kedy si naposledy svoje tvrdenia podporil skutocnou studiou ci clankom zo skutocneho media, na ktore si aj dal link? Bulvarne splechy odbornikov na irelevatne odvetvia mediciny, na to by Ta bolo. Ked som si pytal vedecke studie, nedal si ich dostatocny pocet. Vraj si mam hladat sam to, co potvrdi Tvoje nazory. Ako v meterskej skole. Aj pokus o potvrdenie toho co sa na jesen snivalo v Denniku S si potreboval dlhu dobu natahovania sa.
Znic ma datami. Daj studie o tom, ze lockdowny zvysuju umrtnost na SARS2. Alebo toho, ze nekontrolovane nakazovanie sa virusom je omnoho bezpecnejsie a odporucane viac ako ockovanie. Na kazde tvrdenie pat studii, poprosim.
Nemusis mat ani anketu, mozes svoje dohady podporit vedeckymi pracami. Ked teda chces rozhodnutie o tom, "kto argumentoval lepsie".
Citatelov zavadzas len Ty sam odmietanim priznania si chyb. Ci je to umieranie pod 65, IFR, reinfekcie, trvanie imunitnej pamate (ak sa daka vobec vytvori), vyvoj hospitalizaci a vsetko ostatne. Preco mas strach priznat si omylnost. Co sa tym Tvojej online osobnosti stane?drviva vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie
Kedy si naposledy svoje tvrdenia podporil skutocnou studiou ci clankom zo skutocneho media, na ktore si aj dal link? Bulvarne splechy odbornikov na irelevatne odvetvia mediciny, na to by Ta bolo. Ked som si pytal vedecke studie, nedal si ich dostatocny pocet. Vraj si mam hladat sam to, co potvrdi Tvoje nazory. Ako v meterskej skole. Aj pokus o potvrdenie toho co sa na jesen snivalo v Denniku S si potreboval dlhu dobu natahovania sa.
Znic ma datami. Daj studie o tom, ze lockdowny zvysuju umrtnost na SARS2. Alebo toho, ze nekontrolovane nakazovanie sa virusom je omnoho bezpecnejsie a odporucane viac ako ockovanie. Na kazde tvrdenie pat studii, poprosim.
Nemusis mat ani anketu, mozes svoje dohady podporit vedeckymi pracami. Ked teda chces rozhodnutie o tom, "kto argumentoval lepsie".
Takže "Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet." a "drviva vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie" majú podľa teba identický význam?
podla mnatakze ak nad 60 rokov zomrie 93+ % ludi
pre Teba su vyssie tisice ludskych zivotov zanedbatelne, takze optikou toho co si tu vypisal, ano podla Teba je 7% tak zanedbatelne malo, ze plati "pod 65 rokov nikto nemoze zomriet". presne taku cynicku realitu si nam tu namaloval len Ty sam.
co ale lzi o IFR, hospitalizaciach, reinfekciach, travani umunitnej pamate, jej vytvarani (najviac sa mi pacilo, ako si na jesen pisal, ze povodni Americania mali prirodzenu imunitu a europske choroby, len aby si na jar napisal, ze ich zabili europske choroby lebo im neboli vystavani
takze priznavas, ze si moju myslienku umyselne dezinterpretoval?jackb napísal: 17 jún 2022, 8:10ano podla Teba je 7% tak zanedbatelne malo, ze plati "pod 65 rokov nikto nemoze zomriet".
Ja som Tvoje tvrdenie implementoval do Tvojho sveta. Dakujem, ze si to podporil aj precentualnym vyjadrenim.
Takze napisal si vetu, ktorej vyznam je “pod 65 sa na SARS nemoze zomriet”.
Tesim sa ako sa budes vykrucat aj z IFR, premorenia, postcovidu, imunitnej pamate, imunity v lete a dalsich nepravd, ktore si popisal a nastavene zrkadlo si reagoval vulgarizmami. Ty anketa o tom, “kto argumentoval lepsie”
Takze napisal si vetu, ktorej vyznam je “pod 65 sa na SARS nemoze zomriet”.
Tesim sa ako sa budes vykrucat aj z IFR, premorenia, postcovidu, imunitnej pamate, imunity v lete a dalsich nepravd, ktore si popisal a nastavene zrkadlo si reagoval vulgarizmami. Ty anketa o tom, “kto argumentoval lepsie”
jackb - anketu by podla príspevkov asi vyhral beardie, kedze tebe jackb vedia ludia oponovať viac a vyvraciat tvoje názory.
Ja by som dal ale hlas tebe lebo si ku mne slušnejší, beardie vie byt arogantný ale tiež vie mat pravdu v tom čo píše.
Sak aj ty vieš mat pravdu no miestami sa mi zdá že fakt preháňaš s niečim, nejdem sa dotahovať čo konkretne ale nikto tu neni expert na túto temu covidu a ako sa 100% brániť. 100% nie je nič, ani obrana voci covidu. Niečo sa dá eliminovať,niečo poupraviť tak aby sa dalo aspon na 50% fungovat (napr tie reštiky + štát by doplatil). Covid je len další zdroj umrtia ako aj xy iných chorob,situácii,vraždy,samovraždy,nešťastné umrtia ked napr malé decko spadne do výtahovej šachty nejakým nedopatrením. Kvoli tomu sa ale neprestanu montovat výtahy do panelakov.
Ja by som dal ale hlas tebe lebo si ku mne slušnejší, beardie vie byt arogantný ale tiež vie mat pravdu v tom čo píše.
Sak aj ty vieš mat pravdu no miestami sa mi zdá že fakt preháňaš s niečim, nejdem sa dotahovať čo konkretne ale nikto tu neni expert na túto temu covidu a ako sa 100% brániť. 100% nie je nič, ani obrana voci covidu. Niečo sa dá eliminovať,niečo poupraviť tak aby sa dalo aspon na 50% fungovat (napr tie reštiky + štát by doplatil). Covid je len další zdroj umrtia ako aj xy iných chorob,situácii,vraždy,samovraždy,nešťastné umrtia ked napr malé decko spadne do výtahovej šachty nejakým nedopatrením. Kvoli tomu sa ale neprestanu montovat výtahy do panelakov.
to je, zial pre teba, klamstvo
nikdy som nepisal, ze nikto pod nejaku hranicu nezomrie (matematicky 7 % >> 0), to je tvoja fabulacia a zavadzanie, tvoja bezna taktika, pripadne neschopnost chapat pisanemu, ci hovorenemu textu
sam si sa usvedcil, opat
takze anketa?
V Indii ci Brazilii zomru vysoke tisice ludi a pre Teba to je nic. Na Slovensku zomrie o 25% viac ludi ako si napisal, ze zomrie, a to je malo. SARS2 je vraj zanedbatelny lebo ma zomrierat len 0,3% ludi. Ak moze mat 0,163% chlapcov vo velmi specifickom veku sancu na lahko liecitelne problemy, je to dovod deti neockovat, lebo riziko je privelke. Dnes je 7% tak vela, ze je to dolezite. Uz si to polep dokopy a prestan klamat. Uvedcujes sa neustale len Ty sam.
Budu tie vedecke studie, alebo budu len tvoje lzi?
Blastbit, dakujem za slova podpory. beardie je sice polyhistor (ako sa sam menoval) no nema ani paru ako pracovat s informaciami a ked je upozorneni na nepravdy, ktore zdiela, jeho ego ho nuti k vulgarnosti. Mna sklamalo, ze napriek jeho vzdelaniu a erudicii sa sprava ako vodic fekalneho vozidla.
Budu tie vedecke studie, alebo budu len tvoje lzi?
Blastbit, dakujem za slova podpory. beardie je sice polyhistor (ako sa sam menoval) no nema ani paru ako pracovat s informaciami a ked je upozorneni na nepravdy, ktore zdiela, jeho ego ho nuti k vulgarnosti. Mna sklamalo, ze napriek jeho vzdelaniu a erudicii sa sprava ako vodic fekalneho vozidla.
neutekaj od temy, klamal si, ci nie?
staci sa priznat, potom som ochotny odpovedat ti aj na ostatne otazky (nie, ze by som to uz nespravil pre kazdu z nich viackrat, ale z
k tebe som ochotny spravit to znova)
s anketou suhlasis? uz tu mas prveho hlasujuceho, vyzera to pre teba celkom dobre
nejde len o obsah, ale aj o formu, ak vyhras, budes mat volne pole posobnosti, ja sa z temy dobrovolne stiahnem
P.S.: ked sa hnevkas, tak robis vela preklepov, opat
staci sa priznat, potom som ochotny odpovedat ti aj na ostatne otazky (nie, ze by som to uz nespravil pre kazdu z nich viackrat, ale z
s anketou suhlasis? uz tu mas prveho hlasujuceho, vyzera to pre teba celkom dobre
nejde len o obsah, ale aj o formu, ak vyhras, budes mat volne pole posobnosti, ja sa z temy dobrovolne stiahnem
P.S.: ked sa hnevkas, tak robis vela preklepov, opat
Neutekam od temy. Aby cteny citatel nemusel hladat posty zo zaciatku roka 2021, urobil som mu sumar Tvojho myslienkoveho sveta, kde tvrdenie o 65 rokoch zapada, ale Ty to principialne musis odmietat. Uz si v stave, ze ak by som ja suhlasil s tvrdeniami doc. Koutnej, alebo dr. Dostala, tak by si s nimi zacal nesuhlasit.
Ak ma v tejto teme nechces, tak prines je vedecke studie. Ako clovek, ktory nema odbornost v relevatnej oblasti nebudem mat inu moznost, len sa ospravedlnit a stiahnut sa. Lebo tak sa to robi, dpm.
Ak ma v tejto teme nechces, tak prines je vedecke studie. Ako clovek, ktory nema odbornost v relevatnej oblasti nebudem mat inu moznost, len sa ospravedlnit a stiahnut sa. Lebo tak sa to robi, dpm.
ja to odmietam hlavne preto, lebo su to klamstva 
sam si tie citacie priniesol a ich vyznam nie je identicky, odmietat to je celkom logicke
takze s anketou suhlasis? mozes navrhnut wording, na niecom sa snad zhodneme
napriklad nieco o obsahu a forme, moj navrh, opat, "Kto argumentoval lepsie?" + 2 moznosti, nic viac, nic menej
sam si tie citacie priniesol a ich vyznam nie je identicky, odmietat to je celkom logicke
takze s anketou suhlasis? mozes navrhnut wording, na niecom sa snad zhodneme
napriklad nieco o obsahu a forme, moj navrh, opat, "Kto argumentoval lepsie?" + 2 moznosti, nic viac, nic menej
Sak ludia čítali slovo anketa minimálne 5 x, keby chcú sa vyjadria kto má viac pravdy z vás dvoch. Moc energie venujete tejto teme zbytočne, dajte si pauzu a v septembri pokračujte. Keby sem chodí nejaký moderator tak to docasne uzamkne tuto temu a otvorí ked to bude aktuálne.
Otvorí sa táto tema a odhora dole čitatelia vidia len vaše zvady ktoré si možete písať aj do SS. Zdroje o covide si ludia najdu aj sami a urobia záver. Nevravím ze ja som bezchybný a zrejme aj zadrem nejaku sra*ku ale zase chyby možu zo mna časom urobiť rozumnejšieho prispievatela.
Otvorí sa táto tema a odhora dole čitatelia vidia len vaše zvady ktoré si možete písať aj do SS. Zdroje o covide si ludia najdu aj sami a urobia záver. Nevravím ze ja som bezchybný a zrejme aj zadrem nejaku sra*ku ale zase chyby možu zo mna časom urobiť rozumnejšieho prispievatela.
slovami klasika, "ja si to uzivam, ja sa citim dobre"
tuto s jackbom je to obcas zlozite, uz sa celkom dobre naucil manipulovat, takze vidime celkom pravidelne defile vacsiny argumentacnych klamov, aktualne sa uchyluje k zahlteniu citatela mnozstvom irelevantnych informacii a preskakuje hlavnu temu, ale ja sa odrbat tak lahko nenecham
v tomto pripade ide o jeho klamstvo, kedze tvrdi, ze som napisal nieco, co som nenapisal, napriek tomu, ze ma sam citoval
akoze, bude to mat tazke, ale moze pokracovat v skusani
Super: ano, 16k mrtvych na Slovensku je klamstvo. 0,3% IFR je klamstvo. Minimum reinfekcii je tiez klamstvo. Ucinnost premorenia a dlzka trvania pamatovej imunity (ak sa vobec vytvori) - dalsie klamstvo. Zvysenie umrtnosti kvoli lockdownom - dalsia loz. Horsie sirenie sa virusu v lete (vid koragov graf ci stupajuce pripady pocas sparneho konca jari) - dalsie klamstvo.
Sice som to z teba pacil takmer dva roky, ale pekne, ze si priznal, ze su to Tvoje klamstva.
Uz sa len priznat, ze v Tvojom svete plati "pod 65 rokov sa na SARS2 neda zomriet" a mame to aj bez ankety.
Keby si sa cohosi nebal, mohol si sa za tie lzi aj ospravedlnit
Ak by ludia odpovedali objektivne "kto argumentoval lepsie", tak niekto kto nepouziva zdroje, odmieta citat oficialne zdroje a vedecke prace, ale radsej zdiela bulvar a bludweby, nemoze vyhrat. Ako ale pisal Blastbit, ludia budu hlasovat za to, ci sa im paci, ze beardie nechce opatrenia ani ockovanie a propaguje sektu premorovacov, aj ked vsetky data ukazuju, ze nemaju pravdu.
Ozaj, umeniu manipulacie a odskakovania od temy som sa ucil od Teba. Takze to aj so tym 65+ plus ber ako dusky vlastnej mediciny.
\\ako som mohol zabudnut!!! este priznat, ze "SARS2 je vyrobeny v laboratoriu" je loz, lebo jediny "dokaz" je daky prekonspirovany ujo v USA vrieskajuci ako posadnuty zlym duchom.
Sice som to z teba pacil takmer dva roky, ale pekne, ze si priznal, ze su to Tvoje klamstva.
Uz sa len priznat, ze v Tvojom svete plati "pod 65 rokov sa na SARS2 neda zomriet" a mame to aj bez ankety.
Keby si sa cohosi nebal, mohol si sa za tie lzi aj ospravedlnit
Ak by ludia odpovedali objektivne "kto argumentoval lepsie", tak niekto kto nepouziva zdroje, odmieta citat oficialne zdroje a vedecke prace, ale radsej zdiela bulvar a bludweby, nemoze vyhrat. Ako ale pisal Blastbit, ludia budu hlasovat za to, ci sa im paci, ze beardie nechce opatrenia ani ockovanie a propaguje sektu premorovacov, aj ked vsetky data ukazuju, ze nemaju pravdu.
Ozaj, umeniu manipulacie a odskakovania od temy som sa ucil od Teba. Takze to aj so tym 65+ plus ber ako dusky vlastnej mediciny.
\\ako som mohol zabudnut!!! este priznat, ze "SARS2 je vyrobeny v laboratoriu" je loz, lebo jediny "dokaz" je daky prekonspirovany ujo v USA vrieskajuci ako posadnuty zlym duchom.
presne ako som vyssie pisal, vela textu, ale nic k hlavnej teme - ze jackb klamal, konkretne v nasledujich vetach
takze spat k hlavnej teme, mozes toto znova potvrdit?
pripadne navrhujes ine znenie?
takze spat k hlavnej teme, mozes toto znova potvrdit?
potrebujem to od teba vidiet znova potvrdene, lebo stale odmietam akceptovat, ze to myslis vaznejackb napísal: 16 jún 2022, 8:21 ano, vety:
Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet.
Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie
maju identicky obsah.
skusime teda?jackb napísal: 17 jún 2022, 18:44Ak by ludia odpovedali objektivne "kto argumentoval lepsie", tak niekto kto nepouziva zdroje, odmieta citat oficialne zdroje a vedecke prace, ale radsej zdiela bulvar a bludweby, nemoze vyhrat.
pripadne navrhujes ine znenie?
-
starysomar
Hardcore addict
Ľudia sa na Vás oboch - viete čo.
Ako si ma to ucil? Vsetko sa musi vnimat v kontexte. Kontext Tvojho sveta je, ze 7% je tak zanedbatelne malo, ze je to pre Teba nic.
Preco sa pri Tvojom egu a arogancii vobec pytas na moj suhlas?
Preco sa pri Tvojom egu a arogancii vobec pytas na moj suhlas?
takze tie vety maju identicky obsah?
pytam sa preto, aby si potom vysledok akceptoval, musi to byt samozrejme dobrovolne, inak to nema zmysel
pytam sa preto, aby si potom vysledok akceptoval, musi to byt samozrejme dobrovolne, inak to nema zmysel