Využitie: len na doma k PC a NB na počúvanie hudby (nie hranie hier).
V cene tolko, čo stoja Porty (cca. 30€ +/-)
Podmienka: musia mať poriadne bassy, počúvam bassujúcu hudbu, takže je to pre mňa dôležité.
Vďaka
Mali by to byť dobre bassujúce slúchadlá v zmysle, aby bassy boli čo najvýraznejšie a samozrejme v rámci ceny čo najkvalitnejšie.Ryan Giggs napísal:Čo znamena poriadne basy? Kvalitu alebo kvantitu?
A na ukor ostatnych pasiem, ktore su v basoch utopene.Filipito napísal:porty majú veľmi dobré basy, na úkor dizajnu
zbytocne, kossy uplne stacia.Ryan Giggs napísal: A na ukor ostatnych pasiem, ktore su v basoch utopene.
Priplať aspoň na AKG K514.
CheZteR napísal:kossky su to naj na "sluchátkovom trhu" a porty pro nielen že dobre vyzerajú ale aj vážne dobre hrajú + doživotná záruka...dosť bolo štuplíkom do uší!
K514 basuju dostatočne. Porty su až priliš zadunene. A navyše maju nulovu izolaciu. Pokiaľ sa ale nebude s nikym navzajom rušiť...Filipito napísal:ale veď ako píše počúva iba dunivú hudbu
dobre ale za taku cenu a s dozivotnou zarukou lepsie nenajdes
Vieš čitať???Clean_Up napísal:Tak som rozhodnutý pre tie Porty. Chcem sa ešte spýtať, ako je o s izoláciou okolitého zvuku? Keď ich budem používať v izbe kde pôjde napr. TV, nebude ma to rušiť? Lebo momentálne mám špunty do uší a tie dobre izolujú okolitý zvuk.
Ryan Giggs napísal: A navyše maju nulovu izolaciu.