Kotúčové brzdy
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kotúčové brzdy
Cawte, máte na bycikloch kotúčové brzdy??? .,,.,.,.ako sa o ne staráte?? lebo ja mam uz bycikel s kotučami 2 roky a teraz po zime ked brzdím tak mi to píska ,.,.a nwm co s tym .,.,,necim to namastit?? ,.,.,.ked tam dam WD sprej tak to prestane len to nebrzdii,.,.,.mate s tym niekto skúsenosti?? ,.,.,.pls o radu dikk
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...
toto proste musi ist do vtipov
... namastit brzdy
...
ked ti piskaju tak pravdepodobne zodrate dosticky, alebo je v nich nejaka pevna necistota chytena a ta robi bordel o kotuc ... ja by som vymenil to brzdove oblozenie ... predsa nemozes mazanim znizit trenie stycnych ploch na brzdach, ktore pracuju na principe trenia ...
ked ti piskaju tak pravdepodobne zodrate dosticky, alebo je v nich nejaka pevna necistota chytena a ta robi bordel o kotuc ... ja by som vymenil to brzdove oblozenie ... predsa nemozes mazanim znizit trenie stycnych ploch na brzdach, ktore pracuju na principe trenia ...
-
TUCERO_SVK
Star
-
Andi_Cibula
Addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Andi_Cibula
Addict
Keď budem robiť jarnú revíziu tak môj brzdný systém vykúpem v acetóne a ak to zaberie, skloním poklonu.
Zatiaľ zostávam skeptický, lebo už som robil všetko možné a nafigu mi to brzdí. Stalo sa to odvtedy, čo mi foter ofrkal brzdy WD40kou, keď mastil reťaz, odvtedy neprijímam jeho ochotu ohľadne môjho bicykla.
Zatiaľ zostávam skeptický, lebo už som robil všetko možné a nafigu mi to brzdí. Stalo sa to odvtedy, čo mi foter ofrkal brzdy WD40kou, keď mastil reťaz, odvtedy neprijímam jeho ochotu ohľadne môjho bicykla.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak ja neviem ale asi sa nepredava tod v 20ml flastickach presne pre fetakov a ked mas dat ja neviem kilo za aceton, tak radsej investnes do brzd, ktore aj tak budes menit, lebo dva roky su tak akurat (( teda podla toho ako jazdisPezzo napísal:a aceton je odkedy drahy? Zvysovanie cien? boj proti fetakom?
... racius -> dedovi nakvapal na traktore olej z napravy do brzdy - v sobotu podvecer 20km od najblizsieho mesta nove brzdove oblozenie nezozenies .. vykupalo sa v acetone a brzdilo to smykom .. kym do toho nezacal tiect olej
Hmm.. no neviem.. ale aj mne sa párkrát stalo, že som si pri mazaní reťaze omylom nastriekal aj na kotúče (podobný sajrajt ako WD40).. ale stačilo trochu vytrieť suchou handrou a urobiť 1-2 väčšie zjazdíky (riadne zahriať kotúče) a brzdili opäť v pohode..Racius napísal:Zatiaľ zostávam skeptický, lebo už som robil všetko možné a nafigu mi to brzdí. Stalo sa to odvtedy, čo mi foter ofrkal brzdy WD40kou, keď mastil reťaz, odvtedy neprijímam jeho ochotu ohľadne môjho bicykla.