P.S Dík za všetky odpovede
Kradnutie auta pomocou kľuča uloženého v aute
Kradnutie auta pomocou kľuča uloženého v aute
Ahojte, stretli ste sa s tým, že niektoré autá (hlavne tie lízingové a bazárové atď..
) majú na niektorých "tajných miestach" skryté náhradné kľúče? Väčšinou v spätných zrkadlách a zadných svetlách..? Stretli ste sa s niečim takým resp. našli ste si už nejak takto kľúče ?
.. Veľa ľudí tomu neverí ale skutočne sa to deje... Môj otec si pred 20 rokmi kúpil Peugeot 405, 1.9 GLD (hladký diesel) zo zahraničia (Germany) niekde z miestneho bazáru, po niekoľkých rokoch keď vyberal čalúnenie zo stropu mu reálne vypadli náhradné kľúče od auta, kt. následne aj fungovali .. čiže auto pripravené na krátež...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kradnutie auta pomocou kľuča uloženého v aute
uz to tu bolo rozoberane x krat a vzdy sa prislo k zaveru, ze je to uplna blbost.
napr. ako by nejaky nemecky bazarnik vedel kam ho tvoj otec privezie? alebo aj hocikto v nemecku? preco by ten kluc schovaval v aute a nenechal si ho?
napr. ako by nejaky nemecky bazarnik vedel kam ho tvoj otec privezie? alebo aj hocikto v nemecku? preco by ten kluc schovaval v aute a nenechal si ho?
Celkom mi unika pointa ukryt druhy kluc do interieru.
Naco si kradez este komplikovat nasilnym vniknutim do auta?
-
guess.whoo
Redeemer
a ked uz by v nom bol tak by nepotreboval kluc aby nastartoval 
-
Fabo
Hardcore addict
Do interieru to nema zmysel... schovat to niekam do narazniku alebo do spatakov to este hej. O tom som pocul, ale realne som to neviel.
Tazko povedat ci to ma zmysel. Moze to byt aj o tom, ze si ho tam dal povodny majitel a zabudol, alebo si to tam dal s tym, ze keby sa naskytla prilezitost. alebo si to tam dal bazar uz z akehokolvek dovodu, alebo...
Tazko povedat ci to ma zmysel. Moze to byt aj o tom, ze si ho tam dal povodny majitel a zabudol, alebo si to tam dal s tym, ze keby sa naskytla prilezitost. alebo si to tam dal bazar uz z akehokolvek dovodu, alebo...
V prvom rade sa treba zamysliet nad tym, preco treba ten kluc schovavat do auta. Ved ked ho mam a chcem nim ukradnut auto, tak si kluc necham a potom ho pouzijem. Novy majitel o tom kluci tak ci tak nevie.
Jedine, ze by sa tym niekto chcel vyhnut priamemu kontaktu so zlodejom a moze len odovzdat tip na auto. Mozno to je pravy dovod. Takych pripadov sa stalo vela, no vzdy mi tak nejak unikal zmysel.
PS: ukrytie v interieri nie je az taky problem, ved dostat sa do vnutra je relativne lahke, horsie je to s prekonavanim imobilizera, tam sa uz originalny kluc hodi.
Jedine, ze by sa tym niekto chcel vyhnut priamemu kontaktu so zlodejom a moze len odovzdat tip na auto. Mozno to je pravy dovod. Takych pripadov sa stalo vela, no vzdy mi tak nejak unikal zmysel.
PS: ukrytie v interieri nie je az taky problem, ved dostat sa do vnutra je relativne lahke, horsie je to s prekonavanim imobilizera, tam sa uz originalny kluc hodi.
nemozes hodit v ktorej teme? alebo niekto iny? celkom ma to zaujimaguess.whoo napísal:uz to tu bolo rozoberane x krat a vzdy sa prislo k zaveru, ze je to uplna blbost.
-
guess.whoo
Redeemer
bud v teme "Chcem kupit auto" alebo v teme o "drobnych opravach"...bolo to niekedy na jar/ v lete tohto roku tak hladaj
daval sem niekto fotky SuperB-cka, ktore malo kluc udajne za hmlovkou