Kresby
-
lekoklatik
VIP
Obrázok v prílohe je podľa mňa kreslený čiernym perom.
Tak isto i http://xs207.xs.to/xs207/06402/blackhawkdown.JPG je podľa mňa čiernym perom, v kombinácií s čiernou fixou. Tú fixu hlavne kvôli tým jemnejším hranám. I keď hrúbka pera by tiež urobila svoje
Tak isto i http://xs207.xs.to/xs207/06402/blackhawkdown.JPG je podľa mňa čiernym perom, v kombinácií s čiernou fixou. Tú fixu hlavne kvôli tým jemnejším hranám. I keď hrúbka pera by tiež urobila svoje
-
reDo
Star
- Kontaktovať používateľa:
no sak oake hrubky su tie pera a fixky a to pero to je nejake specialne alebo len taka prepiska bezna? a kde sa to da kupit?a cim je tento v prilohe prvej?a v druhej?a v tretej? inak tu je link na zopar peknych obrazkov nakreslenych(ja som to nekreslil!!!
) Kresby a mohli by ste mi dat nejaky pack obrfazkov podobnych tomu mojmu ? thx
-
tom.tom11
Star
Prve a tretie su fixami....Neviem ako sa volaju uz sa mi zosuchal napis na nich
ale predavaju ich v papiernictve su rozne velkosti 0,1;0,3;0,5 atd....Takej svetlo modrej farby su....A ten druhy to uz je digitalart to uz musis byt velmo zrucny s mysou
alebo mat nieco taketo http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... a=N&tab=wi
-
reDo
Star
dikes a pozries aj na moj prvy post tam je asi tiez pouzita fixa a k tym fixam to svetlomodre t oje farba pisania alebo obalu ako fixy a este cierne pero sa pouziva nejaka prepisak alebo specialne porptipdae kde sa to da kupit to pero?
a aku hrubku by si mi odporucil na kreslenie ako ten prvy post tebn blackhawkdown ?
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 11:42 )
hodil by si sem obrazok tych fix?
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 11:42 )
hodil by si sem obrazok tych fix?
-
lekoklatik
VIP
Akože sorry ale to prvé je podľa mňa jednoznačne úplne normálne čierne pero, s ktorým píše učiteľka do triednej knihy.
To druhé môže byť bez problémov fixka + pár tenkých čiar perom
a to tretie je tiež obyčajné pero.
redo čo keby si napísal čo chceš robiť a podľa toho sa bude vyberať čo by si si mal kúpiť. To že sú obrázky také pekné nerobí pero/fixa, ale zručnosť. To ti snáď nemusím hovoriť.
Nájdi si nástroj ktorý ti padne do ruky a na papier. Nemusíš mať profesionálne nástroje. Najskôr postupne skús. Podľa mňa ťa to aj tak po chvíli prestane baviť skúšať ...
To druhé môže byť bez problémov fixka + pár tenkých čiar perom
a to tretie je tiež obyčajné pero.
redo čo keby si napísal čo chceš robiť a podľa toho sa bude vyberať čo by si si mal kúpiť. To že sú obrázky také pekné nerobí pero/fixa, ale zručnosť. To ti snáď nemusím hovoriť.
Nájdi si nástroj ktorý ti padne do ruky a na papier. Nemusíš mať profesionálne nástroje. Najskôr postupne skús. Podľa mňa ťa to aj tak po chvíli prestane baviť skúšať ...
-
reDo
Star
ja vecsinou krelim prerom modrym ciernym fixa vobec a ceruzkou iba ak v skole na VV takze nwm rozmyslam nad tymi fixami tie som ewste neskusil no chcel by som urobit nieco podobne tomu blackhawku ibaze draka ale jednoduchsie to je jasne o dost a vojakov zbrane a tak satle sa zameriavam na zbrane a armadu
co poradite?? a este otazocka ako by som mal zacat ak sa chcem naucit kreslit odkreslovat stale nieco??
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
MirecPB
Medium Star
pridaj nejake svoje kresby do temy na to urcenej http://www.hojko.com/viete-kreslit-t51869.html
a potom sa uvidi
-
vladenko007
VIP