kriza vo vztahu
-
Peter_Retep
VIP
kriza vo vztahu
mame prvu krizu vo vztahu a neviem jak to prekonat? frajerke davam vo vsetkom za pravdu lebo nestojim o hadky...proste drzim hubu a krok...ako ste vy riesili taketo vaznejsie krizy vo vztahoch??? pre info obaja mame 22
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No, v prvom rade, metóda "Držím hubu a krok" nie je veľmi rozumný nápad. Nič sa tým nevyrieši. Potrebujete si veci normálne vydiskutovať, povedať si každý svoj názor, i keď vás to bude stáť veľa silných argumentov a možno aj ostrých slov a sĺz. Ale aspoň si veci vysvetlite.
Priblížte si situáciu každý zo svojho uhla pohľadu a snažte sa odhaliť príčinu a nájsť riešenie. Ak sa máte radi a na vzťahu vám záleží, tak vám situácia nebude ľahostajná a budete sa ju snažiť riešiť. A do budúcnosti sa poučte a snažte sa vyhýbať veciam, ktoré konflikt spôsobili.
Priblížte si situáciu každý zo svojho uhla pohľadu a snažte sa odhaliť príčinu a nájsť riešenie. Ak sa máte radi a na vzťahu vám záleží, tak vám situácia nebude ľahostajná a budete sa ju snažiť riešiť. A do budúcnosti sa poučte a snažte sa vyhýbať veciam, ktoré konflikt spôsobili.
Imho, zeny su velmi zvlastne stvorenia. Myslim si, ze ak sa aj hadate o niecom, o to viac ju to vytaca, ze nepocuje tvoj nazor, ale len priblble pritakanie. Povedz aj ty, to co si myslis. Nerob zo seba hupacieho kona. To zeny vie vytocit, niektore. Niektore to vedia aj zneuzit.
Preto, sadnite si spolu a emocie bokom. Tazko sa sice od niektorych veci odosobnuje, ale najcastejsie pary robia chyby pod vplyvom emocii.
Preto, sadnite si spolu a emocie bokom. Tazko sa sice od niektorych veci odosobnuje, ale najcastejsie pary robia chyby pod vplyvom emocii.
-
triple
Guru wannabe
imho ted mi napadá druhá otázka.. viete vy ženy čo vlastne chcete? ked vám protirečíme zle je,, ked si predsadzujeme vlastný názor zle je, ked sme ticho zase je zle áááááááááááááááááPantinela napísal:No, vieš, s tým: "Držím hubu a krok" môžeš aj veľa pokaziť. Osobne by mi asi dosť liezol na nervy partner, ktorý mi dá vo všetkom za pravdu len aby bolo dobre a neprezentoval občas aj svoj názor.
Re: kriza vo vztahu
po akom case mate krizu a akakriza je to? hadka, alebo hrozi rozchod? Ako ostatni spominali, nie len pritakavaj ale rozumne diskusiaPeter_Retep napísal:mame prvu krizu vo vztahu a neviem jak to prekonat? frajerke davam vo vsetkom za pravdu lebo nestojim o hadky...proste drzim hubu a krok...ako ste vy riesili taketo vaznejsie krizy vo vztahoch??? pre info obaja mame 22
-
bolek
Guru
Triple: Každý je jedinečná osoba. Týka sa to aj žien, aj mužov. Niekto si rád všetko vydiskutuje a niekto sa bojí, že by to vyústilo do hádky, tak je radšej ticho. Ale tak vo všobecnosti, určite je každý rád, keď vie, na čom je a keď má vo veciach jasno. Poznáte sa dosť dlho na to, aby ste si to pekne vyjasnili.triple napísal:imho ted mi napadá druhá otázka.. viete vy ženy čo vlastne chcete? ked vám protirečíme zle je,, ked si predsadzujeme vlastný názor zle je, ked sme ticho zase je zle ááááááááááááááááá
-
midnight_man
Guru
-
Chad Kroeger
Amateur
-
fikotek
King
To je ale pekna blbost. Ze sem tam musis aj pohadatChad Kroeger napísal:priatelke nesmies dat za poravdu vo vsetkom.to je chyba musis sa snou kus aj pohadat sem tam. mozno to je dovodom krizi ze vsetko nechas na nu ze jej neprotirecis.to treba sem tam.poznam to
-
Chad Kroeger
Amateur
tak ty davas svojej priatelke v vsetko za pravdu hej???tak si trochu podpapucov nemyslis???ale nevadi aj takych treba na svete. a aspon ked mi davas minusovu karmu tak sa nedavaj ako anonym a bud chlap.hopa si pod papucov ty chlap nie si.fikotek napísal:To je ale pekna blbost. Ze sem tam musis aj pohadatnedavat ji za pravdu vo vsetkom. Jak si na tohle prisel??
Prečo by mal byť pod papučou? Ak s ňou vo všetkom súhlasí nie preto, že nechce vyvolávať konflikt, ale preto, že je s jej názorom naozaj vnútorne stotožnený, tak nevidím problém. Určite sa nedá súhlasiť s tým druhým vždy a vo všetkom, ale ak sú dvaja naozaj takto zohratí a majú rovnaké názory a presvedčenia, tak s tým "papuče" nemajú nič spoločné.Chad Kroeger napísal:tak ty davas svojej priatelke v vsetko za pravdu hej???tak si trochu podpapucov nemyslis???ale nevadi aj takych treba na svete. a aspon ked mi davas minusovu karmu tak sa nedavaj ako anonym a bud chlap.hopa si pod papucov ty chlap nie si.
-
fikotek
King
Samozrejme ze nedavam pritelkyni za pravdu vzdyChad Kroeger napísal:tak ty davas svojej priatelke v vsetko za pravdu hej???tak si trochu podpapucov nemyslis???ale nevadi aj takych treba na svete. a aspon ked mi davas minusovu karmu tak sa nedavaj ako anonym a bud chlap.hopa si pod papucov ty chlap nie si.
-
Peter_Retep
VIP