kriza vo vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

kriza vo vztahu

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mame prvu krizu vo vztahu a neviem jak to prekonat? frajerke davam vo vsetkom za pravdu lebo nestojim o hadky...proste drzim hubu a krok...ako ste vy riesili taketo vaznejsie krizy vo vztahoch??? pre info obaja mame 22
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, v prvom rade, metóda "Držím hubu a krok" nie je veľmi rozumný nápad. Nič sa tým nevyrieši. Potrebujete si veci normálne vydiskutovať, povedať si každý svoj názor, i keď vás to bude stáť veľa silných argumentov a možno aj ostrých slov a sĺz. Ale aspoň si veci vysvetlite.
Priblížte si situáciu každý zo svojho uhla pohľadu a snažte sa odhaliť príčinu a nájsť riešenie. Ak sa máte radi a na vzťahu vám záleží, tak vám situácia nebude ľahostajná a budete sa ju snažiť riešiť. A do budúcnosti sa poučte a snažte sa vyhýbať veciam, ktoré konflikt spôsobili.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

trochu viacej info?
pre začiatok ako povedala aj zuzka treba jej povedať čo ti vadí a povedať jej skús si predstaviť že si v mojej koži a ja ti budem robiť toto? čo by si mi na to povedala?
ked viazne komunikácia vo vzťahu viazne aj vzťah :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Imho, zeny su velmi zvlastne stvorenia. Myslim si, ze ak sa aj hadate o niecom, o to viac ju to vytaca, ze nepocuje tvoj nazor, ale len priblble pritakanie. Povedz aj ty, to co si myslis. Nerob zo seba hupacieho kona. To zeny vie vytocit, niektore. Niektore to vedia aj zneuzit.
Preto, sadnite si spolu a emocie bokom. Tazko sa sice od niektorych veci odosobnuje, ale najcastejsie pary robia chyby pod vplyvom emocii.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

No, vieš, s tým: "Držím hubu a krok" môžeš aj veľa pokaziť. Osobne by mi asi dosť liezol na nervy partner, ktorý mi dá vo všetkom za pravdu len aby bolo dobre a neprezentoval občas aj svoj názor.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:No, vieš, s tým: "Držím hubu a krok" môžeš aj veľa pokaziť. Osobne by mi asi dosť liezol na nervy partner, ktorý mi dá vo všetkom za pravdu len aby bolo dobre a neprezentoval občas aj svoj názor.
imho ted mi napadá druhá otázka.. viete vy ženy čo vlastne chcete? ked vám protirečíme zle je,, ked si predsadzujeme vlastný názor zle je, ked sme ticho zase je zle ááááááááááááááááá
jozinko
Light Star
Light Star

Re: kriza vo vztahu

Príspevok od používateľa jozinko »

Peter_Retep napísal:mame prvu krizu vo vztahu a neviem jak to prekonat? frajerke davam vo vsetkom za pravdu lebo nestojim o hadky...proste drzim hubu a krok...ako ste vy riesili taketo vaznejsie krizy vo vztahoch??? pre info obaja mame 22
po akom case mate krizu a akakriza je to? hadka, alebo hrozi rozchod? Ako ostatni spominali, nie len pritakavaj ale rozumne diskusia
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

triple napísal:imho ted mi napadá druhá otázka.. viete vy ženy čo vlastne chcete? ked vám protirečíme zle je,, ked si predsadzujeme vlastný názor zle je, ked sme ticho zase je zle ááááááááááááááááá
Triple: Každý je jedinečná osoba. Týka sa to aj žien, aj mužov. Niekto si rád všetko vydiskutuje a niekto sa bojí, že by to vyústilo do hádky, tak je radšej ticho. Ale tak vo všobecnosti, určite je každý rád, keď vie, na čom je a keď má vo veciach jasno. Poznáte sa dosť dlho na to, aby ste si to pekne vyjasnili. :)
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Presne tak, niekedy nie je na škodu sa aj poriadne pohádať aj keď hádať sa furt tiež nie je dobre. Ak sa ale poriadne pohádate a padnú ostré výmeny názorov stane sa niečo čo tá žena neočakáva - uvidí že si nenecháš skákať po hlave a tým sa pre ňu staneš aj atraktívnejším :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Na krízu platí len rozumný rozhovor.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ženy potrebujú niekoho kto im "bude robiť zle" potrebuju protiargumenty, hádky a podobne...to že držíš hubu a krok ti dlho nevydrží....začni v tom vzťahu žiť aj ty a uvidiš, že sa to zlepši. A pamätaj...Vzťah bez hádok a vymieňania názorov neexistuje :)
Chad Kroeger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Chad Kroeger »

priatelke nesmies dat za poravdu vo vsetkom.to je chyba musis sa snou kus aj pohadat sem tam. mozno to je dovodom krizi ze vsetko nechas na nu ze jej neprotirecis.to treba sem tam.poznam to
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Chad Kroeger napísal:priatelke nesmies dat za poravdu vo vsetkom.to je chyba musis sa snou kus aj pohadat sem tam. mozno to je dovodom krizi ze vsetko nechas na nu ze jej neprotirecis.to treba sem tam.poznam to
To je ale pekna blbost. Ze sem tam musis aj pohadat :-D nedavat ji za pravdu vo vsetkom. Jak si na tohle prisel??
Chad Kroeger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Chad Kroeger »

fikotek napísal:To je ale pekna blbost. Ze sem tam musis aj pohadat :-D nedavat ji za pravdu vo vsetkom. Jak si na tohle prisel??
tak ty davas svojej priatelke v vsetko za pravdu hej???tak si trochu podpapucov nemyslis???ale nevadi aj takych treba na svete. a aspon ked mi davas minusovu karmu tak sa nedavaj ako anonym a bud chlap.hopa si pod papucov ty chlap nie si.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Chad Kroeger napísal:tak ty davas svojej priatelke v vsetko za pravdu hej???tak si trochu podpapucov nemyslis???ale nevadi aj takych treba na svete. a aspon ked mi davas minusovu karmu tak sa nedavaj ako anonym a bud chlap.hopa si pod papucov ty chlap nie si.
Prečo by mal byť pod papučou? Ak s ňou vo všetkom súhlasí nie preto, že nechce vyvolávať konflikt, ale preto, že je s jej názorom naozaj vnútorne stotožnený, tak nevidím problém. Určite sa nedá súhlasiť s tým druhým vždy a vo všetkom, ale ak sú dvaja naozaj takto zohratí a majú rovnaké názory a presvedčenia, tak s tým "papuče" nemajú nič spoločné.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Chad Kroeger napísal:tak ty davas svojej priatelke v vsetko za pravdu hej???tak si trochu podpapucov nemyslis???ale nevadi aj takych treba na svete. a aspon ked mi davas minusovu karmu tak sa nedavaj ako anonym a bud chlap.hopa si pod papucov ty chlap nie si.
Samozrejme ze nedavam pritelkyni za pravdu vzdy ;) ty si radeji precti jeste jednou to co si napsal a jakou formou si to napsal :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

uff takze kriza zazehnanna a pri rozhovore mi dokonca povedala ze mam pravdu a sama sa spravala jak mrcha :P takze tazka pohoda :)
Napísať odpoveď