Krizovatka Smrti 3 (Rush Hour 3)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Krizovatka Smrti 3 (Rush Hour 3)

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak co, videl to uz niekto? ja som akurat dal sosat DVD, dufam, ze to bude aspon ake take dobre.

http://www.csfd.cz/film/116935-rush-hour-3/

ma ti sice len 56% hodnotenie, aj tak dufam, ze to bude dobre. kto to uz videl? ako sa vam to pacilo, ako to hodnotite?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno oproti 1 a 2 toto bolo slabsie .. hlavne v podani Jackieho ktory uz nebol taky dobry ako v predoslych dieloch... ale zas chris tucker s jeho hlasom (original verzia) nemal chybu... humorne chvilky.. urcite to neni film na jedno pozretie.. ja by som dal 70%

//
Holubar napísal:ja som vydrzal asi 20minut, kym som zistil, ze hlas toho negra ma silne irituje :D
opak mna :D
jj ma taky pritepleny vysoky hlas
ale celkom humorny
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ja som vydrzal asi 20minut, kym som zistil, ze hlas toho negra ma silne irituje :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

pozrel som si to pred par dňami.. no a som sa nasmial, je to sranda.. ako predosle diely. nic by som tomu nevytkol..
super je ze aj na konci su tie nevydarene scenky
no a cele je to dobre.. hlavne ti herci,, ten cernoch tomu dava .. ten jeho spev a vsetko
proste pecka :wink:
ak sa ti pacili predosle diely tak sa ti bude urcite aj tento pacit
2Pacaveli
Addict
Addict

este otazka, sa mi zda, ze to DVD co sosam, ma aj cesky dabing, aj anglicky + ceske titulky. oplati sa to kuknut v ceskom? nerad citam pri filme, potom sa nanho velmi neviem sustredit :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

da sa to pozriet aj v ceskom dabingu ale na original to ani zdaleka nema, vcera som to pozeral a dost som sa nasmial, sice 1 a 2 boli o vlas lepsie ale dal by som tomu 75% hlavne kvoli cernochovi :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

2Pacaveli napísal:este otazka, sa mi zda, ze to DVD co sosam, ma aj cesky dabing, aj anglicky + ceske titulky. oplati sa to kuknut v ceskom? nerad citam pri filme, potom sa nanho velmi neviem sustredit :D
ja som to videl v ceskom dabingu a ma to urcite nieco do seba.. a zase ten cernoch.. ma vynikajuceho dablera..
je to na tebe

//300. prispevok, jupi
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

videl som a neodporucam :) Prve dve boli zabavne, tato krizovatka je absolutna nuda.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

2Pacaveli napísal:este otazka, sa mi zda, ze to DVD co sosam, ma aj cesky dabing, aj anglicky + ceske titulky. oplati sa to kuknut v ceskom? nerad citam pri filme, potom sa nanho velmi neviem sustredit :D
nie pozri si to po anglicky ja z toho cernocha proste nemozem jake robi somariny a este ked zacne tym svojim rpiteplneym hlasom spievat tak idem do kolien od smiechu :lol:
mne sa pacili vsetky tri casti je to proste super odychovy filmik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Najskor som videl dvojku, potom jednotku a vcera ci predvcerom trojku, ale nic moc. Dalo sa tam niekde zasmiat, avsak film sa extra neodlisoval od predoslych casti a beriem ho ako taky priemer, no uz by som ho znovu nepozeral.
2Pacaveli
Addict
Addict

2x by som to nepozeral, raz hej. film mal podla mojho nazoru dost slaby humor. ale celkom sa to dalo pozerat. no ako som pisal, druhy raz by som ho nepozeral urcite.
Napísať odpoveď