Krizovatka Smrti 3 (Rush Hour 3)
Krizovatka Smrti 3 (Rush Hour 3)
tak co, videl to uz niekto? ja som akurat dal sosat DVD, dufam, ze to bude aspon ake take dobre.
http://www.csfd.cz/film/116935-rush-hour-3/
ma ti sice len 56% hodnotenie, aj tak dufam, ze to bude dobre. kto to uz videl? ako sa vam to pacilo, ako to hodnotite?
http://www.csfd.cz/film/116935-rush-hour-3/
ma ti sice len 56% hodnotenie, aj tak dufam, ze to bude dobre. kto to uz videl? ako sa vam to pacilo, ako to hodnotite?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mno oproti 1 a 2 toto bolo slabsie .. hlavne v podani Jackieho ktory uz nebol taky dobry ako v predoslych dieloch... ale zas chris tucker s jeho hlasom (original verzia) nemal chybu... humorne chvilky.. urcite to neni film na jedno pozretie.. ja by som dal 70%
//
jj ma taky pritepleny vysoky hlas
ale celkom humorny
//
opak mnaHolubar napísal:ja som vydrzal asi 20minut, kym som zistil, ze hlas toho negra ma silne irituje
jj ma taky pritepleny vysoky hlas
ale celkom humorny
pozrel som si to pred par dňami.. no a som sa nasmial, je to sranda.. ako predosle diely. nic by som tomu nevytkol..
super je ze aj na konci su tie nevydarene scenky
no a cele je to dobre.. hlavne ti herci,, ten cernoch tomu dava .. ten jeho spev a vsetko
proste pecka
ak sa ti pacili predosle diely tak sa ti bude urcite aj tento pacit
super je ze aj na konci su tie nevydarene scenky
no a cele je to dobre.. hlavne ti herci,, ten cernoch tomu dava .. ten jeho spev a vsetko
proste pecka
ak sa ti pacili predosle diely tak sa ti bude urcite aj tento pacit
ja som to videl v ceskom dabingu a ma to urcite nieco do seba.. a zase ten cernoch.. ma vynikajuceho dablera..2Pacaveli napísal:este otazka, sa mi zda, ze to DVD co sosam, ma aj cesky dabing, aj anglicky + ceske titulky. oplati sa to kuknut v ceskom? nerad citam pri filme, potom sa nanho velmi neviem sustredit
je to na tebe
//300. prispevok, jupi
-
qwerty-xyz
nie pozri si to po anglicky ja z toho cernocha proste nemozem jake robi somariny a este ked zacne tym svojim rpiteplneym hlasom spievat tak idem do kolien od smiechu2Pacaveli napísal:este otazka, sa mi zda, ze to DVD co sosam, ma aj cesky dabing, aj anglicky + ceske titulky. oplati sa to kuknut v ceskom? nerad citam pri filme, potom sa nanho velmi neviem sustredit
mne sa pacili vsetky tri casti je to proste super odychovy filmik