Kruhy pod očami
-
sKoReC
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kruhy pod očami
Mám jeden problémik. Nosím okuliare ale o mesiac - dva si chcem dat spraviť šošovky. Lenže keď nemám na sebe okuliare tak mi veľmi vidno kruhy pod očami, čo nevyzerá bohvieako. Okuliare ich našťastie ako tak kryjú lenže bez nich je to už horšie. Ako by sa dali podľa vás odstrániť ?
hľadal som podobný topic ale nenašiel som...
hľadal som podobný topic ale nenašiel som...
-
tereza
Medium Star
nesedavaj dlho do noci za pc a radsej sa poriadne vyspi 
alebo ked nie, tak kamoska si rano zvykla umyt rano tvar studenou vodou a take tie veci no ale make up ti nebudem odporucat
hmm a skus mozno este dat lyzicky na noc do mraznicky a potom si ich rano capni na oci, alebo vrecuska od caju. harmancekoveho? neviem..
skusal si sa tych kruhov uz zbavit, ci to len teraz?
alebo ked nie, tak kamoska si rano zvykla umyt rano tvar studenou vodou a take tie veci no ale make up ti nebudem odporucat
skusal si sa tych kruhov uz zbavit, ci to len teraz?
-
bolek
Guru
A nie je to len tvoj pocit, že máš kruhy a pri tom to nie je také hrozné? Kamoška nosila odkedy ju poznám okuliare a keď si ich dala dole, tak tiež pôsobila, ako keby mala kruhy pod očami. Po dlhšom čase nosenia šošoviek na mňa pôsobia úplne prirodzene, stačilo si len zvyknúť.
Inak mi malo pomôcť to, čo radila terezka. Hoci sú ľudia, ktorým nepomáha nič a majú tie kruhy od narodenia. Tým som ťa nechcela deprimovať.
Inak mi malo pomôcť to, čo radila terezka. Hoci sú ľudia, ktorým nepomáha nič a majú tie kruhy od narodenia. Tým som ťa nechcela deprimovať.
-
tereza
Medium Star
vcerajsok sa trochu pretiahol, tak pisem az teraz..
no.. myslela som si ze zo styroch knih toho bude viac, ale je toho zalostne malo, pisalo sa tam skor o ocnej gymnastike. ale co som nasla je trosku nechutne, ale tak..
Starý osvedčený prostriedok na unavené oči je nasliniť si zatvorené viečka ráno pred raňajkami. Keď v tom čase požujete aj dve zrnká čierneho korenia, rýchlo vám zmiznú opuchy pod očami.
no.. myslela som si ze zo styroch knih toho bude viac, ale je toho zalostne malo, pisalo sa tam skor o ocnej gymnastike. ale co som nasla je trosku nechutne, ale tak..
Starý osvedčený prostriedok na unavené oči je nasliniť si zatvorené viečka ráno pred raňajkami. Keď v tom čase požujete aj dve zrnká čierneho korenia, rýchlo vám zmiznú opuchy pod očami.
-
Začiatok Konca
Professional
Ráno,keď vstaneš,tak si daj odličovacie tampóny a fest studenú vodu na ne..ľahni si a prilož si ich na oči na 5 minút...zmiernia opuchy,budeš mať "čulé" oči na celé poobede,v prípade,že si unavený(to som čítal v jednom babskom mesačníku..
),alebo ešte,že sa len treba opáliť,alebo dosiahnuť podobný účinok,napr. make up,alebo korektor na očné parie..
teraz som to mal v ruke..a funguje to len čiastočne..ale nič nemáš na 100%