kryt na genius ergo 525
kryt na genius ergo 525
zdravicko prosim mam mys genius ergo 525 a potreboval by som vymenit vrchny kryt ktory je odnimatelny nakolko mam na nom uz vydrate dosadanie na predne tlacidla napriklad lave mysidlo mi uz takmer nereaguje a takmer nikde nemozem najst nejaky shop kde predavaju tieto kryty prosim ak niekdo vie o niecom napiste popripade ak mate doma nefunkcnu ergo 520 alebo 525 a maly by ste vrchny kryt na predaj tiez napiste vopred dakujem 
-
Hip-hoper
Star
- Kontaktovať používateľa:
ked si taky mudry, tak si to najdi a nespamuj tu TY! ja mam tuto mysku, ano da sa dat dole kryt, ale podla mna to je len na jej udrzbu, cistenie. To nie je ako slnecne okuliare z TV shoppingu, kde si mozes vymienat farebne sklickacreb napísal:jedna vec vidim ze nemas ani tusenia co to je za mys je to laserova gaming mouse od 400 do 2000dpi a stala 800sk a tie kryty sa daju menit takze prosim tieto tvoje primitivne reci si fakt odpust ak je clovek co vie kde to kupit tak pls napiste dakujem vopred
Pocuj nebuc drzy...krit na mys nikde nekupis a primitivny si ty...creb napísal:jedna vec vidim ze nemas ani tusenia co to je za mys je to laserova gaming mouse od 400 do 2000dpi a stala 800sk a tie kryty sa daju menit takze prosim tieto tvoje primitivne reci si fakt odpust ak je clovek co vie kde to kupit tak pls napiste dakujem vopred
ked si taky chytri kup si spray a strekni si to!
//zamknute na ziadost autora temy
kobalt