Preco ? Lebo si zobral bohatu zenu a cely zivot ma pokoj....
bohatu zenu prosim ta oni zbohatli spolu, by si neveril kolko podvodov oni spolu porobili, mojsej ako doveryhodna osoba (pred 5 rokmi) a jeho uzasna zena ako ekonomka ci co to ona robi zahladi...
offtopic, to je na inu temu toto
Ja nemam idol, som sam sebou a chovam sa podla svojich predstav nie podla niecich inych...Zijem zivot preto aby som robil aj ja daco ine nie "kopiroval" niekoho ineho...
pretože mi s trpezlivosťou pomáha vrátiť sa na svoju cestou vždy, keď z nej zídem
pretože ma v hocičom podporí vždy, keď to potrebujem
pretože sa na neho môžem vždy spoľahnuť
pretože pri ňom môžem byť vždy sám sebou a nebáť sa odsúdenia
pretože je to môj otec (kto má s otcom naozaj dobrý vzťah, vie)
ešte dodávam, že by som nepoužil slovo "idol", keďže ja sa nikoho nesnažím napodobňovať či snažiť sa žiť ako niekto... žijem svoj vlastný život, ide skôr o to, že pre mňa najviac znamená, mám ho rád a obdivujem ho za to, čo dokázal a aký je
radšej ako si hladať idol by ste sa mali snažiť stať sa niekomu idolom
osobne tiež idol nemám a rodičov ako idol neberem. Mám ich nadovšetko rád a ďakujem im za všetko čo pre mňa urobili, no nechcel by som ísť v ich šlapajách.
dost smutne, ked mojim idolom nie su moji rodicia a vobec by som nechcel byt ako oni idol nemam a myslim, ze nieco take ani nepotrebujem. dobre viem, co chcem dosiahnut. nemusi to byt nic take, co niekto dokazal. nepotrebujem hraz v NHL. staci mi zmaturovat, spravit vysku, mat pracu co ma bavi a zivi, mile dievca, byt a tym to konci. nic viac od zivota nechcem. takze idol je u mna uplna zbytocnost
Niekedy to bol R.Carlos(keď som hral na ľavej obrane s číslom 3) a teraz? neviem, asi moji rodičia(dúfam,že raz budem taký dobrý rodič),ale chcem byť hlavne sám sebou
mirak2: Norika bola uz fest lovata pred manzlestvom s Branom, z prveho manzelstva si odniesla neskutocne peniazky...
Ku teme, nemam ziadneho, lebo pre mna by bol Idol niekto koho by som chcel kopirovat a taky nikto nie je, najdu sa osoby, ktorych vlastnosti su kopirovania hodne, ale iba niektore...
Bí-í-en-dí-í-ár bite my shiny metal ass... v podstate by som chcel mat na haku tak ako on, ale ja mam aj srdce, niekedy vyhoda, niekedy na pritaz. A co sa tyka realneho zivota snazim sa slapat si vlastny chodnik vlastnym smerom a vlastnym sposobom, nech spravim vlastne chyby, za ktore si budem nadavat.
V kazdej oblasti mam ineho cloveka, ktoreho si vazim a povazujem ho za najlepsieho v tom co robi. Ci uz je to oblast technicka, oblast "zitia", ci len umenie "obkecat veci a vediet sa prezentovat" ...
Obcas sa mi nieco na niekom zapaci. Avsak zaskatulkovat vsetky pre mna sympaticke "tahy", nazory, sposoby a spravanie z jednej cudzej osoby sa neda. Takze, kazdy ma obcas nieco do seba - ale mojim idolom su jednoznacne ti ludia, ktori dokazu najst zmysel v tom co robia, robia to najlepsie ako vedia, a aj z vonkajsieho pohladu to dava pozitivny viditelny zmysel. Avsak vo svete showbiznisu a popkultury ma vacsina informacii tak skresleny obraz...taky aky ho mame vidiet. Neskreslena skutocnost je ina. Cize, idol je pre mna urcite len a len vlastny usudok skutkov roznych ludi. Urcita ideologia je avsak vzdy vhodna len v urcitych situaciach/prilezitostiach. Ak je na prezentovana na spravnom mieste a v spravny cas, dostane ma.
Tazko povedat jedno meno cloveka, ktory by bol mojim idolom, lebo pomaly v kazdom cloveku z mojho okolia viem najst vlastnost v ktorej by som mu hcel byt podobny. Urcite by som chcel byt podobny rodicom co sa vychovy tyka. Niektorym kamosom co sa tyka pristupu k skole a zivotu. Chcel by som byt tak zodpovedny ako je sesternica. A aktivny ako bracho (mladsi). Su to vlastnosti ktore obdivujem na tychto ludoch a snad sa im niekedy priblizim (nie ze by som bol teraz nezodpovedny,lenivy a sprosty ale nikdy to nebude to iste)