Kto ma skusenosti s programom Where is./mozete zamknut LOCK
Kto ma skusenosti s programom Where is./mozete zamknut LOCK
...Kto ma skusenosti s programom WHERE is IT?
Je to dobry program ktory dokaze ulozit do svojej databazy napr. nazov cd s pesnickami,a ked nejaku potrebujes najst napises do neho a ono ti napise,kde sa dana hudba nachadza na akom cd...
Ja ale potrebujem vediet ako mam ten zoznam tych pesniciek skopirovat trebars do wordu,aby sa mi urobil zoznam songov???nechcem kazdy zvlast ale celkovo,lebo ich je vyse 12000 tak ak by bol niekto ochotny poradit,vopred vdaka....
Je to dobry program ktory dokaze ulozit do svojej databazy napr. nazov cd s pesnickami,a ked nejaku potrebujes najst napises do neho a ono ti napise,kde sa dana hudba nachadza na akom cd...
Ja ale potrebujem vediet ako mam ten zoznam tych pesniciek skopirovat trebars do wordu,aby sa mi urobil zoznam songov???nechcem kazdy zvlast ale celkovo,lebo ich je vyse 12000 tak ak by bol niekto ochotny poradit,vopred vdaka....
-
lekoklatik
VIP
Stiahni si program WHERE is IT.....jednoducho nainstalujes ho.....potom vlozis cd a das nacitavat a on sam si bude zapisovat nazvy pesniciek....lekoklatik napísal:Ja ani neviem o com hovoris ale tiez by sa mi nieco take zislo. Aby som nemusel vypisovat vsetko co mam v PC.
ale cd na ktorych ich mas napis na cd napr. CD1 a tiez do toho sogtware napis CD1 aby vedel ten program ,ze kde je ulozena ta hudba,chapesss?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V menu kliknes na File a Report Generator Wizard. Vyberies co chces nacitat, teda zrejme tretiu moznost co je maska suborov s vyberom medii, tam hodis masku *.mp3 pre vsetky mp3 subory, potom vyberies ktore skupiny (v pripade ze mas media podelene na filmy, hudbu, fotky...) alebo oznacis ktore media chces vybrat. Ked ti to spravi, tak nastavis export, mozes si vybrat Excel, ASCII subor, CSV..., je to na tebe, rovnako ako si mozes vybrat co vsetko ma ulozit, takze tam si vpravo dole vyber len moznost File, folder and disk - tym ti vyberie len nazvy suborov.
Hojko dakujem za tvoju raduhojko napísal:V menu kliknes na File a Report Generator Wizard. Vyberies co chces nacitat, teda zrejme tretiu moznost co je maska suborov s vyberom medii, tam hodis masku *.mp3 pre vsetky mp3 subory, potom vyberies ktore skupiny (v pripade ze mas media podelene na filmy, hudbu, fotky...) alebo oznacis ktore media chces vybrat. Ked ti to spravi, tak nastavis export, mozes si vybrat Excel, ASCII subor, CSV..., je to na tebe, rovnako ako si mozes vybrat co vsetko ma ulozit, takze tam si vpravo dole vyber len moznost File, folder and disk - tym ti vyberie len nazvy suborov.
ale ja neviem fakt neviem ako to mam urobit aby mi vypisovalo aj nazov pesniciek,lebo mne to urobi takto....vid obrazok
http://obrazok.eu/files/gzun4jj3wadvpicze8n7.jpg
Chapes.....to ci dat do wordu,alebo excelu to mi je uz jasne,ale ja by som bol najradsej keby som si urobil zoznam,naprkl album a pod tym by mi vypisovala,ake su tam pesnicky....mozes mi to objasnit este blizsie???diky......
Takze tvoj postup nie je celkom spravny,lebo Vid obrazok 3....idem podla tvojho a spravi mi toto...na obrazku 2 to vypada asi takto po EXPORT..hojko napísal:To co som ti napisal je presny postup, ak pojdes podla toho, tak ti to musi spravit. Pozorne si precitaj co mas vybrat najma co sa tyka na zaciatku pri vybere medii a suborov.
Ale ja chcem aby to vypadalo nejako takto,ale vsetky subory aby mi ukazovalo nejako takto obrazok.1
Vies,ze by som ich vsetky oznacil a spravilo by mi ich naraz,nie ze kazdy musim zvlast lebo to sa mi nechce......Prosim poradte este ktosi (ako treba zmenit tam niekde nastavenia ci??)
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 10:57 )
djkobrra napísal:Takze tvoj postup nie je celkom spravny,lebo Vid obrazok 1....idem podla tvojho a spravi mi toto...na obrazku 2 to vypada asi takto po EXPORT..
Ale ja chcem aby to vypadalo nejako takto,ale vsetky subory aby mi ukazovalo nejako takto obrazok.3
Vies,ze by som ich vsetky oznacil a spravilo by mi ich naraz,nie ze kazdy musim zvlast lebo to sa mi nechce......Prosim poradte este ktosi (ako treba zmenit tam niekde nastavenia ci??)