Kto su DJ na radiach?
Kto su DJ na radiach?
Zdravim,
chcem zacat followovat na socialnych sietiach radiovych DJ a kuratorov hudby, lenze neviem ako zistit, kto su...
Pozeral som stranky Expresu, Funradia a Europy 2, ale nepomohlo mi to.
Vie niekto poradit, ako to zistit?
EDIT:
Zatial jedina napomocna stranka bola stranka Radia Slovensko, kde som nasiel meno hudobneho dramaturga.
EDIT2:
Zaujima ma hlavne Europa 2 a Funradio.
chcem zacat followovat na socialnych sietiach radiovych DJ a kuratorov hudby, lenze neviem ako zistit, kto su...
Pozeral som stranky Expresu, Funradia a Europy 2, ale nepomohlo mi to.
Vie niekto poradit, ako to zistit?
EDIT:
Zatial jedina napomocna stranka bola stranka Radia Slovensko, kde som nasiel meno hudobneho dramaturga.
EDIT2:
Zaujima ma hlavne Europa 2 a Funradio.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kto su DJ na radiach?
Európa2 má tuším Milan Lieskovský a DJ Stanley
Možno OT, ale zaujímal by ma tvoj dôvod, prečo práve (tých) rádií. Napr. viem o tom, že Milan Lieskovský aj DJ Stanley sú asi z tých top na slovensku, ale repertoár Európy 2 a FunRádia je vlastne kópia každého jedného TOP 100 playlistu dostupného na internete, a je to dookola tých istých niekoľko desiatok pesničiek asi 5-10x denne. Čo ťa motivovalo sledovať ich?
Pretoze spolu s Expresom su to jedny z najhranejsich radii. A mna zaujima, aka je ich praca, ako vyberaju piesne, k akym piesnam ich to taha viac a pod.
Aha, no vo svojom fachu môžu byť dobrí, ale playlist tých rádií iba kopíruje každý jeden rebríček (hitparády, YouTube, Spotify,...). Čiže sledovať ich kvôli týmto prvoplánovým playlistom je podľa mňa nonsens.
Je to tvoj nazor. Nebudem ti ho brat.
Sam pises, ze vyberu iba zopar pesniciek a hraju ich stale dookola - je teda nutne ich z tych top100 na spotify, youtube, bilboard charts a inych rebrickov vybrat.
Sam pises, ze vyberu iba zopar pesniciek a hraju ich stale dookola - je teda nutne ich z tych top100 na spotify, youtube, bilboard charts a inych rebrickov vybrat.
Áno, prvých 30 + do toho nejaké slovenské kvôli kvótam. 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ešte som si spomenul, DJ Drahosh a DJ Mike Saxi, všetko Europa2