Ktorá česká banka?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

para: ja som viac menej rozhodnuty pre CSOB aj ked fotrovci su v tatra banke, ale ide o to,ze pokym budem pendlovat medzi ceskom a slovenskom tak sa mi to z pocutia zda ako najlepsia volba, preto sa pytam specialne na CSOB

tomase: studentsky ucet to je jasne asi, ale kde? na slovensku alebo v cesku zalozit?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Na prvykrat si peniaze zober so sebou, ucet zalozis tu - napr. priamo na Ceskej co je blizko centra - zmeny totiz mozes robit iba na "svojej" pobocke, tak nech sa nemusis trepat niekam do riti ked sa nahodou prestahujes.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Maki: ja mam aj v slovenskej csob aj v ceskej.. ja si cez net prevediem na cesky zo slovenskeho (poplatok 25, cize VELMI vyhodny, oproti inym bankam).. ale da sa to riesit aj tak, ze si budes hotovost nosit do brna a v brne si to vlozis do banky.. potom mozes na slovensku pouzivat tu cesku kartu, platby su zdarma, ale za vyber na slovensku platis nejaky drobny poplatok.. mne sa vyplati ucet aj na sk aj v cz, ale da sa to teda riesit aj cez jeden.. btw, ak jeden, tak ho musis mat v ceskej banke, neda sa fungovat len s jednym uctom v slovenskej csob napr., kvoli inkasu.. lebo za intrak sa strhavaju peniaze prave cez inkaso.. ucet si zaloz na ceskej ako hovoril tomase, alebo v Platiniu na veveri, to je celkom blizko FI a intraku, ktory je najblizsie fakulte
Johny.pea
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johny.pea »

jednoznačne odporúčam mBank, bez poplatkov, bez poplatkov, bez poplatkov, Visa Classic zdarma...všetko bez poplatkov...super šporiaci účet...samozrejme bez poplatkov ;)

Kód: Vybrať všetko

http://www.mbank.sk/

Kód: Vybrať všetko

http://www.mbank.cz/
//ale mam skúsenosť už asi dvojročnú so slovenskou a českou ČSOB a žiadny problém zatiaľ 8)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja mam v slovenskej aj v ceskej CSOB. Jediny problem bolo vybehanie, lebo predsa len clovek nema doma tolko casu, ale ked je uz vybaveny tak je to dost dobre. Za vedenie uctu neplatim ani jednym a navyse na slovenskom studentskom (myslim, ze tento aktualny sa vola Fun) je celkom dobry urok 0,75% takze tam skladujem vacsinu penazi a aj mama mi tam posiela (sice zo Slovenskej sporitelne ale tie poplatky su dokopy aj tak mensie ako keby mi mala posielat zo SLSP do ceskej CSOB) a potom si jednoducho cez internet posle do CR kolko a kedy potrebujem.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktorá česká banka?

Príspevok od používateľa zelovoc »

nazdar lidi,

coskoro sa prestahujem za pracou do Ciech, chcel by som sa spytat na 2 veci (kedze je to uz starsia tema a nieco sa mohlo zmenit):

1. ktora banka je najlacnejsia na bezny "provoz"? (mam na SVK mbank a viem ze je aj v cechach, a som spokojny, cize uvazujem nad tymto)

2. ktora banka ma ale najlacnejsie poplatky za prevod penazi na SVK?

co pouzivate/kolko platite?

moja filozofia je, ze banke mesacne nechcem platit ani korunu :) resp, tak malo ako to len pojde.

ak viete o nejakej lacnej forme prevodu penazi z CR do SR a naopak, budem len rad.

dikes moc.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktorá česká banka?

Príspevok od používateľa Fabo »

normalny europrevod by mal byt celkom lacny, v jednotkach korun. Nedavno som videl v internetbankingu slovenskej sporitelne ze zrychluju prevody medzi CS a SlSp, za 15 centov a ak podas do nejakej druhej tak sa pripise este ten den.

poplatky neviem ake ma momentalne ceska sporka
Napísať odpoveď