ktoré GK vezme doska MSI PM8PM-V

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

ktoré GK vezme doska MSI PM8PM-V

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

zdravím Vás páni. mal by som na Vás takú otázočku. ide o to, že kamarátka si chce na svojom PC zahrať Sims 3, ktorý jej ale nejde, nakoľko má iba integrovanú grafickú kartu na doske. chcem jej zohnať nejakú GK, ktorú by jej doska bez problémov zobrala. jedná sa o túto dosku. áno viem, že zoberie GK s AGP 8x rozhraním. tu je aj vypísaný support list, ktoré GK na tej doske pôjdu. ale myslím si, že by ich malo ísť viac v tej doske. osobne som nemal žiadne skúsenosti s AGP 8x rozhraním, tak Vás prosím o radu, ktoré GK by som tam mohol použiť. ak bude treba tak napíšem čo v tom PC ešte má. vopred Vám ďakujem.

za každú dobrú radu prispejem aspoň K :plus:
a ešte aby som nezabudol. ak by sa u Vás niekoho nejaká lepšie GK našla, napíšte mi SS. by som to s ňou dohodol, či to bude chcieť meniť.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Re: ktoré GK vezme doska MSI PM8PM-V

Príspevok od používateľa vikko78 »

kludne aj túto: http://www.alza.sk/club-3d-hd-3650-d158373.htm kámoš ju ešte má nemá problem rozbehnúť hociaké hry...samozrejme nie na full.
Noobsz DJ
Guru
Guru

takže mala by tá doska vziať hocijakú GK, ktorá má rozhranie AGP hej? ide o to, že to nie je pre mňa ale pre moju kamarátku, ktorá si nezarába a samozrejme je tým závislá na rodičoch čo sa financií týka. a presvedčiť ich o kúpe druhého PC, ktorý by som poskladal nie je možné, nakoľko sa do PC vôbec nevyznajú a podľa nich je ten PC stále dobrý. inač vďaka za typ. poprípade ak by niekto mal nejakú GK s aspoň 256MB pamäte a aspoň DDR2 pamäte, tak dajte vedieť. samozrejme je potreba, aby mala GK podporu pixel shader 2.0.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

ked sa naskytne, dam vedieť...v podstate hocijaká AGPx8 karta tam môže ísť, ale treba si dať pozor aj na zdroj.....napr. ati 3850 vyžaduje min. 400w zdroj.....ten zdroj si neuviedol...
Noobsz DJ
Guru
Guru

no hej to je pravda. a to je aj kvôli tomu, že ja som ten PC nemal fyzicky v rukách. len čo som sa pripojil z domu cez moje PC na to jej a popozeral cez Everest, čo všetko sa tam nachádza. ale tak jej bude stačiť hocijaká GK len aby som na nej rozchodil ten The Sims 3. ona ani nič viac nechce.
Napísať odpoveď