ktorú grafickú kartu?
ktorú grafickú kartu?
Zdravim, idem si kupovať novú pc zostavu kde by som chcel hrať náročnejsie hry. Mám vyhliadnutých 3 zostavy a sú tam tieto grafické karty 1. Amd Radeon Hd 7560D potom gtx 550ti a nakoniec ati Hd 5830 extreme . Chcel by som vedieť ktorá je najvýhodnejšia na hry ďakujem. 
Re: ktorú grafickú kartu?
To su nejake archaicke zostavy...ja by som dnes na hry nebral nic slabsie ako GTX 660/760 a aj to je uz na spodnej hranici potrebneho vykonu. Na tychto kartach si vo full HD spokojne zahras 3-4 rocne hry, ale nove len s tazkostami.
Procesor mas aky? To je tiez dolezite, minimom na dnesne hry je i5.
ale ktorá s nich je najlepšia?GothaR napísal:To su nejake archaicke zostavy...ja by som dnes na hry nebral nic slabsie ako GTX 660/760 a aj to je uz na spodnej hranici potrebneho vykonu. Na tychto kartach si vo full HD spokojne zahras 3-4 rocne hry, ale nove len s tazkostami.
Jedna horsia ako druha. Vsetky su zle, tam sa neda vybrat ziadna lepsia. Kolko eur ides dat do tej zostavy? Kupujes novu ci z bazaru?
Z tých troch by mala byť najlepšia asi 5830, ale ani tá Ti už dnes nezvládne náročné hry, je dosť zastaralá. Napr. na GTA5 môžeš zabudnúť, jedine na najnižších detailoch.
Ak chceš pomôcť, presne špecifikuj, koľko chceš investovať, čo chceš hrať a čo máš vyhliadnuté.
Ak chceš pomôcť, presne špecifikuj, koľko chceš investovať, čo chceš hrať a čo máš vyhliadnuté.