edit// a tak ma napada netreba ostat len pri reciach taz som siel s kamaratkou von s ktoru som pred tym takto sexisticky vtipkoval cez net a ked sme boli vonku tak dala daku narazku na to a ja som jej strcil jazyk do ust a ona kukala jak blba ze ty si to spravil ? ja ze sak som ti hovoril
Ktorú masérku by ste si vybrali?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktorú masérku by ste si vybrali?
nie neni stastie
skor treba byt prasa v medziach vtipnosti a ide to samo 
edit// a tak ma napada netreba ostat len pri reciach taz som siel s kamaratkou von s ktoru som pred tym takto sexisticky vtipkoval cez net a ked sme boli vonku tak dala daku narazku na to a ja som jej strcil jazyk do ust a ona kukala jak blba ze ty si to spravil ? ja ze sak som ti hovoril
a ona ze som prvi co na to mal gule. tak asi aj tam je pes zakopany
ako jednak si po tych reciach trosku verim nebojim sa facky lebo furt to mozes otocit na moje oblubene " vies ja nemam rad ked mi dakto povie ze nemam na to" a facku som este nedostal ked som na to mal
ale hej zasa obcas som s dakou mal takeot reci ale skutek utek lebo som si nebol aspon troska isty ze to vyjde. Raz som dal takto pusu velmi dobrej kamoske a ta dost ze nechapacky tak som na nu ze caaaf dlho sme sa nevideli, tka sa zasmiala ale vedel som ze tuna dalej netreba skusat nic lebo to asi nepojde a to uz neuhram.
Toto si asi vystihol..
Bohužiaľ, nie každý dokáže robiť takéto prasácke vtipy, aby to dievčatá zaujalo a nemalo to opačný efekt, čím by si ich od seba práve odohnal. Si chlapec narodený pod šťastnou hviezdou..

//beardie.. veď to je samozrejme, ale pred nejakým ťuťmákom sa tak nezačnú správať, na to ich musíš vyprovokovať ako píše Runes.
//beardie.. veď to je samozrejme, ale pred nejakým ťuťmákom sa tak nezačnú správať, na to ich musíš vyprovokovať ako píše Runes.
aj zenske su prasce, by si sa divil
Ja som raz skúšal taktiku byť prasa a byť drzý celý večer, lebo obyčajne som strašne milý, a za ten večer ma balili hneď dva krát.
Obaja chlapi. Niečo robím zle.
Obaja chlapi. Niečo robím zle.
Prosim, premenovat temu na "Oslava Runes-ovych uspechov" 
Nie, táto téma je o masérkach, tú treba pekne nechať.. Runesove príspevky však treba presunúť do osobitnej sekcie fóra.. 
"Maserka"
-
Runes
Addict
ste zly, a inak to ze si to skusal jeden vecer bola prave chyba
ja som to riesil narazkami dlhodobo a stupnovalo sa to
btw ja ich mam dodnes a mlada ma za to furt dzube 
-
guess.whoo
Redeemer
ale viete o tom, ze autor temy chcel len profi masaz a vy za tym hned hladate zlobu...skazene forum toto
no jo, tantra a profi masaze 
By ma zaujímalo, či tam bol, či porobil aj nejaké fotky.. 
-
javatar
Hardcore addict
Pri masirovani velmi cas na fotky nemas. Ale realna skusenost by zaujmala aj mna.
Reálna skúsenosť s čím? Aké je to s prostitútkou alebo konkrétne tá tantra masáž?
Mňa konkrétne zaujíma tá tantra masáž a či to dievča z fotky naozaj prišlo alebo to bolo úplne iné dievča.

Mňa by ako fakt úprimne zaujímalo, či pravidlo "žiadny sex" je len na papieri, alebo je to naozaj. Myslím, že polovica salónov to nedodržuje, ak tej "masérke" príde nejaký sympaťák. 
Toto úprimne zaujíma aj mňa - osobne si myslím ako som už napísal, že sú to obyčajné štekty a za tantru sa len tak skrývajú. Aj keď je to slabá kamufláž.
Veľký rozdiel či vtáka pooblizuje alebo pomačká nevidím.
Veľký rozdiel či vtáka pooblizuje alebo pomačká nevidím.
tiez si myslim ze ked jej niekto este prihodi 20 eur do vrecka (za nohavicky), tak sa dohodnete 
-
javatar
Hardcore addict
Mna by zaujmala ta skusenost s maserkou. Realne skusenosti s prostitutkami uz v tejto teme spomenute boli.
tak ako to dopadlo ?