sundevil napísal:1/ videl si uz ziveho madara? ale live nie v telke
ale urcite, ze ano... mam aj kamaratov madarov, ktori ale vedia krasne po slovensky... proti madarom ako jednostlivcom a proti madarom v madarsku nemam nic... ludia ako my... dobri aj zli... ale nepaci sa mi ich "zakerna" politika proti SK narodu
sundevil napísal:2/ pokial volic SMK plati dane na Slovensku ma take iste pravo rozhodovat ako ty a ma take iste pravo, aby strana ktoru volil bola v parlamente a pripadne aj vo vlade
samozrejme, ze ma pravo na to iste na co aj ja alebo ty... ale to je moj nazor, ze mi vadia
madari ktori ani nevedia po slovensky, ziju tu a hrabu pre seba...
sundevil napísal:3/ Janko je super? A ze je denne opity ti nevadi? No mne by to teda prekazalo, ale ked tebe nie, tak ta uprimne lutujem,...
ty ma len nelutuj, to ja nepotrebujem... a kto nepije, prosimta ? a ty to mas odkade... z novin ? to je jeden z mala argumentov na neho... a ostatni v parlamente neslopu ? zato ze na nich bulvar serie...
sundevil napísal:4/ Vies preco na zilinskej radnici uraduju len doobeda? Lebo poobede uz s Janom nie je rec
to som nevedel, a vysvetli preco s nim nieje rec ? akoze sa ozere a konec a zato zavru cely urad ? tak to je huste... chcem dokazy
sundevil napísal:5/ A to ze Jankova prva zena bola madarka, to vies?
jaj boze, noviny napisu... mozno mala iba nejaku babku madarku a uz to zvelicuju... a ak to bola prava madarka, o com pochybujem, tak asi zistil aka je falosna...
sundevil napísal:6/ Taky slovak to je a jeho asistent je z Afriky, preco nezamestna nejakeho praveho slovaka ako je on?
aby ostatni nevypravali, ze je rasista a pod., pre vas ostatnych je aj to zle aj to... ved nema na vyber
sundevil napísal:7/ A ten rus na kandidatke SNS co ani po slovesnky nevie ti nevadi?
a ktore cislo mal na kandidatke ?
Takze... Janko ma chyby, vela, co som napisal... ale tu nejde iba o Janka, ale o politiku SNS... a ta sa mi celkom pozdava s urcitymi vyhradami... a naucte sa prijat aj nazory inych... hned musite urazat... to ste aki vyspeli...
Dobre, tak ja Vas vyspovedam:
1.
Co spravila minula vlada za 8 rokov pre dobro slovenskych ludi a ake zlepsenie priniesla v oblasti socialnej politiky ?
2.
Kde v Europe ma mensina stranu vo vlade ?
Dakujem... prijmem vsetky argumenty... aspon sa nieco nove naucim a dozviem... budem rad