Ktory linux ?
navody na opensuse dokonca ani nie su len tak pokope ako napriklad na ubuntuguide.org lebo ich zvycajne vobec netreba. vsetko sa da nastavit cez graficke rozhranie par klikmi. co sa netu tyka, tak zvycajne sa to riesi vseobecne, cize navod z mandrivy ti pomoze tak isto ako z kubntu a tak isto ako z opensuse. rozdiely som velmi male. ja chodim v opensuse do konzoly len ked chcem zistit volne miesto na particiach (prikaz df). da sa aj cez graficke rozhranie, ale sltacim f12 (taky vysuvny terminal) napisem df a mam informacie o pariticiach a volnom mieste. inak do konzoly este treba ist pri rozrarovani suboru, ktory je vo viacerych archivoch. klasika warez. jeden film, 7 rarov s heslom
alebo tiez na instalovanie rpm balikov. je to rychlejsie cez konzolu ako v yaste. ale to je vec zvyku. inak som v opensuse konzolu nemusel pouzit
takze spojazdni net a budes stastny 
Aj ja mám negatívne skúsenosti s OpenSuse, niečo mi nefungovalo, návody nie sú, tak ako na ostatných distribúciách sa to nedalo nastaviť a som to sformátoval.Romanko napísal:takl predsa som si dal Open Suse 10,3 ale nie navody tam nefunguju a nejde ani net
Dovtedy je Yast dobrý, keď to funguje, ale keď nie (a stáva sa) a nie sú návody tak máš smolu.
pojde,staci pouzit wineRomanko napísal:counter strike source pod linuxom mandriva 2007 pojde???
malo by to ist ..len navod nato neviem najst
pre ostatnich:linux je ten najlepsi os aky mozte mat,nastavite si tam vsetko podla seba,mozno s tym budete mat problem,ale urcite odporucam linuxos.sk , urcite je to kvalitnejsie ako vo wirdose
ore zaciatocnikov odporucam ubuntu neskor by som odporucil suse,a nakoniec debian
moja postupnost,bohuzial som znova len pri wirdose:(
Ano? Najlepsi ako MOZEME MAT? Ktore si teda skusal? Predpokladam ze vsetky ked to tvrdis...ivoralik napísal:pojde,staci pouzit wine
pre ostatnich:linux je ten najlepsi os aky mozte mat,nastavite si tam vsetko podla seba,mozno s tym budete mat problem,ale urcite odporucam linuxos.sk , urcite je to kvalitnejsie ako vo wirdose
ore zaciatocnikov odporucam ubuntu neskor by som odporucil suse,a nakoniec debian
moja postupnost,bohuzial som znova len pri wirdose:(
Ja som s Windows Vista velmi spokojny, moj otec nie. Moj kamarat je velmi spokojny s Ubuntu, ja som teda nebol. Je to velmi individualne a silne to zalezi aj od hardwaru aky mas, samozrejme kvoli ovladacom.
jj tak hardware, ale ak prejdes tou clonou tak zistis ze je to superKlayy napísal:Ano? Najlepsi ako MOZEME MAT? Ktore si teda skusal? Predpokladam ze vsetky ked to tvrdis...
Ja som s Windows Vista velmi spokojny, moj otec nie. Moj kamarat je velmi spokojny s Ubuntu, ja som teda nebol. Je to velmi individualne a silne to zalezi aj od hardwaru aky mas, samozrejme kvoli ovladacom.
inak skusajte radsej distra s kde [kde je viac nastavitelne ako gnome
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
sry za OT : Ano s tym suhlasim ale pokial spravne nakofis gentoo(a nedaj boze ze zaciatocnik) tak to trosku dlhsie trva ako u ostatnych distromailer napísal:user ktory sa chce naucit co najviac o linuxe tak to gentoo si da a ak nie gentoo tak debian,na tom sa najlepsie naucis ja som sa najviac naucil na debiane