Ktorý mobil: Sony Ericsson C902 vs. Nokia 6220 Classic

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
eldorado08

Ktorý mobil: Sony Ericsson C902 vs. Nokia 6220 Classic

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Ahojte,

tému ohľadne nového telefónu som tu už raz riešil: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=117448, len vtedy iné modely tak preto som založil novú tému ohľadne týchto 2 fónov :D
Dostal som SMS-ku (lepšiu ponuku), že si môžem do 20/05/2009 vybrať za 1€ v T-mobile C902 alebo 6220 na paušál Vo veľkom 100 alebo 100Viac. K Nokii je 1GB karta gratis.
Ktorý telefón mi odporúčate? Máte skúsenosti s uvedenými modelmi? C902 má menší displej ako 6220, čo je u mňa mínus a 6220 vraj vŕzga (nekvalitné vyhotovenie - plasty) ale má väčší display. Fakt neviem :?:

Dôležité faktory: kvalitné fotky, výdŕž batérie, spoľahlivosť...
Recenzie:

http://www.fony.sk/index.php?cislo_clan ... a=recenzie

http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=641

Ďakujem za každú pomoc :)
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktorý mobil: Sony Ericsson C902 vs. Nokia 6220 Classic

Príspevok od používateľa cORP. »

eldorado08 napísal:Ahojte,

tému ohľadne nového telefónu som tu už raz riešil: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=117448, len vtedy iné modely tak preto som založil novú tému ohľadne týchto 2 fónov :D
Dostal som SMS-ku (lepšiu ponuku), že si môžem do 20/05/2009 vybrať za 1€ v T-mobile C902 alebo 6220 na paušál Vo veľkom 100 alebo 100Viac. K Nokii je 1GB karta gratis.
Ktorý telefón mi odporúčate? Máte skúsenosti s uvedenými modelmi? C902 má menší displej ako 6220, čo je u mňa mínus a 6220 vraj vŕzga (nekvalitné vyhotovenie - plasty) ale má väčší display. Fakt neviem :?:

Dôležité faktory: kvalitné fotky, výdŕž batérie, spoľahlivosť...
Recenzie:

http://www.fony.sk/index.php?cislo_clan ... a=recenzie

http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=641

Ďakujem za každú pomoc :)
c902 zial posudit neviem ale vyjadrim sa k 6220,ma ho brat ,ja som ma volakedy nokiu 6120 ktoru si urcite uz drzal kedze ju ma polka slovenska spolu s 6300 ,a mozem ti povedat ze jej plasty boli na ovela horsej urovni mpodla mna ten mobil az tak velmi zle na tom nieje ako sa hovori ,je sice pravda ze klavesnica by mohla byt menej tuhsia ale zas tam mas v celku konkurencie schopny fotak ktory foti v pohode aj na 94cm telku , mas symbian co je dalsie plus ,ta karta to je vec ktoru netreba v dnesnej cenovej hladine pamatoviek riesit ,myslim ze tu vazne uz len zalezi na tom ci preferujes tu alebo inu znacku a ci chces os alebo uzavrety system :)

kebyze jeto na mne urcite c902 neberiem ,je to dost nepodarok podla mna to uz skorej c702
eldorado08

Dík za radu, prečo je podľa teba C902 nepodarok? :D

Ešte tieto "nedostatky" som počul:

C902:
- pomalý je, priemerná klávesnica...

6220:
- malá výdŕž batérie, samovoľné reštartovanie, viacerí sa sťažovali na vŕzganie krytu a celého fónu, nekval. klávesnica...

Čo poviete?? :D

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 18:54 )
Nikto nič? :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

eldorado08 napísal:Dík za radu, prečo je podľa teba C902 nepodarok? :D

Ešte tieto "nedostatky" som počul:

C902:
- pomalý je, priemerná klávesnica...

6220:
- malá výdŕž batérie, samovoľné reštartovanie, viacerí sa sťažovali na vŕzganie krytu a celého fónu, nekval. klávesnica...

Čo poviete?? :D

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 18:54 )
Nikto nič? :?
no je pravda ze ta klavesnica mohla byt naozaj lepsia no podla mojho nazoru je milion krat pouzitelnejsia ako napriklad na se k550i,a podobnych ,kryt ,nemam pocit ze som drzal mobil ktory ma najhorsi kryt v historii ,existuju aj ovela horsie spracovane telefony a nemusia byt ani LACNE vid nokia n96 :? , 902 ? ma ju spoluziak ,displej podla mna na tu triedu dost prtavy ,video nenahrava moc dobre pricom v nokii mas aspo 640*480 30fps co je uz celkom pouzitelne ,pricom v baleni mas aj tv kabel cize mozes pozerat videa fotky na televizore ,a k tomu se ,mam tiez pocit ze mrzne ,to flash menu sa vobe nehybe plynulo aby zaujalo ,skorej by som povedal zem a to obtazovalo,nehovorim ze c902 je zly telefon ale na mojom mieste neni o com pri tychto dvoch ,v 6220 mas aj gps navigaciu cize bez komentara ,ja som poradil co by som bral ,je to uz le na tebe ci ti zalezi na vzhlade alebo funkcnej stranke vela stastia s novym telefonom :)
krato
Novice
Novice

Príspevok od používateľa krato »

S tychto dvoch urcite 6220. Co sa tyka klavesnice tak pre velkych pisarov sms nie je vhodna. Kryt mam dost volny ale nevrzga, Foto sa celkom da a gps funguje skvele. Spotreba je podla pouzivanie, ked moc nevolam tak vydrzi 4-5 dni.Vecsie volanie a vydrz klesne na 2 dni. Mam aj N82 a ta pri tom istom pouzivani vydrzi iba 1 den.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krato napísal:S tychto dvoch urcite 6220. Co sa tyka klavesnice tak pre velkych pisarov sms nie je vhodna. Kryt mam dost volny ale nevrzga, Foto sa celkom da a gps funguje skvele. Spotreba je podla pouzivanie, ked moc nevolam tak vydrzi 4-5 dni.Vecsie volanie a vydrz klesne na 2 dni. Mam aj N82 a ta pri tom istom pouzivani vydrzi iba 1 den.
o n82 ide zas mne :D
eldorado08

Díky za pomoc, má ešte niekto skúsenosti zo SE C902, popr. je tu ešte SE T700?? Vlastní niekto? Zajta idem vybrať a ešte stále nie som rozhodnutý... :(
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

ja mam C902 ,asi rok a mozem potvrdit ze je to kvalitny telefon ,za nie vela penazi dost muziky podla mna ..kvalitny fotak(nie je pravda ze potme sa neda fotit) ,ja som fotil na chatach a akciach ,vsetky bezne funkcie,kvalitny prehravat na hudbu .....zatial som nemal problemy,odporucam
eldorado08

Mno dnes som bol v T-mobile a už mám doma nový fón :D :D SE C902 8)

Môžte :lock:
Napísať odpoveď