Ktorý operačný systém je podľa Vás lepší?
-
pucik167943
Novice
Ktorý operačný systém je podľa Vás lepší?
Hlasujte za to, ktorý OS je lepší. Ak nejaký operačný systém chýba, napíšte, ja ho dopíšem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktorý operačný systém je podľa Vás lepší?
chcel by som vidieť ako tam dopíšeš 350 linuxových distribúcii, ostatné windowsy čo tam nemáš (vrátane win mobile), ostatné macy ktorých je tiež celkom dosť, symbiany, palm os...pucik167943 napísal:Hlasujte za to, ktorý OS je lepší. Ak nejaký operačný systém chýba, napíšte, ja ho dopíšem.
tým som už naznačil že nie je os ako os. Niektoré sú na iné zariadenia ako ďalšie a nemá význam to porovnávať. Aj keď vybereme tie najznámejšie linuxy, windowsy a macy, každý si bude obhajovať ten svoj (známa pesnička win-lin). Takže najlepší je ten, čo ti najviac vyhovuje.
Re: Ktorý operačný systém je podľa Vás lepší?
V hlasovaní by som dal možnosť "Iný - napíšte aký".audiotrack napísal:chcel by som vidieť ako tam dopíšeš 350 linuxových distribúcii, ostatné windowsy čo tam nemáš (vrátane win mobile), ostatné macy ktorých je tiež celkom dosť, symbiany, palm os...
-
audiotrack
VIP
http://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_ope ... t%C3%A9movZavulon napísal:Inak kolko OS existuje pre PC-omg myslim ako pocitac...okrem, WIndows, LInux(distribucie), Mac OS (distribucie) ?
-
Šu-Do
Redeemer
Windows.. pred rokom som sa pustil s Pato83 do linuxu... zaciatky tazke.. ale potom som sa do toho dostal.. spravil som si prekrasny linux.. tema efekty atd.. ale neisli mi tam hry ako CoD2.. teda neskusal som a ani sa mi nechcelo.. pre moju obyc. pracu mi staci XP.. ale mam teda XP, Vistu aj Linux.. aktivne pouzivam XP