Chápala. Ako v čom?S.T.E.A.L.T.H napísal:No ty teda nemas chybu(ironia ak by si nechapala)
Ktorý?
-
Sarah Paris
Amateur
Re: Ktorý?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ako v tom že chlapec sa hanbi a tebe sa nechce čakať, ale prvý krok nepsravíš z rovnakého dvôvodu trošku na hlavu postavené... a hneď si najdeš ešte tretí bambus
-
Sarah Paris
Amateur
Bože môj už som predsa spomínala, že aj ja som dosť hanblivá, ak ide o chalana, ktorý sa mi páči, takže ten "prvý krok" nemusí prísť nikdy...ja neviem...Janio napísal:Ako v tom že chlapec sa hanbi a tebe sa nechce čakať, ale prvý krok nepsravíš z rovnakého dvôvodu trošku na hlavu postavené... a hneď si najdeš ešte tretí bambus
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Presne ten treti bambus..Janio napísal:Ako v tom že chlapec sa hanbi a tebe sa nechce čakať, ale prvý krok nepsravíš z rovnakého dvôvodu trošku na hlavu postavené... a hneď si najdeš ešte tretí bambus
Nechajte ju,co by ste chceli od petnastrocnej zaby..
Jáááj dievca chod si robit domacu ulohu dobre?Lebo uz ani sama nevies ako sa maju veci uz splietas jedno cez druhe... 
-
Janio
Zablokovaný
Veď práve preto že ty si tiež hanblivá a nevieš to pochopiť, že môže byť aj niekto druhý.... hlavne je že preto nič nespravíš a stačilo by sa porozprávať. Chceš niečo a sama preto nič nespravíš (Je pravda že mal by sa on činiť, ale ty by si mu mala pomôcť)
Myslíš že s tým tretím to bude iné keď sa budeš hanbiť ?
Myslíš že s tým tretím to bude iné keď sa budeš hanbiť ?
-
KaptMichal
King
vkľude mi to zmažte ako posthunt alebo spam ale toto je proste konec
Chcel by som modré auto ale aj červené ale to modré sa mi páči viac aj keď aj červené by som chcel a neviem ešte je pekné aj žlté... Ale ani na jedno nemám peniaze, poraďte pls
-
Arkaz
Addict
daj sem svoju fotku a hned ti poviem ci len pokukuje alebo ci sa mu pacis 
Arkaz: Epic WIN!!!
-Dievča, ako to, že máš 18 rokov, keď sa správaš ako puberťačka a ideš ešte len "na strednúúú"? Podľa mňa tu bude niekde problem.
// Inak ako som sa teraz nad tým zamyslel, tak mi z toho vyplýva, že nutne potrebuješ nejakeho chalana (keď už kukáš po treťom). Odporúčam nechať sa poriešiť nejakým sukničkárom - zaroveň to rajcne k činu mladého, čo po tebe tolko pokukuje, a keď sa u sukničkára sklameš, tak u neho môžeš hľadať útechu a porozumenie. Parada! problem solved! Vlk sýty a ovca celá!
-Dievča, ako to, že máš 18 rokov, keď sa správaš ako puberťačka a ideš ešte len "na strednúúú"? Podľa mňa tu bude niekde problem.
// Inak ako som sa teraz nad tým zamyslel, tak mi z toho vyplýva, že nutne potrebuješ nejakeho chalana (keď už kukáš po treťom). Odporúčam nechať sa poriešiť nejakým sukničkárom - zaroveň to rajcne k činu mladého, čo po tebe tolko pokukuje, a keď sa u sukničkára sklameš, tak u neho môžeš hľadať útechu a porozumenie. Parada! problem solved! Vlk sýty a ovca celá!
-
KaptMichal
King
Tomu nepochopí ou maj gáš čo si tu teraz napísal 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ber vajcaka, pretoze az o par rokov budes mat znova podobnu dilemu, vyberes si rozumom.
ve ve ve eros.sk/mega-dildo-d8104.htm
tento. urcite tvoja velkost.. aspon dusevne...
tento. urcite tvoja velkost.. aspon dusevne...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja vlastne neviem preco sa vzdy musi nieco narocne rozhodovat ... je tu iba jeden faktor nad ktorym sa musis zamyslat - poznaju sa ? je pravdepodobne ze sa niekedy niekde stretnu obaja a budu konfrontovani realitou, ze su vrcholmi trojuholnika ? ... ak nie, nieje co riesit