Ktory xbox

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cuco0
Medium Star
Medium Star

Ktory xbox

Príspevok od používateľa cuco0 »

Caute. Potrebujem poradit. Chceme kupit synovcovy xbox 360. Nasiel som ho za dobru cenu. Len ked pozeram tak tych verzii xboxu je dost vela... Nasiel som 120gb verziu. Skatulu nema takze neviem presne ktory to je. A potom 250gb verziu. Kedze pre mna sa lisia iba velkostou hdd neviem ktory je konretne aky model... Disk by mi stacil aj mensi. Podla ceny by som povedal ze to je nejaky stary model ale neviem.podla coho to zistim. Oba su s kinectom ktory tiez chcem...
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ktory xbox

Príspevok od používateľa fildinko »

Je to z bazáru ? 360 tky boli rôzne typy:

Xbox 360 S 250 GB model
Xbox 360 S 4 GB model
Xbox 360 S 320 GB limited editions
Xbox 360 E
Xbox 360 Core
Xbox 360 [Pro/Premium]
Xbox 360 Elite
Xbox 360 Arcade
Xbox 360 Super Elite

Tá 120tka môže byť ten model S 4GB s vymeneným HDD.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Dal by som ti radu a to nekupovať Xbox 360, keď je už niekoľko rokov vonku Xbox One.

Hlavné nevýhody 360-ky sú v tom, že nové hry naň už v podstate nevychádzajú, takže si myslím, že tvoj synovec by bol prípadne dosť sklamaný z toho, že sa musí uspokojiť s niekoľko rokov starými hrami a nové si bohužiaľ nezahrá.

Ten cenový rozdiel pri bazárových Xboxoch medzi 360 a One nie je až tak veľký, aby sa oplatilo ísť do starej 360-ky. Prípadne by som kúpil One napoly s jeho rodičmi alebo niekým iným z rodiny. V konečnom dôsledku bude mať synovec podľa mňa väčšiu radosť z jednej poriadnej konzoly ako z viacerých lacnejších darčekov.
cuco0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cuco0 »

Je to z bazaru...
Vyzera to byt nejaky starsi model... Tak neviem. Co sa tyka vyberu tak chceme tu 360 aj s kinectom.ide mi aj ten kinect... Hier na xbox 360 maju znami kopec takze preto ta volba a aj cena je podstatne nizsia. To by som kupil za to jednu hru na xbox one co dam za to vsetko
Naco tam je vlastne ten hdd netreba potom vkladat dvd?

//autoeditácia príspevku (01 Aug 2018, 19:18)
Je to original 120 gb hdd. Verzia fat. Zvrchu vidno na konzole napisane 120gb. Takze disk nebol meneni... Je nejaky zasadny rozdiel v tych verziach? Ci sa lisia ibavelkostou a ze su novsie. . Ci radsej zobrat novsi model ci je to jedno.nasiel som aj verziu e. Co bude lepsie to e alebo fat. Xbox one nechcem kupovat.
Napísať odpoveď